Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Piciulika spune:
Inca nu-mi revin dar scriu putzintel, pana plec la gimnastica in apa.
Cica si 1/2h teorie... acuma tot cu mintea la Teo-s!!!
Nana, si tu esti cu Weleda? Eu oricum o intorc (incl Vichy), tot la ei ajung... Mi-am luat ulei pentru alaptat (pentru sani) si... ulei de masaj 'acolo jos' (cica incepand din sapt. 35) dar am maaaari nedumeriri cum o sa functioneze chestia asta (ca eu nu pot performa singura masajul, ca nu mai ajung... iar cu sotzul... f. tentanta/periculoasa problema!!!)
Tu ai ceva planuri in sensul asta...?!
Apropos: si al meu e intors dar nu pana in gaurica, ci tot diagonala pe stanga - ca Razvan! Drl e super-linistit, ca e bine si suficient. Oricum, cica 95% se intorc pana la urma, chiar daca unii extrem de tarziu.
Piciulika 32+ Michael
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
prisi spune:
Teodora, m-as baga da sa vad daca are cine ma aduce, ca eu nu ma urc la volan si mai e si ziua mamei soacre, da poate ajung, va anunt din timp, stiu unde e Thalia si au o quesadilla mmmmmm, daca nu gasiti locuri acelasi meniu este si la rest Casa( a rest unuia dintre fostii asociati de la Thalia) de pe str Intr. Spatarului pe langa Calea Mosilor, nu stiu daca au si vestita inghetata
poze
37+ Miruna
Alice_ spune:
Annisia bine ca ne mai destinzi cu cate o vorba (cu majoretele mi-ai descretit fruntea asta seara)
Si pe mine m-au luat pe nepregatite cuvintele "AM NASCUT"
Am crezut ca am gresit topicul!
Pentru proaspata mamica si sa te linistesti, sa savurezi acest nou rol cu bucurie, intelepciune, multa forta si sanatate desigur.
Iar pentru cele cu bagajul la usa
34+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Dragele mele, Am nascut......., joi seara, astazi am venit cu bb acasa,sunt putin dezorientata...cand ma linistesc va povestesc cu lux de amanunte.
bebe Andrei,2500 kg, 47 cm, data 09.08.2007,apgar 9, prin cezariana la ora 20.30.
bebe Andrei
Acuma am ajuns la mesaj si asa-mi dau lacrimile de parca eu am nascut!!!
Ufff, ce frumos! Andrei, sa fii sanatos si sa va gasiti ritmul cu Mami cat de iute!
... ahhhh, ce frumos!
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
vmkriss spune:
FELICITARI TEODORAN. MULTA SANATATE PT BB ANDREI !!!
Flori 27+ cu si tati
Cat a mai ramas
www.flickr.com/photos/8496824@N04/?saved=1" target="_blank">Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
Annisia spune:
Tomitza, ia sa aduci tu niste salam din ala de biscuiti de pe acum. Nu de alta, dar trebuie sa ma conving ca e bun. Doar ne tratam fetele cu ce e mai castoc, nu? Poti sa aduci si galustele alea cu prune, sa vad care e treaba cu ele... Vaii, ce-mi faci si mama e plecata cu sorcova... Cine imi gateste mie acum toate astea? Meriti o batalie!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
aniast72 spune:
Auci, fetelor....nu mai vin in Thalia. Mi-e frica dintr-o data de condus pe distante mari. Asa, pe la mine prin provincie mai merge. E drept totusi ca n-am nici o durere dar burta mi se mai strange de 2-3 zile incoace ca un bolovanas. Asadar ne vedem dupa nstere...
Pana una alta,
Felicitari Teodora!!! Sa creasca mare Andrei, cumintel si mancacios
Andreea 37+ cu
gema spune:
Sim, tie astazi dr. ti-a facut tuseu sau tot ecografie?
Nu de alta dar vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept pentru data viitoare..........
Cat despre respectarea programarilor........vrei sa spui ca atunci cand intri in cabinet are listuta cu programarile???? ar fi ceva, chiar daca noi mai avem fffffff putin si scapam de aglomeratia de pe acolo.
Eu am sunat astazi sa fac programare pe 24 si normal ca nu am gasit , asa ca am mai facut una pe 29 august. Ramane acum sa ma hotarasc pe care o voi folosi 22 sau 29. Si bineinteles ca voi ceda una din ele cui are nevoie.
Madalina 36+
carpatina spune:
Mai degraba tu meriti batalia Annisio.. ca tu macar le poti manca daca se gaseste vreun samaritean sa ti le faca... da' io trebuie sa ma abtin inca vreo 2 luni... Pai e drept?
32+ cu Ioana
Annisia spune:
Bai, nu mai radeti de burta mea, ca Nayel cica e mica si mai pot sa duc... Cand ma tot palpa de zor pe ici pe colo imi zice ca ”aaaa, pai ai burta foarte moale, mai are bebe loc sa creasca”... Eu simt ca plesnesc, dar daca zice Nayel ca mai intra, pot eu sa il contrazic?
http://good-times.webshots.com/photo/2889670910101620375dsCuVU
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare