Constanta (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, unde sa mai caut rochii de ocazie in afar de tot stefan cel mare, bilutzi, dorally?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
La noi la gradi au afisat ce analize sunt necesare:
- pt copii: copro, ex. coproparazitolgic, exudat naso-faringian, vaccinarile si avizul epidemiologic de la medicul de fam, cu data de 14.09.07.
- pt parinti: adev. medicala de la medicul de fam ca nu sunt in evidenta cu boli contagioase.
Toate hartiile trebuie duse la gradi pe 17.09.07.

Teodora are nasucul infundat, ma chinui s-o desfund cu pomapa, ii fac lavaj cu ser si ii pun colargol de 3 ori pe zi. Am cautat "batistuta bebelusului" in oras la farm, dar nu se gaseste decat pe net, de unde am comandat-o azi. Sunt curioasa in cate zile vine. Teodora mai tuseste din cand in cand, cand se "ineaca" cu secretiile. Azi am fost cu ea s-o vada dr. Fasie, si mi-a spus sa fiu pregatita psihologic, in cazul in care ar trebui s-o interneze pt tratament injectabil (branula) in spital. Asta numai daca accesele de tuse devin dese, si este necesar antibiotic. Eu ma rog la DD sa nu ajungem in spital, dar vom vedea ce va fi pana maine.
Tusea se pare ca a luat-o de la mine sau sora-sa. Eu m-am captusit cu ea la sala de nasteri (curent la greu), iar Alex de pe unde a putut.

Adina drum bun si distractie placuta! Sa ne spui care sunt cabinetele cu "oferte".
Tatiana distractie placuta, fara intepaturi .

O zi buna tuturor!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am inceput gradi si avem ziua plina
David e foarte incantat ca s-a revazut cu toti colegii si prietenii de aici...

Tatiana, drum bun in Delta, noi cand am fost nu am avut pb cu tantzarii...doar noaptea apareau (la ora fixa 23.00) si incercam sa intram in camera sa scapam de ei!!!
De abia astept sa recuperam!!

Camelia, sanatate micutei si sunt sigura ca nu ajungeti la spital!!!

Adinutza, va pupam, distractie placuta la cort!!! Sa veniti cu poze!!!

Rox, incepeti si voi gradi?

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Camelia sanatate multa!poate nu e cazul de tratament injectabil.vreau sa scapati doar cu siropuri.de aerosoli nu ti-a spus nimic?
Cornelia voi ce mai faceti?trece vara si nu ne-am vazut deloc.
pupici si seara buna!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
eu sunt tare fericita pentru ca sunt in concediu
Camelia imi pare rau de Teodora...sper sa nu fie nevoie de injectabil!!
Sanzi, da, si noi de pe 17, de fapt de pe 20 ca il iau cu mine pe Pat la Sinaia de pe 14 pe 18.
Tatiana drum bun si distractie placuta!
o zi frumoasa tuturor...aveti grija ca azi va fi iar tare tare cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

La multi ani!,tuturor.

Alina,sa va traiasca baiatul,sa creasca sanatos,puternic si plin de noroc!
Am vazut-o in poze pe Anabela la cineva,este o scumpa,seamana cu d-na dr.Are o fatzuca expresiva!Mamacita,putere si multa,multa sanatate!

Mey,fetelor,nu stiu cum,dar m-am dus in timp,intrasem pe capitolul 47,toata lumea se pregatea de ziua Mariucai a lui Crig,se vindeau masinutze,eram bulversata total,abia dupa aia am vazut ca mesajele erau postate prin 2006.Si sunt la munca,o dadeam in paranoia de l;e ziceam fetelor de la anestezie c-au dat drumul la gaze in sala sa ma ameteasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna ziua ,

Va multumesc din tot sufletul pentru sustinere si urari !
Am ajuns ieri dupa amiaza acasa .
LUCA GABRIEL s-a nascut ,luni , 20.08.2007 ,ora 11.35 , 3600gr ,54 cm ,apgar 9 ,operatie cezariana, la maternitatea din Medgidia.Este un copil cuminte (deocamdata ) ,sanatos ,mancacios .

Eu ma simt fff bine ,as mai naste de 10 ori ,daca ar fii la fel ca acum ,fara probleme dupa operatie ( putine dureri de cap care deja incep sa treaca ),fara dureri ,fara ate (sutura) ,cu laptic mult ...si pe cale sa vina si mai mult.

Ma felicit pentru alegerea facuta ,aceea de a naste la Medgidia.
Personal foarte atent atatcu pacineta ,dar mai ales cu nou nascutii ,curatenie , disciplina , mult suport din partea tuturor.

Va pup si voi revenii cu vesti ,fug la ingerasul meu!

Poze cu noi http://new.photos.yahoo.com/alys.salon/album/576460762405206255

Alina ,mamica de LUCA GABRIEL

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina bine ati revenit acasa! fa si tu albumul ala public sa il vedem pe Luca!!
recunosc ca este tare bine acasa cu Patrick, am fost putin pe afara, am facut clatite, am pictat, ne-am uitat la Winnie....eehhh, ce viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Bun venit acasa Alina !
July m-ai distrat teribil.Intr-adevar ne pregatim de party ca acum un an..hihi.ce mai faceti voi?imi doresc sa ne vedem curand.
Roxana bune clatitele?concediu placut!
azi avem din nou spectacol.mai are si saptamana viitoare si apoi gata ramanem doar cu antrenamentele.
tocmai am fost facuta de Mariuca vrajitoare ..hihi.. am indraznit sa-i spun sa se culce ca are o dupa amiaza plina..ma retrag sa mai fac niste vraji..sunt inca ametita de caldura de afara.

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Alina, sa-ti traiasca baietelul! Sa fie sanatos, destept, frumos, ascultator(pe cat se poate) si sa aiba parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput