Succes :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Andrruzza este foarte incurajator tot ceea ce scrii! Pare chiar minunat! Sper sa ajungem si noi intr-o buna zi, caci si fetitei mele ii plac mult copiii. E foarte energica si acasa nu pot sa o tin ocupata in permanenta sa nu se plictiseasca, oricat as vrea. Eu intorcandu-ma la servici in septembrie trebuie sa aleg varianta bonei pentru o perioada, pana va mai creste sa fie primita, daca vor fi locuri. Inteleg ca s-ar putea si mai tarziu, nu doar in septembrie.
Iruse, ma intrebai unde locuiesc, in Militari, in apropierea pietei Veteranilor. Deocamdata am aflat despre 3 crese in sectorul 6, una dintre ele, in Militari, pe strada Estacadei, dar acolo copilul ar trebui sa aiba 2 ani si doua in Drumul Taberei, de pe Aleea Compozitorilor si aceasta. La ambele mi s-a spus sa vin dupa jumatatea lunii septembrie pentru a vedea daca mai sunt locuri. Asteptam sa vedem ce va fi. Orice alte informatii vor fi binevenite, multumesc.
Spuneti-mi si mie unde este Cresa nr.13. Este cumva cea din apropiera Dr. Taberei 34?