*** LA REDOUTE (43)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, deschidem un subiect la generale? poate nu toata lumea intra pe aici... hai tu, ca le ai cu scrisul...ce zici?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Am trimis e-mail la adresa lui sabine in care scriam ca suntem un grup de (fosti)clienti Lr Franta care avem comenzi postate la ei , nu am primit pachetele , banii sunt luati si conturile inchise.

Le-am scris ca in cazul in care nu primim raspuns in 24 ore vom anunta toate ziarele si televiziunile posibile de acesat poveste , inclusiv Interpolul.
Eu nu am multi bani sunt 115 Euro dar sunt ai mei .....
Am amintit ca vrem pachetele si nu o alta forma de rambursare din care noi sa pierdem vreun ban.
In final le-am atras atentia (nu ca le pasa) ca si Romanii sunt oameni si nu le permitem sa ne trateze asa.

Am trimis e-mail de pe contul cu care sunt inregistrata la ei dar pot trimite si de pe adresa de servici .

Haideti sa adunam la un loc cumva adrese de mail unde putem face sesizari privind aceasta situatie.....atat adrese La redoute cat si adrese de ziare, televiziuni...
Pana acum avem adresa protv-ului si mai scrisese cineva un link spre un articol LR unde erau mai multe adrese.
Eu plec la birou, am sa mai scriu si de acolo sa vedem cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by claujro

aissa, deschidem un subiect la generale? poate nu toata lumea intra pe aici... hai tu, ca le ai cu scrisul...ce zici?

Vacanta Europa 2007

Eu cred ca si daca deschidem alt subiect ni-l vor inchide si ne vor trimite tot aici. Incerc, dar cred ca asta va fi urmarea.
Ce sa scriem? Fetele din Franta va rugam sa ne ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ma alatur si eu.
-26 iulie 70.93 eu, card BT. Eu nu am primit nici un mail cum ca nu mai livreaza in Ro.
Cred ca o sa-i scriu prietenei mele din Franta sa vedem ce zice.
Sunt mari nesimtiti...
Cristina

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am facut o plangere pe site si am primit automat confirmare de primire . imi faceam griji ca nu aveam cum sa dovedesc ca am incercat sa rezolv pe cale amiabila .

cu aceasta ocazie am primit si numar de inregistrare a plangerii, care cred ca va fi foarte util.

pentru cine e interesat linkul este www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=4&category=1&subCategory=3" target="_blank">aici

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

eu incerc sa ma loghez si nu ma lasa. Vi s-a intamplat?

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

eu am facut plangere pe site de mai mult de o saptamana si nici un raspuns...la ce te ajuta asta?

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Aissa, please, parca tu ai avut cecuri de la LR. Cat iti opreste banca?

Croco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

quote:

Vacanta Europa 2007

Eu cred ca si daca deschidem alt subiect ni-l vor inchide si ne vor trimite tot aici. Incerc, dar cred ca asta va fi urmarea.
Ce sa scriem? Fetele din Franta va rugam sa ne ajutati?

Companie frantuzeasca fraudeaza clienti romani Si sa cerem sfaturi cum/unde putem sa ii reclamam...ceva de genul asta, veniti si voi cu idei.

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:

eu am facut plangere pe site de mai mult de o saptamana si nici un raspuns...la ce te ajuta asta?

Vacanta Europa 2007

pe mine ma ajuta pentru ca eu nu am primit niciun mail in care sa mi se spuna ca s=au stopat livrarile sau ca nu imi vor onora comenzile. nu puteam depune plangere nicaieri pe motiv ca am auzit pe forum ca nu imi vor trimite coletele. asa am o dovada ca am intrebat de ele si ca am semnalat blocarea contului.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput