Mamici de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Aha, vad ca si afibebe a intrat ca mine in fibrilatii
Buna dimineata ! hihihi
Si pe mine ma durea un pic burtica daca mai stateam la orizontala, de parca se asezase bebelina aiurea si indindea de ceva organe pe acolo. Asa, dupa ce m-am ridicat, mi-a trecut. Asa ca acu' stau in sufragerie in varful canapelei si s-a trezit si ea, cred ca i-au placut si ei melodiile catre care ne-a dat link adimercedes Ne bucuram ca-ti recuperezi una bucata tatic, sa se refaca repede ca uite, ai nevoie de el sa fie in forma cat de curand pentru BB...
Ma duc sa vizitez frigiderul, mi s-a facut o foameeeeeeeeeeeeee...

Luy 37 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. dar fiti fara grija ca ma culc la loc. M-am trezit pentru ca sotul meu uitase sa puna telefonul sa sune ca se grabeste azi si a sarit din pat stresat ca intarzie. Dar era prea devreme. Sa termin cu netul pana se trezeste ca ma ia la cearta.

Am dormit binisor si ma simt ok, mai putin arsuri crunte pentru tonele de apa minerala pe care le-am baut ieri. Insa m-a luat un dor de Alex de abia am dormit asta noapte fara ea.

Piciulika, nici nu stiu ce sa mai zic de baile calde. 32 de grade nu e asa calda, dar mai mult...Aici nu iti dau voie bai calde si am o prietena pe care au internat-o a doua zi dupa o astfel de experienta. Eu nu ma risc.

Danielle, daca te consoleaza nici eu nu ma pot misca, de abia ma intorc in pat prin ridicare in fund, ma dor toate cele. Hai ca e mai e putin! Iar masaj la talpi nici nu am solicitat si nici nu ar fi avut cine sa faca. Pentru carcei ia neaparat magneziu, ajuta sigur. Iar pentru sani pune pudra de talc si poarta mereu sutien chiar si noaptea, din cel subtirel de bumbac. Hai capul sus

Luy, daca mai esti da PM cu ID yahoo si mai vb acolo.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Danielle, ne bucuram ca ai scris, de acum de fiecare data cand "dispare" vreo fata cateva zile incepem sa ne intrebam ce s-a intamplat, a nascut, e bine...
Hai rezista, nu mai e mult, e mai greu acum dar Ebonee o sa compenseze cu zambetul ei toate durerile de acum

Luy 37 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata. Am intrat sa-i transmit muuuulte felicitari si urari de bine Teodorei. Sa-ti traiasca odorul, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si cuminte!

Uf, uite o veste care m-a scos din amorteala.

Eu stau in pat ca o foca, imi iau cuminte tratamentul si sper sa mai rezistam un pic, un pic. (Si parca ma vad la 40 saptamani tot in pat cu burta la gura). Nu prea pot sa ma ridic din pat pentru ca (cred) am facut si o cadere masiva de calciu si nu pot tine capul drept. Ametesc de cum ma ridic din pat. Iau magneziu, dar nu ma prea ajuta. Cat despre calciu... INTERZIS! Acum sunt cat de cat "valida", dar peste vreo ora nu mai garantez pentru mine.

De Myral mai stiti ceva? Sper ca e bine...

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Felicitari Teodoran, pentru mamica fericita cu bebe dolofan si tatic mandru
Asa da veste...
Si suntem doar la inceputul lui august. Doamne abia acum am realizat ce putin mai e!!!!!

isabeluta33+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

deci voi aveti chef de inghetata.
bravo.eu acuz dureri de burtica si spate din ce in ce mai puternice.burtica se intareste simt cum se contracta timp de cateva secunde apoi dispare iar dupa 10 minute apare din nou.mama dar sunt cumplite.

tensiunea e 114 / 82
eu zic ca e buna.

Doamne sper ca bebe Cristisor sa stea acolo pana luni cand medicul nostruvine din concediu.e in Sibiu insa la maternitate incepe doar de luni activitatea.iar daca e ceva mi-a spus ca nu va putea veni pt ca asa sunt legile aici si trebe sa nasc cu altul.NU VREAUUU.
hai ma duc sa ma intind.
nu stiu ce sa mai fac si cum sa mai stau.

uppff nu mai pot sta nici pe scaun.

Sa aveti o zi buna.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 7 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

wau, ati dat startul la bebei
Felicitari Teodoran!!! Sa va traiasca mare, sanatos si mancacios Andrei!!!

Afibebe..si tu mai ai putintel..stai cuminte in patut!

Noi suntem bine, realizez ca mai avem si noi cam 10 saptamani..si am cam inceput sa intru in panica cu nasterea..nu am fost niciodata internata in spital, nu am avut nici o operatie(cu exceptia celei de amigdale cand eram mica, la care am stat cateva ore doar in spital)..

va pupic pe burtici!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 29+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata si de la noi! Deocamdata suntem tot 2 in 1, dar am observat dimineata cand m-am dus la baie o chestie vascoasa, fara firisoare de sange si nu prea multa. E diferita de secretia care o aveam pana acum. Hmmmm, sa stea cumintel acolo bb Stefan sa apuc sa halesc si eu inghetata aia de la Thalia ca dupa aia o sa raman cu gandul la ea si o sa va bat la cap sa imi aduceti .
M-am trezit asta-noapte de vreo 5 ori si nu ca sa ma duc la baie, ci pentru a bea apa . Am observat ca nici bebe nu se mai misca asa de mult, oare se pregateste?
Ma duc sa imi asez ultimele chestii prin camera lui bb, sa calc 2-3 tricouri pt husband ca a intrat in fibrilatii si sa mai fac o inspectie la bagaj. Asa ca sunt prin zona...

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Kriss nici nu am fost niciodata in spital.Nici macar amigdalele nu le am scoase.
Si mie mi-e asa frica.Insa la ce dureri am acum imi doresc sa scap odata ca sincer chiar nu mai pot.

Simona nici la mine bebe nu mai misca ft tare.
Misca dar ft slab.

Durerea de burtica parca s-a mai atenuat insa cea de spate e mult mai rea decat cea pe care o aveam la ciclu.

Sotul meu e in concediu.Acum s-a pus pe gatit am pofta de supica de taitei iar felul doi am comandat pulpite de pui.Insa le pregateste pt maine.Azi e ultima zi de post.
Ce imi sugerati azi sa pap de post???
Chiar nu mai stiu.De cartofi prajiti m-am saturat pana in gat.
Chiar nu stiu ce comanda sa fac.

Simona ai grija de tine iubita.
Sa nu pleci de la inghetata direct la spital.

Roxana pare sa fie mai bine.Bravo ma bucur.

Mult a fost putin mai e.Sa dea Doamne Doamne sa ne vina piticii sanatosi ca toate durerile astea le uitam.

va las vad ca nu v-ati prea trezit.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 6 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cum adica nu ne-am trezit? Pai eu sunt deja harnicuta, da?
Nu-i bai daca plec de la Thalia la spital, macar sa apuc sa ma ghiftuiesc bine cu inghetata inainte.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput