Broker asigurari (casco) Constanta
Buna!
As dori,va rog,sa-mi impartasiti din experienta personala ce firme agreati,ce v-a placut sau nu la firma de asigurari.Momentan am la Allianz,dar vreau s-o schimb deoarece 387 RON prima lunara mi se pare exagerat de piperata.Ma gandeam sa ma mut la Generali,deoarece vad ca au si un serviciu de asistenta rutiera inclus in polita sau la BT.Ce experiente ati avut cu firmele respective sau cu altele?
Va multumesc!
Raspunsuri
Natasa spune:
Noi avem la RAI asigurari si pina acum sintem foarte multumiti de ei. Am apelat la caco cind ne-au furat casetofonul, zgiriat masina, cind am parcat si am spart un stop si de fiecare data a mers repede si nu au comentat nimic. Prima de asigurare pentru o Dacie Logan noua e de vreo 350 de euro.
A_Iulia spune:
La Allianz am avut surprize FOARTE neplacute (nu la chestiuni minore, ce-i drept).
Acum la Generali totul pare ok, nici o surpriza neplacuta.
Adina + Olivia 04.03.2004
grati.ela spune:
bile negre pt Alianz, bile albe pt Asirom, Asiban si Rai. Pt Megane Rai a avut oferta cea mai buna anul asta iar pt Ford Asiromul. Daune am avut la toate dar nesimtiti mi s-au parut doar cei de la Allianz (nu-mi place sa generalizez dar avand in vedere ca am facut sesizare pt serviciile slabe oferite si am primit un raspuns de doi lei ...)
15+
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
bile negre pt Alianz, bile albe pt Asirom, Asiban si Rai. Pt Megane Rai a avut oferta cea mai buna anul asta iar pt Ford Asiromul. Daune am avut la toate dar nesimtiti mi s-au parut doar cei de la Allianz (nu-mi place sa generalizez dar avand in vedere ca am facut sesizare pt serviciile slabe oferite si am primit un raspuns de doi lei ...)
15+
Pai cum Dumnezeu,la scorurile pe care le au sa mai ai si surprize neplacute?Incredibil!
A_Iulia spune:
Lorenza, sa stii ca nu exista legatura directa intre "scoruri" si gradul de multumire al clientului.
Nici eu nu intru in detalii, dar stiu bine ce am patit asa ca sfatuiesc pe toata lumea, daca vrea sa aiba vreo despagubire in caz de dauna totala/furt, sa aleaga alt asigurator si nu Allianz. Culmea, mie mi s-a intamplat de doua ori pana m-am invatat minte.
Asa...pentru usi lovite, geam spart, furat radioCD - sunt ok - dar nu stiu cat va incalzeste asta.
Adina + Olivia 04.03.2004
Anuska spune:
Am inteles ca pt a incheia un Casco avantajos e bine sa iei legatura cu un broker; dar de unde-l iau eu?
Apoi, am auzit cum ca aceasta asigurare se face masina-proprietar, adica daca masina ar fi a mea si am Casco, dar ar conduce-o sotul, e ca si cum n-ar fi asigurata.... (asta parca la Asirom). Aveti idee de asa ceva? Si at cum as putea face Casco doar pt masina, pt a o putea sa o conduc si eu si sotul?
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
karina1976 spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Am inteles ca pt a incheia un Casco avantajos e bine sa iei legatura cu un broker; dar de unde-l iau eu?
Apoi, am auzit cum ca aceasta asigurare se face masina-proprietar, adica daca masina ar fi a mea si am Casco, dar ar conduce-o sotul, e ca si cum n-ar fi asigurata.... (asta parca la Asirom). Aveti idee de asa ceva? Si at cum as putea face Casco doar pt masina, pt a o putea sa o conduc si eu si sotul?
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
in legatura cu condusul masinii de alta persoana, e diferit de la societate la societate.
sunt f putine cele care mai insista pe acest aspect, insa si la ele, daca le spui la inceput ce doresti si contra unei supraprime preiau in asigurare si acest risc.
daca ai nevoie de un broker da un pm, te pun in legatura cu cineva din bucuresti.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si25+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Lorenza spune:
Corina,
te rog,pentru Constanta poti sa-mi recomanzi un broker?
Si in general poti sa-mi spui care ar fi avantajele atunci cand apelezi la un broker?
karina1976 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Corina,
te rog,pentru Constanta poti sa-mi recomanzi un broker?
Si in general poti sa-mi spui care ar fi avantajele atunci cand apelezi la un broker?
nu stiu pe nimeni in c-ta din pacate.
in legatura cu avantajele:
- in primul rand iti ofera consultanta nu iti vinde din prima ceva
- iti ofera mai multe oferte, la diverse societati, fara a umbla tu in 10 locuri
- iti poate face o comparatie intre ele, in functie de ceea ce primeaza pt tine
- costul unei asigurari prin broker este aceeasi ca si cea de la sediul societatii
- se implica la daune: in sensul de asistenta atat la deschiderea dosarului de dauna cat si pe parcurs daca apar pb
in mare cam astea sunt.
sper sa iti fie de ajutor!
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si 26+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
grati.ela spune:
da o cautare pe net si gasesti...eu am in bucuresti la www.btwc.ro, dar ma interesez intotdeauna dupa ce imi fac ofertele, mai caut si la altii...la Ford imi propuneau scoruri de 600E cand masina are 10 ani vechime si anul trecut am platit 490E...ei, pana la urma s-a gasit si la 430E, dar dupa ce am refuzat ofertele lor si am anuntat ca merg la altii.
15+