Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Neata. Ne-am trezit si noi cu o foame de lup. Am ras cateva felii de paine cu unt si gem (mentionez ca nu am mai mancat asa ceva de cativa ani ). In plus, suntem cam somnorosi pt ca tati a venit tarziu aseara si am mai stat cu el la taclale. Azi avem program de umblat. Probabil ca voi mai intra diseara sa vad cate zeci de pagini ati mai umplut
LA MULTI ANI, PUFU!!!!! SA FII SANATOASA SI TU SI BEBELE!!!
Roxxy 24+Rares Matei, iubitul lui mama
anacami spune:
Ralu, pe astia i-am gasit si eu . Am sunat, mi-a raspuns o doamna si mi-a spus ca in general vand en-gross. Dau insa si en-detail, dar ma gandesc ca daca luam de o suma mai mare (eventual poate mergem mai multe) ne dau si noua fara adaosul de en-detail. Carters mi-a cumparat sotul meu din SUA pt. Sebastian si au fost f. bune- sunt frumusele si au rezistat super la spalare. I-am cautat si aici si am gasit pe net la firma asta . Pe pagina lor spun ca vor afisa colectie noua la sf. lui august. Ma gandeam sa asteptam pana atunci (ce zici Jasmin?).
Firma asta cred ca are "depozitul"/sediul intr-un apartament (pe Obregia), daomana respectiva mi-a sugerat sa o sun inainte sa vina acolo, cred ca nu stau tot timpul ...Chiar nu as fi avut curajul sa ma duc singura, nu stiu cum este acolo
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
PUFULE LA MULTI ANI IUBITA!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI PANA LA TERMEN!!! SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BUCURII SI UN BEBE SANATOS SI VOIOS!!!
..noi acum ne-am trezit
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
gata ne-am trezit si noi si ne ducem sa facem ceva de mancare ca suntem lesinate.
Pufule LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Laura am vazut ca ti-a raspuns Cami ,daca nu ai inteles ne mai intrebi pe noi.
O zi buna la fete
anca 27+
Maria
poze
ralucis spune:
camelia, eu ma gandeam sa comand on-line, tot e pretul bun si cu adaosul anunta de ei pt comenzile en-detail, dar ar fi o idee sa ne strangem si mai multe si sa facem o comanda mai mare. hai sa vedem ce aduc la noua colectie, poate mai sunt si alte fete interesate. o sa ma duc si la baby-expo, dar acolo preturile sunt mai mari
g24hit spune:
neata.LA MULTI ANI!Pufulet
erika si bb daca stiam ca bantuiti prin zona veneam si eu pt ca nici eu nu am prea dormit.
dana si eu cred ca sunt contractii.asa au aparut si la mine prima data cu aceeasi senzatie.ai grija de tine.
cine imi trimite si mie adresa si parola de la mailul comun?
ENI 25+
RGE spune:
RAMO..woow superba mamica!!..sunt atat de frumoase toate lucrusoarele pt bebelina!!..sa le stapaneasca sanatoasa si sa se bucure de ele!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Raluca, ma gandeam sa le vad "in realitate". Este posibil sa aiba mai multe modele...Astia vin si la BabyExpo?
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
gabitz78 spune:
neatza.
si eu cam rarut p-aici...
pufu - la multi ani!
eu m-am facut cat "poporul chinez", fac cativa pasi si incep sa gafai...
sunt stresata cu mutatul, tot n-am reusit sa terminam...si parca nu mai am rabdare. vreau sa ma vad la casa mea!
in rest, vineri merg la control...sunt curioasa ce o sa-mi mai zica...
bebelusha se agita tot timpul.
va pup. ma duc la munca....
27+