Mame purtatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mi-am pus problema asta pt.ca tin f.f.f mult la cumnata mea
insa nu a acceptat....tot dpdv al problemelor ce s-ar putea ivi dupa
oricum, ea isi doreste un copil pe care sa-l "simta" cum creste...deci nu am cum s-o ajut
numai cineva care nu poate avea un copil intelege cat de greu trebuie sa fie

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nici eu nu as putea sa tin copilul in pantece pt altcineva.Acum un an de zile am vazut un film facut dupa un caz real despre o mama purtatoare si m-a cutremurat.

Eu zic ca iti este greu.Chiar daca este implantat ca sa zic asa,mama purtatoare fiind,tot mama lui esti.Parerea mea.Il ti9 luni de zile in burta si nu ai cum sa nu fi legata de el.

Dar cred ca ar fi si mame care ar putea sa faca asa ceva pt bani.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

DA, as faceo pt o cauza buna, pt sora, prietena, cineva la care tin mult si-si doreste cu disperare un copil, poate intr-o zi eu nu voi mai putea avea bb, si as vrea un al doilea dar sa fie al meu, si as vrea o mama surogat, ar fi greu sa nu gasesc una din cauza mentalitatii.

binenteles, nu sunt de acord sa fac asta pt bani, adik un copil pe an pt diversi.

cred ca la asemenea cazuri se semneaza ceva, contract in care mama surogat nu are pretentii la copil, sau dreptul de a-l cere ca fiind al ei.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu m-am simtit minunat cand am fost gravida si mi-ar placea sa retraiesc perioada aia dar nu cred ca as putea fi mama purtatoare pentru ca stiu cat de tare m-am atasat de copilul din mine in acele noua luni, nu m-as putea desparti de el.
Poate totusi m-as putea gandi la asta pentru sora, ca mi-e cea mai aproape de suflet desi nu ar fi nevoie, sau cumnata (care are probleme si nu reuseste de ani de zile sa faca un copil chiar si prin FIV). Pt cumnata as fi dispusa sa ma gandesc la posibilitatea asta pentru ca vom fi vecine si acel copil ar putea fi crescut si de mine intr-o mare masura.
Dar categoric mi-ar fi foarte greu sau chiar imposibil sa ma despart de copilul ala pe care l-am purtat in pantece 9 luni.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hm! M-au dat gata raspunsurile la acest subiect. Majoritatea au raspuns ca nu ar face-o pentru nimeni pe lume, exceptand sora, uneori cumnata. Acelasi lucru il simt si eu.

Concluzia mea : daca aveti posibilitatea, nu va lasati copiii singuri, faceti (adoptati) 2! Cine ti-e mai apropiat (si ar face aproape orice pentru tine) de-a lungul intregii vieti decat o sora/frate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, as face asta , cum nu am sora, as face-o pentru prietena mea, care, la randul ei, mi-a oferit aceasta posibilitate in clipele mele de disperare

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cine nu a trecut printr-o etapa de sterilitate nu stie ce poate simti o femeie cand nu poate avea copii.

DA, eu as fi de acord. Adevarat ca nu pt oricine, dar pt cumnatele mele (2) care trec prin ce am trecut si eu 4 ani as face-o. Stiu prin ce trec ele.
Bunul Dumnezeu mi-a dat o mandrete de fetita. Sper ca si ele sa fie binecuvantate cu un copilas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

doar pt 3 persoane:sora mea, verisoara mea si prietena mea cea mai buna.
Nu cred ca m-as gindi prea mult la mine , pt ca pina la urma nu este copilul meu.
M-as gindi ca as face niste persoane dragi mie fericite si ca acel copil va trai intr-o familie care-l va iubi mereu.
Am fost in situatia asta cind, in incercarea mea disperata de a ramine gravida, incepusem sa abordez cu soru-mea subiectul asta.Asa ca inteleg cit de mult ar insemna acest lucru intr-o sitatie in care nu ar mai exista nici o sansa.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

La prima intrebare as spune da pt cineva apropiat cred ca sa face-o spun cred pt ca vb teoretic acum daca as fi pusa in situatie nu stiu dar stiu sigur ca asa face orice pt cei pe care ii iubesc.
La a doua intrebare pusa de cineva mai sus un pic daca nu as putea sa am copii cu siguranta as infia nu as apela la noile metode cand stiu ca sunt atatia copii amarati in lumea asta PARINTI SUNT CEI CARE CRESC COPII SI SE ZBAT PE EI SA LE FIE BINE asta este parerea mea sa Faci sex neprotejat este foarte usor chiar mult prea usor pt unii ma rog asta e alt subiect pe care il voi deschide o data daca nu este deja.....OFFFFFFFFFF....

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu.
Dar vroiam sa spun ca am vazut intr-o emisiune o americanca. Asta era "meseria" ei. Nu mai stiu citi bani cerea, poate cinci sau zece mii de dolari. Am uitat, e mult timp de cind am vazut emisiunea asta. Dar am fost impresionata. Ei chiar ii pasa sa ajute oamenii. Consider ca suma nu era foarte mare, iar ei ii convenea ca era acasa cu copiii ei (cred ca avea vreo patru). Mi-a placut mult atitudinea ei, daca la inceputul emisiunii ma gindeam ca e ciudat sa faca treaba asta pentru bani - pina la urma am admirat-o.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput