aproape 8 saptamani si nu ma dor sanii !?
Mai e cineva in situatia mea?
Am 7 saptamani si, conform UM, joia ce vine (azi fiind duminica) ar trebui sa fac 8 saptamani. Conform eco sarcina e mai mare cu 2 zile decat am calculat eu.
Si...incepe sa ma ingrijoreze ca nu ma dor sanii. S-au marit putzin, ce-i drept, mameloanele la fel..si sunt ceva mai grei...Din acest motiv simt o oarecare jena cand pot ceva prea lejer, care nu ii sustine... Cand ma asez in pat ..la fel..simt o usoara durere fiindca se lasa in laterale..
Dar..atat. Chstii deloc nefiresti...
Sunt insarcinata pentru prima data asa ca nu am deloc experientza.
Totusi am avut si eu uneori dureri de sani foarte suparatoare, de exemplu chiar acum 2 luni, fara sa fi fost sarcina, iar acum..nimic...
Am auzit ca mai exista si sarcini fara simptome dar... simt nevoia sa primesc si mai multe asigurari ca totul e ok, ca nu sunt singura in situatia asta.
Inca de acum aproape 3 saptamani, de cand am aflat ca sunt insarcinata (in ziua in care implineam 5 sapt de la UM), m-am mirat ca nu am durerile de sani de care se plang gravidutele de pe acest forum, chiar pana sa afle ca sunt gravidute...chiar de la 4 sau 5 saptamani de sarcina..
E adevarat ca nu-mi amintesc exact daca chiar toate despre care am citit eu aveau dureri de sani..
Cert e ca am simtit nevoia sa deschid un subiect cu acesta intrebare tintita, ca sa ma linistesc si eu. Maine am prima programare la dr ginecolog. Cu siguranta ca am sa o intreb si pe ea si sper sa-mi spuna ca nu am motive de ingrijorare, numai ca m-ar bucura foarte mult ca la acest subicet sa aflu si cateva opinii si poate chiar experientze personale similare.
Va multumesc anticipat pentru rabdare si raspunsuri.
Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Raspunsuri
numeioana spune:
Cred ca n-o sa-mi multumesti pentru raspuns...
Vezi ca-ti dau eu o de nu te vezi!!! Mai, tu nu ai ce face?!! Ti-am zis ca trebuie sa stai linistita, relaxata, sa faci ceva ce-ti place, sa te gandesti la bebe, la voi trei... nu la prostioare!! Hai, baga-ti mintile in cap, ca altfel ne suparam!
Te pup si ai grija de tine si de bebe, care e bine mersi la mami in burtica!
Ioana
11+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aileene spune:
Elara draga , n-ai de ce sa-ti faci griji , durerile de sani la inceput sau chiar in timpul sarcinii nu sunt obligatorii ! Pe mine nu m-au durut deloc , s-au marit doar si atat ! Stai linistita , nu-ti fa griji ca daca-i dai stress lui bb chiar ca nu va fi bine nici ptr el si nici ptr tine !
No stress si felicitari ptr "samburel" , sarcina usoara si un bb sanatos in primavara de martisor iti doresc !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Vacanta 2007
elara spune:
Ioana, iti multumesc totusi pentru raspuns.....cu atat mai mult ca m-ai facut sa rad.
Recunosc ca stau calma, majoritatea timpului, numai ca uneori incepe iar sa mi se invarta in cap intrebarea asta ..ca o albina bazaitoare si sacaitoare...
O sa ma straduiesc sa fiu mai cuminte.
Alieene, ma bucur tare mult ca am gasit pe cineva ca si mine. Iti multumesc tare mult ca mi-ai scris si iti multumesc pentru minunatele urari. Imi face mare placere sa te cunosc.
Elara
7+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
violetan spune:
Elara,
te cred ca iti pui tot soiul de intrebari, eu sunt mama paranoiei si nici acu, la 40 si ceva de sapt. nu m-am potolit...
Dar vreau sa-ti spun ca pe mine m-au durut sanii, dar tarziu, adica daca imi amintesc bine dupa 9-10 saptamani, dar am prietene care n-au avut deloc dureri de sani, nici macar mariti sau tensionati...
Cat despre faptul ca totusi simti oaresce in ei- e perfect! Eu n-am avut nici greturi, deci iti dai seama ce speriata eram! Greturile f rar nu apar la gravide, in majoritatea cazurilor- la greu!
Deci stai linistita si sarcina usoara si frumoasa! Bucura-te de ea!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+
elara spune:
Violeta, iti multumesc foarte frumos.
Ma bucur mult ca ma intelegi.
Am si eu ceva stari de rau dar nu cum am auzit la alte fete. Cu toate acestea, tare nesuferite sunt aceste stari. Oricum , ma bucur ca inca pot manca, chiar daca uneori mananc cu sila si nu am vomitat deloc. Iar uneori ma simt chiar foarte bine.
Deci...poate ca usnt una din norocoasele care vor fi scutite de neplacerile sarcinii
Iti doresc o nastere foarte usoara
Elara
7+
crissandrada spune:
Ar trebui sa fii bucuroasa ca nu te dor . Nu e deloc placut. Eu am sanii destul de micuti iar in aceasta perioada mi-au crescut si arata tare bine dar ma dor de mor . Nici nu ii pot atinge macar... si nu mai pot sta fara sutien ca se lasa asa greu , nu situ cum, si e o senzatie neplacuta.
Asa ca esti o fericita . Sarcina usoara in continuare .
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!
witchy_witch spune:
Elara, eu una am avut si greturi, si dureri de sani, si mariri, si dureri de bazin si ovare, si toate semnele posibile.... dar....
...am 2 prietene (una a nascut acum o luna si una va naste in aprox. 2 sapt.) care nu au avut absolut niciun simptom toata sarcina! In afara de faptul ca in ultimele luni le-a crescut burtica, in rest niciunul, amandoua spuneau ca parca nici nu ar fi gravide (nici macar kg nu au luat, adica ambele au pus aprox. 8 kg in toata sarcina).
Iti spun cu toata sinceritatea sa NU iti doresti simptome, ca unele sunt f nasoale, si nu simptomele sunt un semn de sarcina ok. Cele 2 prietene ale mele au avut sarcini perfecte, fara nici cea mai mica problema, bebele nascut e perfect sanatos, si cel care urmeaza pare a fi la fel.
sapt. 38 cu maricel in burtica
Happiness_4_us spune:
E he he. Eu zic sa te bucuri din plin ca esti una din fericitele cazuri care se simt bine in primul trimestru. Eu am fost vai de mine, mi se zbarleste parul numai cand ma gandesc. Eram livida si mereu in transa, atat de rau imi era.
Nu iti mai face griji inutile si multumeste-i lui Doamne Doamne pentru minunea din burtica, care e cuminte si o lasa pe mami sa se acomodeze cu ideea ca este insarcinata.
Sarcina usoara si numai bine!
Pupici.
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
elara spune:
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri tuturor.
Chiar ma simt muuuult mai bine.
Acum stiu ca se poate si altfel si nu am nici un motiv de ingrijorare.
Nana, ma bucur tare mult sa te revad. Imi amintesc cat ed rau iti era. Mereu te plangeai de dureri de cap si stari de rau. Ma bucur ac acum te simti bine.
Mai ai asa de putzin! O nastere foarte usoara iti doresc.
De fapt tuturor va doresc, ca si mie, o sarcina usoara, fara probleme si nasteri usoare cu bebei sanatosi.
Elara
7+
crengu75 spune:
Elara, bineinteles ca tu nu trebuie sa te ingrijorezi de nimic. L-ai vazut pe bb, e acolo, deci este bine. Totusi eu ma bucur ca ai deschis acest subiect, caci asa vor putea si alte mamici sa se asigure ca totul e ok, sa mai scrie si altele care nu au aceste dureri de sani atat de des discutate.
Bine ca se poate si fara ele, ca vezi multe fete se iau dupa acest semn, ca sa afle daca sunt sau nu gravi.
Pupici.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian