Puneti celebrul Calgon in masina de spalat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:0974ea1399fa343a3891dd8de92abcf2&fsreloaded=1&" target="_blank">Asta-i bula? ar fi chiar ieftina..

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu folosesc detergent Ariel care are incorporat calgon, cel putin teoretic, dar din cand in cand mai folosesc si cate o solutie anticalcar, acum am cumparat din cora o solutie lichide anticalcar, dar va repet o folosesc o data la nu stiu cate spalari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristifil spune:

Pentru a rezolva depunerile de calcar de pe rezistenta masinii de spalat, nu folosesc anticalcar, ci - o data pe an - cumpa cca 4l otet obisnuit, pe care-l incalzesc aproape pana la fierbere pe aragaz intr-o oala, dizol in el o mana de sare grunjoasa si apoi inl torn in masina. Inkid masina de spalat si il las sa actioneze cca 2 ore. Apoi pun programul de spalare cel mai scurt, cu clatire... si rezistenta e ca noua. Initial metoda (pe care mi-a propus-o o persoana care lucreaza la firma care asigura garantii la masinile de spalat)mi s-a parut ne-buna, parandu-mi-se prea ieftina si prea la indemana oricui... Dar Am masina din 1997 si functioneaza perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am si eu un whirpool de 11 ani, niciodata nu am pus calgon, dar nici nu am avut vreo problema cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Stiti cumva daca se gasesc si in Romania prin magazine bule anti calcar?
Chiar acum am descoperit ca o au la Quelle, se cheama "bila magica" (Art.-Nr.: AE2852859)si costa 9,90 RON.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Eu nu am folosit solutii de curatare si nu am avut probleme ( timp de 15 ani )

Mergi la inceput