Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Annisia spune:
Carpatino, eu ma sacrific aici si testez totul pe mine, ca sa nu ai tu probleme peste doua luni si tu ma iei in suturi? Om rau!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
gema spune:
AAAAAAA am uitat sa va spun ceva, chiar daca nu este de actualitate si cred ca nu va mai arde de subiectul asta...........m-au chemat astazi cei de la servici (personal) sa ma anunte ca am mai multe zile de concediu de odihna decat calculasem initial, adica cele 126 de zile de pre si postnatal se considera zile de concediu medical si prin urmare se iau in calcul la concediul de odihna.
Stiati asta sau eu sunt cu pluta rau de tot????????
Madalina 36+
tomasa spune:
Felicitari TEODORA!!! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, fericit si foarte norocos! si sa aiba parte de o viata minunata!!! Te asteptam cand te aduni putin cu povestea nasterii voastre.
M-am emotionat mult cand am citit ca au inceput nasterile, deja ma ia cu fiori. De acum sa te tii emotii pt. fiecare dintre noi.
Mami_25, dopul gelatinos este rozaliu, cu firisoare de sange in el, nu seamana cu ce descrii tu. Ce ai tu pare mai degraba o secretie mai abundenta, foarte normala in perioada asta a sarcinii. Iar in travaliu bb nu prea misca, cel putin asa a fost la mine. Daca bebelusa ta e agitata, asta cred ca e semn bun, ei stau cuminti si isi conserva fortele cand se apropie "momentul".
Sabina, Ir sunt rezistentele arterelor uterine. Cu cat sunt mai mari aceste rezistente cu atat ajunge mai putina hrana la bb, eu asa stiu. Pe de alta parte gineco al meu chiar mi-a spus ca nu mai crede in astea. Atatea gravide i-au venit cu copii perfecti si pe ale caror eco dr. ca Pop si Iosup scriau "retard de crestere", "rezistente crescute", bla, bla, in cat i se pare mai mult o moda. Iar eu tind sa-l cred, fiindca la Tudor m-am stresat mult din cauza asta, am stat in pat, mai mult pe stanga etc. am facut chiar si testul "non-stress" saptamanal in ultimele sapt. de sarcina iar bb era bine-merci, a avut 3.200 kg la 39 de sapt. Si asta mica pare bine, cu acelasi "diagnostic" asa ca nu ma mai impacientez asa. Si la tine va fi foarte bine, chiar de bb va fi micut, recupereaza el repede, ca si Sofia. Si o sa creasca mare cu laptic bun de la mami.
Rox, in general sunt singura cu Tudor, de-aia am asa de putin timp de forum. Dar ma ajuta tata de cate ori poate, il scoate in parc si asta e mare lucru, nu mai trebuie sa alerg dupa el, sa-l dau in leagane.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
toma_lly spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Tomitza, ia sa aduci tu niste salam din ala de biscuiti de pe acum. Nu de alta, dar trebuie sa ma conving ca e bun. Doar ne tratam fetele cu ce e mai castoc, nu? Poti sa aduci si galustele alea cu prune, sa vad care e treaba cu ele... Vaii, ce-mi faci si mama e plecata cu sorcova... Cine imi gateste mie acum toate astea? Meriti o batalie!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
salamu' de biscuiti e bun ca l-am facut io
deja a sarit lumea pe el, al meu a mancat acasa si a luat si la serviciu, la pachet
galustile cu prune sunt deocamdata in stadiul de proiect, mi s-a facut mie pofta si urmeaza sa-mi faca mama
despre batalie ce sa zic...tu ai zis sa sarim cu una-alta si eu doar m-am executat
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Sabina spune:
Tomasa, nici de meu nu prea se uita la valorile alea.Bun, la Sofia la 0.83 a subliniat acolo si-a zis sa am grija, odihna, fara stress etc.
dar la bb Gheo, unde sunt in jur de 0.45-0.50 cu mici deviatii, nici ca-i pasa. Plus ca la Sofia valoarea ultima a corespuns cu varsta dupa UM, da copilu mic. Mie mi-a zis ca genetic e bb al meu mai mic, si gata. Sa n-avem lipsa de lichid, aia ne doare:)
mai fetele, io nu stiu cu ce sa vin.In afar de pui cu orez, sunt zero barat la gospodarie da ala il fac mai smecher, ca pun si grau in orez, miam maimmm:).Bag la cuptor si e f f bun. Si d-aia n-am nici probleme de constipatie. Pot sa va fac o mamaliga cu burduf si ceapa rosie, se baga cineva?? ;-))))
sunt in continuare f emotionata ca a nascut deja Teodora.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Fetelor, imi cer scuze, eu zilele astea am citit din 3 in 4 si nu prea stiu ce s-a mai discutat. Inteleg ca e o intalnire la Thalia? Cand? Azi??? Ca as veni si eu...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
aeperju spune:
Vreau si eu salam de biscuiti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie neaparat sa-mi trimiteti si mie!
Please !
Emma 33+
aeperju spune:
Nu TOmasa. Miercuri, asa ca sa ma sarbatoriti pe mine ca doar e ziua mea! Ha ha ha!
Emma 33+
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Alinus, parera mea e sa te duci negresit la doctor. In functie de ce vede la echo, iti poate trecomanda un alt tratament, mari doza sau mai stiu eu ce indicatii pretioase poti primi.
M-am facut mare
Annisia,ca bine m-ai invatat.
Ti-am ascultat sfatul, i-am expus pledoaria sotului, si a fost de acord sa plec la eco. Incetisor am luat un taxi, am cerut sa stau intansa pe un pat pana sa intru in cabinet, si iatama-s ok acasa.
Colul e inchis si la interior, dar scurt, 2-2,5 cm. Se mentine indicatia de repaus absolut.
Bebe e ceva mai maricel, 1.800 kg, conform cu varsta sarcinii. Cica in perioada asta creste cu 37-39 grame pe zi.
Saracutului bebe ii batea inimioara putin cam repede, 168 BPM, nu cu mult cica. Ma pun sa verific. Insa posibil datorita starii mele de astazi, i-am trasmis si lui. Doctoritei i-am spus toata povestea mea cap-coada si mi-a recomandat acelasi Gravibinon de negasit. Cate 1 la 5 zile macar pana la 34 sapt.
Dau fuguta sa iau legatura cu Irlandeza, cica mai are ea 10 fiole, si ieri tocmai ce s-a intors in Ro.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!