www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:0974ea1399fa343a3891dd8de92abcf2&fsreloaded=1&" target="_blank">Asta-i bula? ar fi chiar ieftina..
---------------------------------------
common sense is not really so common
Eu folosesc detergent Ariel care are incorporat calgon, cel putin teoretic, dar din cand in cand mai folosesc si cate o solutie anticalcar, acum am cumparat din cora o solutie lichide anticalcar, dar va repet o folosesc o data la nu stiu cate spalari....
Pentru a rezolva depunerile de calcar de pe rezistenta masinii de spalat, nu folosesc anticalcar, ci - o data pe an - cumpa cca 4l otet obisnuit, pe care-l incalzesc aproape pana la fierbere pe aragaz intr-o oala, dizol in el o mana de sare grunjoasa si apoi inl torn in masina. Inkid masina de spalat si il las sa actioneze cca 2 ore. Apoi pun programul de spalare cel mai scurt, cu clatire... si rezistenta e ca noua. Initial metoda (pe care mi-a propus-o o persoana care lucreaza la firma care asigura garantii la masinile de spalat)mi s-a parut ne-buna, parandu-mi-se prea ieftina si prea la indemana oricui... Dar Am masina din 1997 si functioneaza perfect!
Am si eu un whirpool de 11 ani, niciodata nu am pus calgon, dar nici nu am avut vreo problema cu ea.
quote:Chiar acum am descoperit ca o au la Quelle, se cheama "bila magica" (Art.-Nr.: AE2852859)si costa 9,90 RON.
Originally posted by daniella4
Stiti cumva daca se gasesc si in Romania prin magazine bule anti calcar?