Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

VASARI dar la mine asta se intampla cam in fiecare zi,oare e normal?ar trebui sa ma preocupe ca inghit ei prea mult lichid atunci?

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina ce bine ca ai aparut! Pe mine ma loveste Elena in col... sau oricum jos si mi-e frica sa nu-l deschida! Tu ai patit asa ceva?... Si am o scurgere alba( negelqatinoasa si nemirositoare).. am citit ca e normala! Tu ai?

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

pussi,sa stii ca la mine unul e cu picioarele jos jos de simt ca-l scap de foarte multe ori,uneori e o senzatie ciudata tare de ma si speriam inainte,acum stiu ca e normal.si treaba cu scurgerea,imi e cam rusine sa zic,dar daca nu as sta cu tampoane zilnice as avea mereu chilotii uzi,mai rau e ca eu cred ca pierd si urina cand tusesc,stranut.si asta eu o patesc de pe la vreo 4 luni.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor, noi astazi am intrat in saptamina 25!

Irina, imi pare rau ca te-ai speriat, e pacat ca exista atitia nenorociti pe lumea asta! Cred ca aia erau romani...Bine ca te-ai linistit...despre analize, vezi ca nu e atit de grav?

Erika, e buna faza cu tigaia, am auzit de un caz ca asta, hotul s-a speriat atit de tare ca a facut infarct...Asta e si parerea mea, eu as face-o chiar daca ar muri ala linga usa mea.

Pussi, dragutza mamica, asteptam si poze cu burtica...

Adina, ai terminat cu bagajele? Iti doresc calatorie placuta si usoara si sa petreci minunat cu familia in tara...Azi nu trebuia sa afli sexul lui bebe? Iar hainele sa le porti sanatoasa.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Fetelor, raportez 6,5 kg in plus...burta mea a luat proportii, in citeva zile a devenit imensa...fata de restul corpului

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

si de acum tot mai mare si mai repede o sa creasca!

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

fetelor v-am zis cat de departe se gandeste sotul meu?imi zice intr-o zi,asta ceva mai demult,ca ar fi bine sa dam copii la scoala in clase separate sa nu copie unul de la altul,sa nu se invete vreunul din ei puturos si sa se bazeze pe frate-su,sau mai zicea...oare cand vor iesi cu fete,oare le vor schimba intre ei?DOAMNE ma uitam la el si nu imi venea sa cred ce zice,ma cruceam si el vorbea asa de serios

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Pufu, [blue]La multi ani[/blue]!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de puiutul tau.

Unde sunt pozele Ramonellei? Ca nu le-am vazut...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Irina, e normal. Era descris ca un progres asta :). Evoluau si incepeau sa inghita prea mult lichid

28+

Mergi la inceput

Cami, abia acum am ajuns la pagina cu lucrusoarele. Am vazut site-ul si mi se par super...as lua citeva lucrusoare din alea, dar mai mult m-ar interesa si hainute mai groase...asa ca mai putem astepta putin. Pina atunci poate se hotarasc si alte fete si mergem mai multe...poate e si Raluca interesata sa mearga cu noi. Preturile mi se par foarte bune.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput