Mamici de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodoran, felicitari!!!! Un bebe sanatos si necolicos!
Asteptam povestea dupa ce te linistesti.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Alinus, eu am durerile astea de prin luna a 7-a... Ia uite aici, ti se pare ca mai sunt sau nu insarcinata?

http://good-times.webshots.com/photo/2410520220101620375pHNNfw

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari, Teodora! Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari! Minunat!
Fetelor, voi licitati aici a doua mamica pe listuta si Teodora va luat-o inainte.
Sper sa auzim vesti bune si de la Myral, daca nu i-a cazut netul si e inca acasica.
Nu imi vine sa cred ca s-a dat startul la bebici!

Carmen 32+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

wooooow, ce veste, mi-a zburat si somnul!

Teodoran, felicitari si refacere rapida! Sa va traiasca BBAndrei, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!
Nici nu pot sa descriu cum ma simt. Emotionata si bucuroasa! De acum incolo asa va fi mai des. La ian-febr 2004, pe 6 febr cred s-au nascut 4 bebelusi in aceeasi zi, nu stiam la care sa ma mai bucur. Ma gandesc cand o fi asa si la noi.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Pe mine ma ajuta sa stau pe o parte cu genunchii indoiti. Sper sa nu fie nevoie de internare, desi daca nu sunt modificari nu inteleg de ce trebuie sa te internezi.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Pai nici eu nu vreau internare, colul e inchis, nu stiu cat de tzapan o fi, ca nu mi-a dat detalii. Insa dr vroia sa ma intorc pt internare daca durerile nu cedeaza, si au cedat doar 25-30%.
Cat stau in pat e mai suportabil, insa cand ma ridic e de rau. Am senzatia ca bebe e pe derdelus, si doare sub burta, ca la un ciclu cumplit, si toata zona pelvina.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari Teodoran! Bebe sanatos si papacios!
Bun venit pe lume Andrei!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Hei, am verificat, Teodoran avea UM pe 30 noiembrie 2006 si DPN pe 6 septembrie 2007... Deci sa inceapa petrecerea. De acum incolo oricine poate sa intre si sa ne anunte ca A NASCUTTTT!!!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alinush, fii optimista! Dupa cum vezi, Annisia e inca insarcinata, in ciuda durerilor si contractiilor. Dar ti-am zis, fii optimista din varsful patului! SI eu am uneori niste dureri groaznice, foarte jos (la ridicat sau intors nici nu mai pun la socoteala ca am senzatia ca ma rup). Daca-s pe strada si ma apuca, ma chircesc toata de durere si ma ia cu lesin. Dar e adevarat, eu nu prea am contractii asa ca pe mine personal ma sperie mai mult sa nu fie ceva de la operatia de cezariana (sa nu se subtieze prea mult uterul sau alte tampenii din astea). Sper ca te-ai mai linistit.Eu una, in ciuda situatiei (care ma repet, sunt convinsa ca nu e la fel de albastra ca a ta), ma simt ok, dar daca ash sti ca bebe ar fi "pe iesire" de pe acum, nimic nu m-ar putea misca din pat.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Modificati repede prima pagina!!! Nu e corect fata de bebe Andrei ca el sa nu fie pe listuta... Bun venit pe lume gagiule!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Teodoran felicitari pt bb,sa fie sanatos si papacios iar tie refacere rapida,te asteptam sa ne povestesti.
Am si eu o intrebare::::STIE CINEVA CUM ARATA DOPUL GELATINOS?Eu aseara am fost cam agitata,la fel si bb,azi m-a cam durut burta,am luat nospa si a cedat,dar am inca burta intarita,iar cand am fost la baie am vazut pe hartia igienica un mucus mai vascos,ca si albusul de ou.Oare a fost dopul,tare imi este teama,nu am decat 33s,si abia miercuri merg la dr.Si inca nu vreau sa nasc.
33+

Mergi la inceput