aproape 8 saptamani si nu ma dor sanii !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_aug78 spune:

Buna ziua
Dragele mele cu riscul de a fi pe langa subiect.
Ginecologul meu vine abia joi.
Eu sunt insarcinata in 6 saptamani si ma cam doare burtica.Sunt balonata( chiar constipata)
HAI AJUTATI MA SI PE MINE CU UN SFAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am 2 copii....nu m au durut niciodata si au ramas la fel...adica n am schimbat sutienul (nr)....sunt doata dar nu exagera,...asa ca nu i regula

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Elara , ma bucur ca ti-ai mai luat gandurile nefolositoare din cap ! Profita de inceputul sarcinii cu placere , lasa-te dusa de toate emotiile si de visele care se vor transforma in realitate ! Totul poate sa decurga f bine si fara nici o simptoma ! Uitasem sa-ti spun ca eu ma simteam balonata si mi-era ciuda ptr ca in timpul cand trat ptr bb a functionat eu eram pe regim , slabisem deja f bine (10 kg) cand deodata nu mai puteam de balonata ce ma simteam ! A 2 a zi de dimineata am atacat un borcan de castraveciori dulci acrisori fara sa-mi pun vreo intrebare-n sensul poftei , iar peste 3 zile facusem tesul , care bineinteles era "++++" cat de fericita eram . De atunci am inceput sa "vanez" simptomele.....care nu mai apareau si ca si tine imi faceam ganduri , dar dr. ma linistea cu echografiile si mi-a ajuns ca sa nu ma stresez ! Asa cum ai facut si tu echo , bb e bine , lasa-l sa se instaleze in culcusul lui dulce , iar cand va fi timpul , mami il va putea strange-n brate .
Ti-am scris ptr ca ma recunsoc pe undeva prin cele traite de tine in aceste momente de fericire de mare intensitate , in care sentimentele pot fi un pic in ceata si uneori nu prea intelegem , mai ales daca e prima sarcina !
Te cu drag si eu si-ti doresc toate cele bune !
Draga mea , Anne_Luna Felicitari ptr sarcina , dar imi pare rau ca trebuie s-o incepi in asa fel ! Nu te ingrijora , doar daca durerea e violenta ! Din cauza constipatiei te simti asa , dar te intreb daca de obicei te costipi usor ? Sarcina , e prima ?
Incearca sa bei un ceai laxativ , dar mai slabut cu miere , sau bea apa multa , sau suc de mere , portocale !
Cel mai bine ar fi sa te vada un medic , nu ezita , n-are rost sa suferi degeaba . Multa sanatate iti doresc si ai grija de bb

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Vacanta 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Offfff Anne_aug78!
stiu cum este, am trecut si eu acum 2 saptamani prin chestia asta. M-au sfatuit fetele de pe forum sa pun dimineata in iaurtel 2 linguri de tarate, sa bag prune multe multe si sa am grija la alimentatie.
Mai e o varinata cu o lingurita de ulei de masline pe burtik goala...dar eu nu am putut sa iau decat o data...e groaznic
La mine a functionat si sunt super fericita.

Bafta multa!

Miha 11+

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Cu constipatia, la mine nu au tinut sfaturile clasice legate de mancare. Amestecam prune cu bere, cu inghetata, cu cafea, cu ciorba, cu cartofi, cu iaurt... si tot nimic! Singurul lucru care la mine a functionat perfect toata sarcina au fost supozitoarele cu glicerina (eu luam pentru copii). In MAXIM 60 de sec. dupa ce punem unul, rezolvam problema. Evident ca supozitorul nu apuca sa se dizolve deloc, iesea intact... dar chiar daca s-ar fi dizolvat mi-au spus doctorii ca e super ok si poti sa apelezi zilnic la el daca are efect. Poate incercati asta pentru constipatie, eu nu stiu zau ce ma faceam fara aceste supozitoare!

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Buna ziua
Multumesc din suflet pentru raspunsuri.Nu credeam ca mi va raspunde cineva.
Ma constip usor si DA e prima sarcina si ni l dorim pe bb tare tare muuuuuuuuuuuuuult.
Am foarte multe gaze.Am inceput sa mananc lapte cu cereale simiere.Azie mi a fost un pic mai bine sper ca va fi o sarcina usoara si ..PERFECTA:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si daca tot vorbim despre constipatie (sorry Elara ca sunt off-topic!), trebuie sa va spun ca eu "sunt pe invers". Adica de ceva ani buni sufeream de constipatie cronica. Acum de cand cu sarcina s-a reglat totul de minune.
Sunt balonata si am gaze, dar sunt fericita pentru frecventa celeilalte activitati
Concluzia: fiecare organism cu ale lui!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Anne_Luna ma bucur ca ti-e mai bine , ai grija si in continuare de ceea ce mananci ca sa nu te constipi , iar daca nu cunosti alimentul pe care vrei sa-m manci , intreaba-i pe altii daca constipa (cel mai bun sfat , mama ta poate sa ti-l dea ) !
Multa sanatate si un lui bb , iar tie o sa nu mai suferi !
Scuze ptr off-topic ...
Elara cum te simti ? Sper ca totul e ...

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Vacanta 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Aileene, ma simt bine din fericire. Am usoare stari de rau (cel mai rau mi-a fost duminica) dar din fericire sunt o norocoasa fiindca nu am vomitat niciodata, nu am dureri de cap, de sani, sau de spate.....mi-a trecut si somnolentza... Sper ca e de bine....ca si lipsa semnelor ma sperie uneori...

Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Buna fetelor dragutzelor,
Ma simt un pic mai bine, am mancat ciorbitze, iaurt.. e incent incet imi revin..Azi nu am mai avut crampe la burtica.Dar ieri.. mi a fost o greata de nu am putut nici sa ma duc la serviciu:-)
Ieri am fost la medicul ginecolog- Dana Camelia Constantinescu- o doamana in adevaratul sens al cuvantului.
A avut rabdare si mi a explicxat o gramada de lucruriTot ieri am vazut ca bebitz are 5.7 cm si are si inimioara care face bum- bum
Mi e tare drag de bebitza.. si cred ca voi ma intelegeti
Va pup si astept cate un semn de viata

Mergi la inceput