Mamici de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

mai fetelor, pleaca omul (ma rog, burtoasa) de la birou si totul era ok si cand ajunge acasa, ta-ta: a doua mamica era deja cunoscuta.
FELICITARI, teodoran! Sa ai parte de un copil bun si cuminte.
Pupici tie si lui Andrei si tuturor celorlalte fete!

Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodoran felicitari pentru bebe Andrei!!! Sa fie bebe sanatos si mancacios. Vai ce m-am emotionat!

Sim, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe, si poti sa nasti natural, cum iti doreai. O sa punem majoretele la treaba in curand.

Annisia, multumim pt vestile referitoare la Ayumi si puii ei. Ma bucur ca sunt bine!

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Teodoran, felicitari mamico!
Multa sanatate lui Andrei.
Se pare ca nu a avut nevoie de majorete, dar nu e tarziu nici acum!

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mami25_7, stai potolita ca nu e dopul gelatinos. E doar o parlita de secretie mai abundenta. probabil pentru ca ai fost tu mai harnicuta zilele astea... Dopul gelatinos trebe sa aiba si niscaiva firisoare de sange si e mai ”gelatinos”. Plus ca nu e musai sa nasti daca pierzi dopul. Acesta e poate reface si, sub supraveghere medicala, poti naste la termen fara probleme.

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Andrei bun venit pe lume! Teodoran, felicitari.
Te-am "ridicat" si in lista... de la la . Succes in noua postura!
Si uite niste majorete retroactiv...

32+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Alinus, stai cumintica in pat.Poate vine croitoreasa acasa pentru fete, cum ziceau si fetele.

Roxana, tin pumnii sa fie totul in regula pana se intoarce medicul tau.

Si eu vreau sa ajung la nunta unor prieteni f buni care e pe 25 august, asta daca nu nasc pana atunci. Problema e ca nu prea ma incape nimic din toaletele posibile de nunta asa ca o sa ma imbrac cu o rochie de gravida.Asta e!

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Teodoran, multa , multa sanatate tie si lui bebe Andrei!
Asteptam detalii si pozeeeeeeeee cu bebe!
Sim, ma bucur tare mult ca esti bine si sincer cand am auzit ce putin mai ai m-au luat niste emotiiiiiiii de nu mai pot.

Madalina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Vai de mineeeee, astea da emotii.. Teodoran , sa fii sanatoasa alaturi de Andrei , sa fie un copil sanatos , bun si cuminte....
chiar se apropie...asteptam detalii multeee...deci sa inteleg ca ea a nascut cu aproape o luna inainte de DPN....deci e posibil

carmen 35s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodoran, asa e, merg majoretele si retroactiv

Mi-am adus aminte, vreau si eu la Thalia pana ma apuca nascutul. Deci...cine mai pofteste, cine mai doreste? Nu ma lasati la greu, fetelor.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Sim , draguta..eu am pariat pe tine la urmatoarea runda...sa de-a dumnezeu sa fie la toate bine...am niste emotii de nu stiu ce sa fac...eu inca nu constientizez dar cred ca ma trezesc cat de curand

carmen 35s Oana Isabella

Mergi la inceput