Constanta (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
tocmai ce am vorbit cu Alina...sunt bine amandoi, Luca zis "falcosul" e cuminte, papa si doarme. spera sa le dea drumul joi, daca nu maxim vineri.
o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna ,sunt noua pe forum ,ma primiti si pe mine.Sunt in constanta de 4 ani dar tot nu cunosc pe nimeni asa ca duc lipsa de prietene,prietene cu copii sa mai vorbim de ale noastre, va pup

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata si de la noi!!
Azi e prima zi de gradi dupa atata vacanta!! De abia asteptam!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Roxana,multumesc.
Exista oare vreun laborator in Constanta unde se face Antigen giardia din sange?Am intrebat la Synevo dar mi-au spus ca la ei nu se face decat din scaun.

Numai bine tuturor!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Roxana multumim de vesti!!pupam falcosul si pe mamica lui,hai si pe tatic!
La noi s-a luat apa calda...o placere...cica pana pe 31.
Sinzi sa ne povestesti cum a fost.Si Mariuca abia asteapta sa mearga la gradi.Si eu of course.
va pup!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si noi asteptam cu nerabdare sa mergem la noua gradi! Inca nu s-a afisat nimik, pregatim dosarul dar nu stim de cand!

Cele cu experienta, spuneti-ne cand facem analizele, ca n-as vrea sa stam la cozi, nici prea devreme, dar nici tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Tatiana, Autan Family si Off, ambele bune, probate. 2 tuburi . si un fenistil plus o mixtura mentolata cu tine, in caz ca totusi o musca ceva. cand plecati?
Marilen nu mai face Synevo ELISA???? ce aiureala....ai incercat la IDS? telefon 696517
succes tuturor care incep mai devreme gradi!
Crix nici eu nu stiu nimic, am sa o rog pe mama sa treaca saptamana viitoare pe la gradi sa vedem daca misca ceva.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Roxana,am sunat si la IDS si mi-au spus ca nu se face nicaieri in Constanta, doar din scaun. Merci

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Alina felicitari, sa fie sanatos Luca si sa va aduca multe bucurii!

Cris, mi-ar fi placut sa le vad pe fetele noastre de manuta pe scena, dar din cauza serviciului am pierdut cateva spectacole...

Cami, da un semn daca vezi lista la gradi

Eu am inceput sa le cumpar cateva rechizite, cele care stiu eu sigur ca le vor fi necesare...a fost tare interesant sa vad influenta TV asupra copiilor care nu voiau decat produse inscriptionate cu Harry Potter, Spiderman, Witch, Barbie...
Analizele pt gradi, eu le fac copiilor in saptamana dinainte de inceperea anului scolar. Sunt unele cabinete care au "oferte" daca faci toate analizele necesare acolo.

Maine merg cu copii cu cortul la Periboina. Sper sa le placa lor ca pe mine nu prea ma incanta mediul rustic.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

adinutza drum bun!unde e Periboina?
Tatiana da-mi un semn daca poti.

Mariuca

Mergi la inceput