Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
woww irina, ce conditii super!! si cat costa nasterea acolo???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
Victo spune:
ma cert cu al meu sot..care pana acu nu se apunca de apartamentu ala ca cica nu avem bani, iar acu...desi e deja 15 august lui ii trebe designer, ca eu mai am timp si bani de designer...si stam aci claie peste gramada, cu socrii, cu nepoti..cu nervi si alte alea. m-am saturat!punct.
28+ piticul Stefanut
irina_stef spune:
BB nu stiu ce inseamna.aici nasterea nu se plateste decat la clinicile particulare,unde stai si singura in camera.ce am zis eu mai se intampla in spitalele de stat.aaa si mi-am amintit,ca ziceati ieri parca de spalaturi,aici nu se fac,se spala mama normal la baie cum poate daca e taiata sau nu,si primeste o solutie de iod sa se dea.
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
super fain atunci.
nici eu nu am auzit nicaieri la noi sa se faca spalaturi vaginale, ci doar al suprafata cu o solutie cu iod. intr-un fel e bine ca asa vede si care e starea taieturii, cusaturii.
irina_stef spune:
stiti ca eu ma plangeam de insomnii,ca nu pot adormi chiar daca imi pica ochii in gura de somn,i-am zis ieri medicului,si stiti ce a zis,ca inseamna ca sunt prea stresata si nervoasa si sa ma duc la neurolog
28+ cu si
-IRINA-
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
si eu sunt aici!!!!
pussi, irina, si eu am asa o scurgere, alba, nemirositoare. si desi nu am nici un simptom mi-a iesit la examen flora microbiana prezenta, asta ce inseamna, candida???
pussi, am ce alege din magazinele alea din Mall?? maine dupa masa merg si eu!
bb s-ar putea! eu am avut candida in sarcina si avea culoare "cafa in lapte"... nu-mi da idei ca maine merg sa-mi fac lama!
daca mergi la cele 2 de care ti-am zis ... sigur gasesti de
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Jasmin012 spune:
Irina, ce bine ca poate sa stea si tati cu noi! Asta n-o stiam. Iar despre medici: am auzit ca nu poti sa-ti alegi medicul tau care sa te asiste la nastere...cica nasti cu cine e de garda in momentul ala. E adevarat? Mai stiu ca il ai tot timpul pe bebe cu tine...e adevarat? Mie mi-e teama un pic de episiotomie, caci dupa cite stiu cei de acolo le cam taie pe toate, nu stau sa te intrebe. Vorbesc acum despre spitalul din Segovia...poate la tine acolo e altfel.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by bb_yasmi
si eu sunt aici!!!!
pussi, irina, si eu am asa o scurgere, alba, nemirositoare. si desi nu am nici un simptom mi-a iesit la examen flora microbiana prezenta, asta ce inseamna, candida???
pussi, am ce alege din magazinele alea din Mall?? maine dupa masa merg si eu!
bb s-ar putea! eu am avut candida in sarcina si avea culoare "cafa in lapte"... nu-mi da idei ca maine merg sa-mi fac lama!
daca mergi la cele 2 de care ti-am zis ... sigur gasesti de
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
super!! maine dupa masa merg!!
pussi la mine secretia e alba-alba si nu la lama ma refeream ci la analiza urinei mi-a aparut prezenta flora microbiana.
bb_yasmi spune:
erika, unde esti???? nu iti faci prezenta????
Jasmin012 spune:
BB, cred ca daca ar fi candida te-ar minca...si cred ca ar si mirosi secretia. Nu cred ca ai nimic. Despre nastere: cred ca nu platesc cele care au rezidenta in Spania si platesc asigurarea...dar nu pot baga mina in foc, poate ne spune si Irina. Eu n-am incercat sa aflu mai multe despre acest subiect pt ca noi beneficiem de asigurarea lui tati si de rezidenta lui. Stiu ca am citit undeva ca nasterea la particular costa in jur de 2500 euro.
Victo, hai nu fi nervoasa, ca-i faci rau lui bebe Stefan
Pussi, noapte buna
Irina, ginecologul ti-a spus asta? Cit tupeu....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel