*** LA REDOUTE (43)***
Raspunsuri - Pagina 11
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by aissa
Pana una alta le-am dat binete sabinei si cristinei. nu radeti va rog de engleza mea de la 7 dimineata, am vrut sa mai caut un dictionar ca nu stiu daca tot ce am scris acolo exista in engleza sau e furculition, dar cred ca inteleg ele...daca vor.
Asta e mesajul meu de azi:
I am sorry I don't know my client number since we cannot logon to our accounts because you blocked our acces. This it is ok but you should do it before to take our orders from july, not a month after.
I promised I will write to you every day untill I get an answer so:
We officialy announce you that we begun to fight with your latest actions: the blocking of our money for the last orders and the fact that you don't response to our mails (you act like a 5 year old child....not as a great firm as I suppose you are).
We wrote several articles on the sites of the principal romanian televisions and we already reclamed your action as a criminal act made on the internet on the romanian police site. We are a group of hundreds of your (ex)clients with several thousands euros blocked by you at this moment. So don't you believe for a single moment the things will remain the way you want: be patient. No way, we waited long enough but you cross all the lines of our patience.
We will not sit patient no more and we won't wait several monthes untill you decide to give us our orders or our money back. We will not accept ceques because in this case it takes too long to cash it and we pay a lot of commisions. So or the products or the entire sum of the money you took plus the commisions plus the interest for the time you kept my money. Nothing else will be acceptable.
Foarte bine punctat.Cam acelasi lucru vroiam sa scriu si eu dar deja am 3 e-mailuri fara raspuns.
Chiar ma gandeam ca ar trebuii sa revenim cu acel e-mail in care sa-i anuntam frumos ca in cazul in care nu ne dau un raspuns clar in 24 ore vom incepe demersurile legale pentru a recupera paguba produsa de ei .
Si sotul meu a spus ca prima data ar trebuii anuntata politia.(Interpolul mai precis) .
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
Pana una alta le-am dat binete sabinei si cristinei. nu radeti va rog de engleza mea de la 7 dimineata, am vrut sa mai caut un dictionar ca nu stiu daca tot ce am scris acolo exista in engleza sau e furculition, dar cred ca inteleg ele...daca vor.
Asta e mesajul meu de azi:
I am sorry I don't know my client number since we cannot logon to our accounts because you blocked our acces. This it is ok but you should do it before to take our orders from july, not a month after.
I promised I will write to you every day untill I get an answer so:
We officialy announce you that we begun to fight with your latest actions: the blocking of our money for the last orders and the fact that you don't response to our mails (you act like a 5 year old child....not as a great firm as I suppose you are).
We wrote several articles on the sites of the principal romanian televisions and we already reclamed your action as a criminal act made on the internet on the romanian police site. We are a group of hundreds of your (ex)clients with several thousands euros blocked by you at this moment. So don't you believe for a single moment the things will remain the way you want: be patient. No way, we waited long enough but you cross all the lines of our patience.
We will not sit patient no more and we won't wait several monthes untill you decide to give us our orders or our money back. We will not accept ceques because in this case it takes too long to cash it and we pay a lot of commisions. So or the products or the entire sum of the money you took plus the commisions plus the interest for the time you kept my money. Nothing else will be acceptable.
Foarte bine, aissa! Eu te declar purtatoarea noastra de cuvant ! Ai un stil concis si combativ de nota 10! Bravo!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
madau spune:
Aissa excelent
Io ma duc pana la banca sa pun ceva banuti ptr o comanda pe strawberry si cand ma intorc le bag si eu mail..sa le dau binete
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
neata fetele,
sunt de parere ca ar trebui sa-i bombardam cu mailuri pe LR dar fara atatea politeturi ,chiar cu amenintari ,dar nus de ce am senzatia ca ignora mailurie sosite din RO.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
Lilly79 spune:
Voi la ce adresa de email scrieti?
Ma gandeam sa le scriu si eu. Poate se vor simti amenintati daca vor vedea ca le scriu mai multi clienti,...desi tare mi-e frica sa nu ne fi banat si adresele noastre de email si sa le mearga direct in spam (poate ar trebui sa le scriem de pe o adresa diferita de cea de pe site).
Semnez si eu orice articol sau petitie.
Ajutati-o pe Sonia
Onetzica spune:
Fetelor am impresia ca pe cei de la LR nu-i doare nici macar in cot de noi si de amenintarile noastre. Daca le-ar fi pasat catusi de putin de legi si de urmarile actiunilor lor in ceea ce ne priveste pe noi (anulat comenzi,incasat bani, inchis conturi) ar fi actionat mai prudent. Deci? Cred ca toate demersurile noastre vor avea efect 0. Nu dati cu rosii, nu va suparati pe mine, si eu sunt pagubita dar nu cred ca vom avea succes.
aissa spune:
Pai ne ignora, clar, dar eu scriu acelasi lucru pe adresa Cristinei, a Sabinei si ca reply la intrebarea pusa pe site, macar una din ele sa se urneasca. Si o sa scriu zilnic, macar sa ii zapacesc de cap. Din pacate nu mai am nici un mail in care sa imi vad numarul de client (nu stiu ce naiba, aveam un folder facut special cu Redoute in mail si nu gasesc acolo nimic, e gol, si nu imi amintesc sa le fi sters) asa ca nu pot sa mai scriu direct pe site la contul asta. Nu mai am nici mailul cu confirmarea comenzii din 11, chiar nu stiu de ce ca niciodata nu le stergeam decat dupa ce veneau coletele. Bieninteles nu mai am nici corespondenta purtata cu Sabine pe contul asta (in trecut, legat de colete pierdute), ca un facut au disparut toate, probabil am sters la un moment dat tot....fara sa realizez ca imi vor trebui candva.
Comanda din 28 e inca "neatinsa" nu am dat nici un mesaj pe contul ala. Nu ca as mai spera sa o vad dar pana la momentul asta nu m-au avertizat si acolo ca au anulat comenzile si deci timpul curge....
soanso spune:
oare nu este pe DC cineva din Franta care ar fi dispus sa ne ajute in aceasta problema cu LR ,poate ar trebui sesizati si moderatorii sa-i rugam sa ne sprijine,zic si eu nu dati cu rosii, dar acum suntem la capitolul cautat solutii!sunt o gramada de bani de recuperat !
donam o parte din bani la Sufletul credintei,decat sa ramana la LR!
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
unboticutz spune:
daca mai conteaza, vin si eu cu comenzile neonorate:
30 iulie - 77,49 Euros
26 iulie - 71,46 Euros
puteti sa mai postati va rog adresele pe unde ati reclamat (ma refer la cele de la LR)? eu nu am primit mailul ala faimos si n-am decat doua saptamani de la comenzi deci inca nu merg la politie/banca/opc/ue. am nevoie de un mail din ala nashpet
edit: Banca Transilvania
---------------------------------------
common sense is not really so common
croco21 spune:
Neata fetelor, vreau si eu sa-i scriu Christinei dar am nevoie de o informatie. Stie cineva cat iti opreste banca cand incasezi cecul?
Croco