Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

PUFULET. Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dana daca se si intareste locul si si doare.. se contracta uterul!

anacami, da! s-a dat drumul la nasteri.. peste 2 luni incepem si noi...cine e prima??

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor!!!!

PUFULETZ La multi aniiiiiiii!!!!!!!!!!! Multa sanatate si fericire tie si lui bebe!!!!!!!!!!Nastere usoara!!!!!!!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Ramonella,frumoase poze,frumos tort,frumos caine...si tu printre cu o burtica de toata frumusetea...!Si eu vreau sa mai adaug niste poze ,ca sa ma vedeti si pe mine mireasa!!
anacami,da ti-ai facut provizii nu gluma,bravoo,cred ca sunt asa de frumusele...,de cate ori pe zi le privesti?! eu inca nu ma luat nimic dar abia astept sa vina sept. ca sa ma intorc la Bucuresti si sa incep sa fac si eu niste achizitii,mai ales ca e si expo..,ar fi ceva sa resim pana la urma sa ne vedem pe acolo..!!
bb_yasmi pana la urma la ce ora ai reusit sa adormi,eu la 2.30

27+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Roxana sau Oanar?? (sper sa nu fie si nasteri premature)

Ramonella, exact cum am spus! o frumoasa si o tinerica! radiezi de fericire! Felicitari! Ai o priveliste super , imi place ca ai ferestre mari la bucatarie (bucataresti de placere,nu?)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor!
am schimbat si eu semnatura...uuu..ne apropiem..
ieri mi-am luat o salopeta..mi-e asa de draga...nu am mai avut pana acum.
dupa cura de orez d eieri azi ne desfatam cu salata de vinete si mancare de ardei copti..yummie

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule te rog mult sa-mi dai mai multe puncte de reper pt a ajunge la clinica Fortis. AM inteles ca-i pe langa Manastirea Casin (sau Cashin?), dar as vrea sa stiu mai multe amanunte...ca habar nu am pe unde e si maine dimineata la 10,30 tre' sa fiu acolo.

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

camelia, "importatorul direct" de care ziceai e cu circuit inchis? si daca nu, are si pt 1,5-2 ani? unde poate fi gasit? eu am gasit hainute de la firmele mentionate de tine si altele, de f buna calitate, pe care le stiam de la o matusa din state care mi-a trimsi pt Ilinca, undeva la un magazin pe soseaua Giurgiului, trebuie sa ajung si eu dupa 1 sept sa ii iau Ilincai pt sezonul de toamna-iarna. plus ca mai e si o alta firma care are adresa asta de web de unde se pot comanda on-line, astept si aici sa aduca hainute de sezon http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/

Mergi la inceput

Laura, pana iti da Anca mai multe detalii, imi permit sa iti raspund sai eu.
Fortis este pe str. Sandu Aldea (nu mai stiu numarul), gasesti aici:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/ (scrii str. in casuta din josul paginii, dreapta).

Str. este cu sens unic, se poate intra disnpre Marasti ( in cazul asta este pe partea stanga).
ERu am intrat de pe Drossu, si este destul de aproape pe partea dreapta (insa nu poti intra cu masina, o lasi aproape de intersectia Drossu cu Aldea, mai sunt cativa pasi).
Cabinetul este la parterul unei vile (duplex, partea cu cabinetul este pe jumatatea spre Marasti). Locatia este f. aproape de spit. Elias.Daca ai nr. de tel. suna-i pentru adresa exacata (nr. cladirii)

Bafta la eco!!!

Aporpo de cografie, vrea cineva programarea mea din 27 august la dr. POP- de la Diagnosis?? in cateva zile o sa-i sun pt. schimbare nume sau anulare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

PUFULE,LA MULTI ANI!!!!!!SA FII FERICITA SI IUBITA!!!!!SI SA AI UN BEBE SANATOS!!!!!!!

Mersi fetelor de complimente!
Victo de unde ti-ai luat salopeta???Din Cluj????
Anacami am ferestre mari si o priveliste super!!!!Si da,imi place sa gatesc,dar acum mai mult imi face mami,sa nu ma obosesc.Sta putin mai sus de mine.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput