*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
a dat Witchie la generale, l-a sters din greseala...acu postam din nou...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
croco21 spune:
A salvat cineva linkul postat e Guestus pentru formularele alea de reclamatii? Eu nu 
Croco
gama spune:
BUna ziua, scriu ptr fetele cu card ING, si care nu aveti mail de la ei: mai trimiteti un mail catre ei in care sa le specificati doar atat ,sa va restituie banii pe card asa cum ati facut si voi plata,(asa nu veti plati nici un comision de rambursare), si acest mail va tr sa-l depuneti la banca(sau trimiteti pe mail la ING), dupa asta se asteapta cam 10 zile timp in care daca nu v-au raspuns nimic INg-ul procedeaza la actiune.(mi s-a spus ca sansele sunt maxime de recuperare,dar dureaza).Cat despre actiunea noastra cu privire la "frauda", eu consider ca nu e vb de frauda aici, s-a facut totul cu acordul nostru, aici doar bancile noastre pot interveni, nu e vb de politie/interpol....frauda inseamna modificarea/stergerea/ascunderea continutului electronic,interventia in functionarea sist.cu intentie de beneficiu economic....
si Matei(2.aug2004)
claujro spune:
gama, nu e cu acordul meu...ei mi-au blocat contul/mi-au anulat comenzile/ mi-au luat banii si eu habar nu am de asta... Stiu toate astea citindu-va pe voi...Si nu am primit nici o instiintare cum ca imi returneaza banii...cceva...orice...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by gama
Cat despre actiunea noastra cu privire la "frauda", eu consider ca nu e vb de frauda aici, s-a facut totul cu acordul nostru, aici doar bancile noastre pot interveni, nu e vb de politie/interpol....frauda inseamna modificarea/stergerea/ascunderea continutului electronic,interventia in functionarea sist.cu intentie de beneficiu economic....
Magda si Matei(2.aug2004)
FRAUDA, fraude, s.f. Inselaciune, act de rea-credinta savarsit de cineva, de obicei pentru a realiza un profit material de pe urma drepturilor altuia; hotie. #9830; Suma sustrasa prin inselaciune, prin defraudare.
mie mi s-au confirmat comenzile, MI S-AU LUAT BANII si s-au dat la fund. cum se cheama asta ?!?
---------------------------------------
common sense is not really so common
madau spune:
Gama...nu uita un lucru, unele din nou stim ca au trimis mailuri prinvnd sistarea comenzilor numai ptr ca am citit aici pe forum. Ia gadeste-te ca forumula sta nu exista, faceam comenzile, ne luau banii si produsele ioc...este sau nu FRAUDA?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Frauda-ne frauda eu cred ca mai simplu si mai eficient decat sa asteptam raspuns de la ei la sutele de mailuri e sa mergem la banca si sa facem cerere de chargeback.
Eu una le-am scris acum 6 zile sa-mi puna banii inapoi pe card, le-am retrimis mesajul ieri, sa le aduc aminte, daca pana maine-poimaine nu primesc raspuns ma duc frumusel sa fac cerere de chargeback la banca.
Daca asta e calea legala si uzuala prin care se rezolva astfel de lucruri, de ce sa n-o folosesc si eu?
gama spune:
Magazinulsite-ul este proprietatea lor, au dreptul,cica, sa-si sterga.....conturi si altele,banii i-au luat cu acordul nostru, nu s-au dat la fund, ei inca exista si din pacate vor exista ca mai au putin si fac suta de ani!!!!!Nu este frauda, politia nu ne ajuta.....banca a zis ca nu-i probl ca va obtine banii singura chestie e ca dureaza si ca va tr.sa-i trimita pe card,nu cec!!!Cei de la banca au zis ca nici sa nu ma mai obosesc sa-i intreb ce au de gand ptr.ca nu sunt obligati sa-mi raspunda!!!!Ideea principala este sa ne restituie banii.
si Matei(2.aug2004)
Viairo spune:
link cu formularele:
http://ec.europa.eu/consumers/redress/compl/index_en.htm
eu am 5 comenzi din 16, 19, 19, 24, 30.07 in valoare totala de 300 eur, si inca una din 8.08 cu livrare in tara vecina 

.