Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
RGE spune:
...bravo..frumos va sade..la fomistii de serviciu v-ati gandit??...eu ce fac acum pap singura???
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..hmm..bine..asta e ..m-am obisnuit sa vorbesc singura la ore asa matinale..noi am papat cremwusti cu mult mustar, sana si banane...si acum ne bagam iar la nani sa ne facem mari si frumosi..
NOI VA URAM DE PE ACUM O ZI BUNA SI USOARA LA SERVICIU!!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
roxana nu papi singura mami.....ci cu bebe...
si noi am baut un milk shake de lapte cu banane iar acuma am pregatesc sa duc "produsul" la analiza de urocultura!!!
pupici multi la toate fetele dragute de aici!!! (adica la toate!!)
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
dana vio spune:
Se poate sa ma lamuriti si pe mine: joi am fost la eco, totul super, fetita mare 327gr, cu tot ce-i trebuie pe unde trebuie, dar de vreo 2zile am niste dureri de burtica, parca ar fi carcei, asa cum ii spuneam lui Jasmin cu ceva vreme in urma, dar mult mai dese (or fi contractii BH); de cateva ori pe zi, pana acum nu mi s-a intamplat si dimineata la serviciu!
Si ce ma ingrijoreaza mai tare este ca parca bebica n-o mai simt asa puternic ca inainte. Sora mea spune ca nici ea nu simtea fetita prea mult la varsta asta de sarcina, voi ce spuneti?
Acum chiar nu stiu ce sa fac?!
dana vio 20+ adriana aurelia
RAMONELLA spune:
Neata!!!!!
In timp ce va beti cafeluta,uitati-va la poze,ca am pus poze noi!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
darleena spune:
Neata!
Ramo dragute pozele tale, si ce burtica mica si draguta posezi
Dana-Vio e posibil ca sa se fi pus intr-o pozitie in care sa nu mai simti miscarile atat de bine. Mi s-a intamplat si mie la varsta mai mica. Acum are putere si simt ca se misca toata burta cand face tumbe.
Cat despre "carcei" nu prea stiu ce sa zic, ca nu am experimentat. Parerea mea e ca daca persista, sa mergi la doctor.
Roxana BB o fi bine sa la ora asta, cand altii "munceste"???
27+ si baby Kara
oana8188 spune:
Mey... asa ma ajutati voi pe mine sa nu ma ingras prea mult??? Cu "clatite cu finetti" si alte de astea??? Rusine sa va fie Ma duc acasa azi si fac si eu! Na!! Si eu fac si cu dulceata de visine
Oana
anacami spune:
Buna dimineata!
am vazut si eu pozele de ieri (ma uit imediat si la ale tale, Ramona)- sunteti niste frumoase si tinerele!!! bine ca am facut acum al doilea bb, ca ma apropii de 33 si m-as fi simtit tare batrana mai tarziu!!
Roxana, am uitat sa iti spun ieri de mag. de copii Mothercare si Premaman- desi am mai vorbit despre ele pana acum...La Mothercare gasesti tot ce vrei (printre care si carucioare, patuturi,lenjerii,etc) dar la cel de langa piata agro-alimentara Dorobanti, la cele din Mall au doar hainute si jucarii.
Ieri am fost si eu la un mag. Happy Baby de langa stad. National, au o gama larga de produse pt. copii (aduc carucioare de la multi producatori). M-am dus sa ii mai cumpar hainute de toamna lui Sebastian pt. gradinita. Are f. multe din primavara, acum nu am gasit modele noi, cica noile colectii de toamna iarna vor veni la sf. lui august. Mie imi plac f. mult cele de la firma Coccodrillo, credeam ca au marimi doar de la 68 cm (de pe la 6 luni). Spre surprinderea mea am gasit chiar si pt. prematuri (sub. 50 cm), o frumusete de body-uri, toate culorile. Pana la urma lui Sebastian nu i-am cumparat decat o jucarie (am gasit in sfarsit o locomotiva pe care si-o dorea din colectia Thomas& Friends), iar hainute i-am cumparat ....cui credeti?- gagalicei nenescute!!! I-am cumpaart inca doua body-uri f. frumoase, dupa ce saptamana trecuta am "ancorat" zilnic pe la diverse mag. de copii, nicioadta nu am iesit cu mana goala. Am facut ieri un inventar, am cumparat deja vreo 20 bodyuri cu maneca lunga,5 fara maneci, vreo 5 salopetele cu botosei- si mai am f. multe selectate de la Sebastian (am dat majoritatea)- toate acestea pt. primele 3 luni!! Trebuie neaparat sa ma opresc sau cel putin sa le cumpara de acum pt. 6 luni, ca parca vad ca nu o sa le folosesc pe toate (si sigur voi primi multe, la Sebastian am primit "o tona"- in general fiecare aduce la prima vizita/primele vizite si la botez...).
In plus, am stabilit cu Jasmin ca vom vizita un "importator direct" de hainute Nannette (super-frumoase pt. bebelusi pana intr-un an), Absorba si Carters.Pana se naste va mai fi si BabyExpo...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
anacami spune:
Dana, nu stiu ce sa zic. In general, contractiile Braxton Hicks nu dor. Este posibil sa fie apasat vreun nerv ceva sau sa fie de la renumitele ligamente. Cel mai bine vede doctorul ce se intampla acolo. Am auzit de multe cazuri cand au fost atinse diverse terminatii nervoase, iar durerea radia pe tot piciorul...
Ati vazut ca la odiseea anterioara noua s-a dat startul la nasterile la termen??? asta inseamna ca peste cel mult 2 luni vor incepe si la noi (mai ales ca avem colege cu DPN chiar la sfarsitul odiseei pomenite)!!!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pussi spune:
pufule!! LA MULTI SI FERICITI ANI!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile