Mamici de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata,
eu am avut o noapte bunicica, da m-am culcat tarziu si am renuntat la dormit ziua, asa ca dorm binisor

acum o sa-mi beau cafeluta si ma apuc sa calc niste rufe, ca am spalat vreo 3 masini si nu am calcat nik, am avut o lene si cica vin iar caldurile si nu o sa mai am nici un chef sa calc la 40 de grade

pupici si o zi buna si fara contractii

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

De post nu stiu ce sa iti spun sa papi. Eu nu am tinut si nu neaparat din cauza carnitei, ci din cauza lactatelor. Poate te ajuta altcineva, ca eu sunt in pana de idei.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna burtici!
Felicitari proaspetelor mamici! Tot binele din lume!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

/neata!!
eu azi noapte n-am dormit bine..si sofia a dat trezirea la 8.30.Eu incerc sa renunt la cafea incepand cu dimineata asta. Sa vedem daca reusesc.

afibebe, un ghiveci de legume? sau vinete la cuptor:
tai vinetele felii, le lasi nitel la scurs sau le dai un clocot(eu nu le dau, ca pied toata vitamina) si pui pe tava rondele de vinete, rosii plus niste catei de usturoi.O picatura de ulei(de masline eventual) si bagi la cuptor. mie imi plac tareeeeeeeeeeee:).Si vara asta n-am avut, ia sa fac pana nu plec de la busteni.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii si multi pupici!

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

neatza!
afibebe o tocanita de ardei? ceapa prajita, ardei feliute si apoi rosii... si o papi cu mamaliga. iese minunata cu ardei copti, dar merge si asa, ca sa nu chinui sotiorul prea mult.

noi azi avem program de spalat hainute... doamne cate s-au adunat. Si chiar trebuie sa le calc eu?

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Scuzept ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar a fost Luca bolnavior-enterocolita virala si am stat cu el acasa........
Acum e mai bine, eu ce sa zic...obosita!Acum sunt la job dar nu stiu cat o sa mai rezist!
+34 sau 35, trebuie sa ma duc sa-mi fac analizele................
Doctorasul meu a intrat in CO si nu am reusit sa scot de la el un plan de rezerva, tot imi repeta ca daca e ceva sa-l sun si vine el!
Mai naste cineva cu Herghelegiu in septembrie?

Pinacolada

Mergi la inceput

Madalina, lasa ca te acompaniez si eu la calcat . Pana acum am inspectat iar bagajul de spital si am luat folia cu care acoperisem patutul, comoda, carutul ca sa sterg praful care se mai adunase pe acolo. Acum iau o pauza ca sa ma apuc sa calc. Si am constatat ca tot am uitat ceva: sa imi iau slapi pt spital, asa ca o sa ma duc pana jos acusica. Si...cred ca ar trebui sa imi fac niste stocuri de biscuiti in geanta aia.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

In mod surprinzator, imi incap lucrurile in geanta pe care vroiam sa o iau. Daca mai am nevoie de ceva, o sa o rog pe mama sau pe husband sa imi aduca.
As mai vrea sa ma epilez pe picioare azi si sa imi fac pedichiura. Sa vad cum reusesc sa ma aplec eu pana la picioare, asta provocare...

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, tututror! Am dormit super azi noapte si m-am trezit devreme siodihnita. Am facut orez cu lapte, ca post io n-am tinut deloc de cand sunt insarcinata sima pregatesc sa bag un piure de cartofi. Asta daca n-adorm intre timp. Am si ceva rufe spalat ce ar trebui macra stranse de pe masa de rufe ca de calcat nici nu poate fi vorba.
Cum s-ar zice cu un ochi la voi.

Mergi la inceput