Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo eu stau ffffffff prost ,ca in afara de faptul ca nu prea mai am chef ,tati zice ca lui nu-i mai vine cand vede ca fata misca in burta

anca 27+

Maria
poze

Da,nici la al meu nu-i prea trebuie.Mai ales cand o vede pe bebelina cum misca.Cred ca ne inteleg.Foarte bine,avem barbati destepti.Oricum din luna a 7-a e interzis,dar am zis sa mai incercam si noi odata,sa vedem cum e.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Ramo, ptiu ptiu fata frumoasa!!!! o sa fie mandra printesa ta cu asa o mamica1!!. in legatura cu sexul, ar fi totul ok daca nu ar fi asa de "stramta". dar daca ne straduim se "largeste" ....
intreba cineva de contractii, mie mi se umfla burtika intr-o parte asa de tare si e asa de haioasa...dar stiu ca e bebelina!! nu vreau sa gandesc negativ!!! totul trebuie sa fie bine pana la sfarsit!!!

maine s-ar putea sa plec in germania, deci daca nu intru de maine sunt plecata!!

pussi,am vazut ca ieri ai intrebat de mine, fata draguta (ca am vazut pozele si cu tine, o sa fi o mamicuta frumusica foc si cu doua printese!!!)

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo eu stau ffffffff prost ,ca in afara de faptul ca nu prea mai am chef ,tati zice ca lui nu-i mai vine cand vede ca fata misca in burta

anca 27+

Maria
poze

Da,nici la al meu nu-i prea trebuie.Mai ales cand o vede pe bebelina cum misca.Cred ca ne inteleg.Foarte bine,avem barbati destepti.Oricum din luna a 7-a e interzis,dar am zis sa mai incercam si noi odata,sa vedem cum e.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

de ce zici ca e interzis??? altele o fac pana in ultimul moment!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Am glumit cu Extraveral-ul! Ce sa fac, fac haz-de-necaz!
In prenatal eu vreau sa intru de la 1oct, adica la 26sapt. Adica intru 2sapt in CO si apoi in prenatal. La serviciul meu e o mare brambureala, a cumparat firma o romanca-de-nationalitate-italiana (sau invers) si cred ca-si spala minusurile din Italia prin firma asta. Asa ca de-abea astept sa plec! Toata lumea ma invidiaza ca plec! Oricum am ce face acasa: trebuie sa aranjez ptr BB, n-am luat nimic inca, sa vad de hainute, patut, carucior, etc. Oct+nov o sa zboare si-n decembrie ce-o sa mai pot face?!
Doamne-da sa fie totul bine!

dana vio 20+ adriana/alexia aurelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Salutare, burtici!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti...se pare ca bine, in general!
Dana, eu zic sa te linistesti, ca dureri asa cum zici tu am tot avut si eu si inca mai am...dar dr. a zis ca sunt ligamente, ca si uterul creste, tre sa simtim si noi ceva
BB - te hotarasti in ultima clipa daca pleci sau nu? Sotu ce zice?
Mie mi-a mai trecut infectia urinara, cu ceaiuri si extract din mladite de iarba neagra (dr. de familie mi-a dat asta). A zis ca daca la urocultura n-a iesit nimic, n-are rost sa imi dea aiurea antibiotic. Inca mai am cateva leucocite peste, dar e mult mai bine.
Am intrebat-o si de vaccinul acela...este vaccin antitetanos, se face o doza in luna a 7/a si o doza in luna a8/a. Cele care sunt la a doua sarcina am inteles ca nu mai trebuie sa il faca. Voi ce stiti de asta?
Maine plec si eu putin la tara, cateva zile, ca e ziua soacrei mele si a sorei mele...chef sper sa imi faca ceva bun de mancare

Pufu - LA MULTI ANI! SANATATE TIE , BEBE-ULUI SI MULTE CLIPE MINUNATE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI!

Pupici!
26+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Salutare, burtici!

BB - te hotarasti in ultima clipa daca pleci sau nu? Sotu ce zice?

Pupici!
26+

pai plecam dar nu stim exact cand miercuri sau joi. pai ce sa zica?? nu mai zice nimik, a vazut zilele astea cand am tot umblat sa schimbam masina ca am rezistat eroic...

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Flory la multi ani !! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si "papacios"!!! te pupam!~

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

vad ca nu mai vrea nimeni sa vb cu mine.... netu' merge greu .... asa ca ma pun sa fac un mic nani de amiaza!!
ne auzim dupa!!
pupici

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dana, vad ca esti tare nehotarata in privinta numelui . Eu m-am trezit de dimineata cu doua nume-tot cu A- Anastasia (asta imi place de mai mult timp) si Antonia. Stefania oricum o sa o cheme, va mai trebui sa caut un nume, care va fi unul scurt care sa se potriveasca cu numele de familie si prenumele deja ales.

Creem, eu vaccinul antitenanos nu l-am facut la prima sarcina (eu stiam de o singura doza), doctora de familie ma innebunea cu el, dar doctorul ginecolog mi-a spus ca nu este neaparat necesar- ca nu nasc in camp, iar la Municipal este destul de curatel din acest punct de vedere. Se face pt. a preveni infectiile datorate folosirii uneltelor (medicale) nesterile,etc...Nu stiu ce sa zic,este optiunea fiecaruia; oricum, nu este obligatoriu...

Odata facut vaccinul, am inteles ca te protejeaza 10 ani...(deci daca l-as fi facut prima dat, acum dupa 3 ani si ceva, sigur nu mai era necesar)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Pufulet! Iti doresc sarcina usoara si un bb fericit (si in burtica si dupa)!

28+

Mergi la inceput