Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

scuze ma inainte am uitat sa modific semnatura cu nr de saptamani
pupici

poze nunta si cu bb
vine bb
ADRIANA 23+ cu LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bebika ti-am trimis adresa si parola

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

in primul rand am terminat pastele...

Vasari multumesc Sper sa revin la dimensiunile acelea dupa nastere
irina .. te minunezi ce auzi, toti tampitii pe toate drumurile Bine ca nu ai patit nimic! Sa ne ti la curent cu analizele! Tu nu te simti greoaie ... ca eu parca sunt cat casa
iuli-ana Da! nu s-au umflat ..parca sunt doar mai groase. eu ma gandesc foarte serios sa-mi iau o pereche de adidasi(pantofi sport) din sept. marimea 42 ca sa am cu ce sa umblu pana nasc.. care sa meraga la blugi si trening!
bebika cred ca sunt normale nurerile.. dar si eu sunt adepta consultarii medicului!
dany .. nu stiu!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Roxxy si pussi sunt f f frumoase pozele de ;la nunta ....ati fost niste printese! Pot sa le mut in folderul cu Poze mirese daca nu va e cu suparare??!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Uraa...hai ca mai am un pic si mai primesc si eu o steluta....si devin membru junior....de abia astept

25+ ANDREI

Mergi la inceput

linistita! Apteptam steluta

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

am vazut poze de burtici foarte frumoase, sa vedeti ce minunatii de copii vom avea!

Eu sunt in febra impachetarilor si plecarii, numai maine nu-i poimaine, cum se zice... Plecam miercuri cu noaptea-n cap si sper sa ajungem cu bine, ca ce am auzit de drumuri m-a cam ingrozit... Deci de pe 15 pana la sf lui august va parasesc si sper ca la intoarcere sa citesc numai vesti bune, si sa gasesc pe cineva care sa-i faca un rezumat, ca nu reusesc sa citesc din urma :-))

Mi-am mai luat azi o multime de haine, ca s-a speriat omul meu ce am de gand sa fac! Eu cica vroiam sa cumpar cadouri pentru Romania, cand colo... vin cu sacosile pline pentru mine

Am dat de ultimele reduceri, si n-am rezistat.

A propos, voi v-ati gandit ce vom imbraca la iarna? ca sigur nu voi incape in geca, si sa-mi iau una noua pentru 2 luni de zile, parca mi-e mila de buzunarul meu!

Va pup
Adina 21+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Adina drum bun si concediu placut! eu am un palton mai largut ca si croi! il voi purta pe acela!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

bb unde sunteti?? n-ati intrat toata ziua

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Am revenit!
Si eu ma gandesc cu ce ma voi imbraca la iarna....Am vazut ca sunt ultima pe lista de mamici de nov-dec,inseamna ca o sa am parte de cele mai multe sfaturi,nu-i asa???
Si incurajari,evident!
Adina,un concediu relaxant si plin de surprize placute!Ne "auzim" la intoarcere!

Mergi la inceput