Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

pussi,sa stii ca la mine unul e cu picioarele jos jos de simt ca-l scap de foarte multe ori,uneori e o senzatie ciudata tare de ma si speriam inainte,acum stiu ca e normal.si treaba cu scurgerea,imi e cam rusine sa zic,dar daca nu as sta cu tampoane zilnice as avea mereu chilotii uzi,mai rau e ca eu cred ca pierd si urina cand tusesc,stranut.si asta eu o patesc de pe la vreo 4 luni.

28+ cu si

-IRINA-

eu am zis sa te intreb pe tine, fiind tot graviduta cu gemeni! Deci cu secretia e normal! Cu urinatul eu am avut probleme cand vomitam, nu-mi puteam controla vezica deloc... imi era frica sa plec de acasa ca si vomit si am nevoie si de schimburi si de mop prin baia alora... Acum vad ca s-a oprit!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, felicitari pt baietel!!! Ma bucur enorm pt tine!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Dany, sunt aici, multumesc pt grija. Ieri n-am putut intra pt ca am avut niste clienti spanioli si a trebuit sa umblam cu ei toata ziua, iar seara ne-au invitat la restaurant. M-am intors la 12 noaptea acasa, noroc ca tati ne-a asteptat si am putut vorbi putin cu el si am apucat sa-i spunem sa cumpere bilet de avion pt septembrie, nu pt octombrie, daca gaseste. Imi e teama ca in octombrie nu-mi vor mai da voie sa calatoresc, ca as fi spre sfirsitul saptaminii 32, deci in luna a 8-a...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Vai, nu mai e nimeni pe-aici? Tocmai acum cind am recuperat si noi si am citit tot ce ati scris?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu mai sunt..da-s nervoasa..asa ca..tot degeaba. cred ca mai bine ma pun sa ma culc.

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

si eu mai sunt pe aici,ma lupt cu caldura asta insuportabila.victo ce ai patit?de ce esti suparici?

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Victo, ce ti se intimpla? Nu te putem ajuta sa-ti treaca? Nici acar cu un ?

Irina, tu unde esti, in Spania? Ce stii despre nasterea acolo, despre conditii, proceduri, etc? Eu voi naste in Segovia si intreb pe toata lumea care imi poate da informatii....

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

somnic usor de la noi!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

yasmin da sunt in SPANIA,si eu voi naste tot aici.am fost la spitalul la care voi naste,de fapt am inteles ca aici spitalele si conditiile sunt toate cam la fel in toate.sa stii ca am fost placut surprinsa de conditii si de atentia care se acorda mamicilor si bebeilor aici.am multe prietene care au nascut aici si au fost f multumite.in privinta spagilor poti sta linistita aici nu se da nimic.de acasa nu te lasa cu nimic al tau,ma refer la camasa de noapte,chilotei(se dau in spital cati ai nevioie de unica folosinta)camasi de noapte primesti acolo,si hainute ptr bebel noi,nu poti imbraca copilul cu hainele tale decat cand il scoti din spital,tampoane la fel,primesti de la spital,si cremele ptr sani,si poponeata bebelulul.o prietena care a nascut acum vreo 4 luni aici mi-a zis ca nu au lasat-o decat sa-si pastreze o pereche de papuci.si ti se da ca la hotel sampon,gel de dus pasta de dinti si periuta in miniatura bine,daca mai ai nevoie mai primesti.pampersi la fel,in salon sunt dulapioare cu toate necesare ptr bebei,care sunt pline tot timpul si de acolo trebuie sa folosesti.altceva nu mai imi vine in minte acum ce ar mai fi...despre medici acum,la nastere aici este obligatoriu sa fie 2 la nastere,fie ea naturala sau cezariana,pe langa asistente,moasa si neonatolog,asta mi s-a spus mie aici.saloanele sunt cu 2 paturi stau cate 2 mamici cu bebeii lor si trebuie sa ai pe cineva care sa stea cu tine in spital in primele zile,mai ales noapte,ca insotitor(tatal de preferat),care are si el canapea pe care sa doarma.nu mai stiu ce sa-ti zic,mai intreaba-ma si daca stiu iti zic

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu sunt aici!!!!
pussi, irina, si eu am asa o scurgere, alba, nemirositoare. si desi nu am nici un simptom mi-a iesit la examen flora microbiana prezenta, asta ce inseamna, candida???
pussi, am ce alege din magazinele alea din Mall?? maine dupa masa merg si eu!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput