Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 21
irina_stef spune:
asta da e adevarat nu poti avea medicul tau,sa-l alegi tu pe care vrei.si cu taiatul este adevarat,nu se sta la discutii,cum te-ai urcat pe masa aici te taie.astea sunt partile nasoale da,iar cezariana nu se face decat in caz ca intr-adevar trebuie.se merge pe nastere normala pana in ultimul moment.si copii stau cu mamele in salon este adevarat.
28+ cu si
-IRINA-
irina_stef spune:
ba da si cele care nu au rezidenta beneficiaza de gratuitate si aceleasi conditii.cea de care am zis ca a nascut acum 4 luni nu are rezidenta nici ea nici sotul,si nici asigurarea medicala nu o aveau facuta.iar la particular nu stiu cat ajunge,daca vrei ma interesez
28+ cu si
-IRINA-
ralucis spune:
bb, nici la CFR2 nu se fac spalaturi intravaginale, doar la suprafata, mie imi faceau cu apa calda si pe urma ma dadeau cu betadina. tot timpul eram singura in sla la toaletat, doar eu si asistenta, fiecare mamica se ducea pe rand.
ralucis spune:
irina si jasmin, sunteti tare norocoase ca nasteti in spania... o sa aveti ce ne povesti dupa. ma intreb cand va fi si la noi asa intr-un spital de stat, nu doar la euroclinic si st lukas.
bb_yasmi spune:
ralucis, asa se face si la noi in TM (cel putin la Odobescu, unde voi naste ei!).
jasmin, ti-a ajuns comanda cu combinezonul?? sunt curioasa sa imi spui cum e, daca e gros.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
irina_stef spune:
ralu astea ar trebui sa fie si la noi conditiile in toate spitalele,ca doar sunt spitale nu?si nu toata lumea are bani sa mearga la un spital particular,asta mie nu prea mi se pare normal,eu sunt din galati si stiu ca la maternitatea de acolo taticii nici macar nu au voie sa viziteze copii decat daca dau ceva si la mama vin numai intre anumite ore de vizita,cand ar trebui sa fie lasati sa fie cu familiile lor tot timpul in momentele alea.
28+ cu si
-IRINA-
Jasmin012 spune:
BB, ma sunasera vineri sa le confirm comanda si m-au intrebat daca ma gasesc acasa. Le-am zis ca da, dar cu toate astea nu am primit nimic pina acum. Si mi-au zis ca nu platesc livrarea, doar produsele. Dar momentan nu mai stiu nimic. Te anunt cind primesc alea, stiu ca te intereseaza.
Raluca, chestia e ca nu poti alege tu cum vrei sa nasti, medicul (nici pe el nu-l poti alege, depide cum ai noroc) edecide tot timpul. De cezariana nici nu poate fi vorba, decit daca nu se poate naste normal. Mai multe stie Irina, eu inca nu am apucat sa vorbesc cu moasa (practic, din cite am inteles ea e cea mai importanta, ea iti zice ce sa faci) si nici n-am stat de vorba cu nici un medic, dar am intrebat citeva fete. O sa va povestim cum va fi.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
irina_stef spune:
BB ai cumparat hainute la fata?eu am luat cateva ca nu prea gasesc mai grosute,doar de vara.ce am luat mai multe body.in rest cu hainutele stam cam slabut.
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
BB, ma sunasera vineri sa le confirm comanda si m-au intrebat daca ma gasesc acasa. Le-am zis ca da, dar cu toate astea nu am primit nimic pina acum. Si mi-au zis ca nu platesc livrarea, doar produsele. Dar momentan nu mai stiu nimic. Te anunt cind primesc alea, stiu ca te intereseaza.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
da jasmin ma intereseaza. scrie pe site ac in bucuresti nu se plateste transportul. eu vreau sa ii intreb, daca cumpar si patut de la ei si scoica de masina daca mai trebuie sa platesc transportul.....
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
BB ai cumparat hainute la fata?eu am luat cateva ca nu prea gasesc mai grosute,doar de vara.ce am luat mai multe body.in rest cu hainutele stam cam slabut.
28+ cu si
-IRINA-
eu am aproape tot ce trebuie, mai trebuie sa cumpar un combinezon de iarna, scoica auto, patut, cadita si produsele cosmetice/farmaceutice. in rest le-am cam cumparat. hainutele jumate le-am cumparat jumate le-am primit.