Mame purtatoare
Nu stiu daca mai exista asa subiect , se poate chiar eu sa mai fi deschis unul de mult ca ma roade ideea asta.
Am scris la alt mesaj si tocmai ce mi-a venit in cap sa vad si parerea voastra.
Daca cineva apropiat voua nu poate sa faca copil v-ati oferi sa purtati copilul pt ea?
Am avut doua sarcini extrem de usoare si aceea perioada de gravida pt mine au fost de vis , am fost frumoasa(nu ca nu as fi si acum 

m-am simtit bine in toate privintele si am nascut relativ repede .De multe ori ma-am gandit ca as putea fi o buna mama purtatoare.
Acum ramine mintal daca esti pregatit pt ca desi nu este copilul tau ci numai il porti in burta nu stiu cat de usor este sa renunti la el odata nascut .
Raspunsuri
Lorenza spune:
quote:
Initial creeata de Lemoni
Daca cineva apropiat voua nu poate sa faca copil v-ati oferi sa purtati copilul pt ea?
Nu.
anky spune:
Nici eu..categoric NU 
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Alexa Ioana spune:
dar daca voi nu ati putea avea copii, v'ati bucura daca o prietena apropiata/sora s'ar oferi sa va poarte copilul, pentru a va putea indeplini cea mai mare dorinta ?
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
MsLara spune:
Eu cred ca as prefera sa adopt un copil. Mi-ar fi frica (virgula) ca mama purtatoare sa nu poata "psihic" renunta la copil. Si nu stiu daca ar putea fi "blamata", pentru ca l-as considera si eu ca sin cand ar fi si al ei, doar il harneste noua luni, etc...
ruxij spune:
Eu cred ca as face-o doar pentru cineva la care tin f.f.f.f. mult, cum ar fi de exemplu pentru sora mea. Pentru altcineva, amica, prietena, cunostinta, nu cred ca as putea.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
dar daca voi nu ati putea avea copii, v'ati bucura daca o prietena apropiata/sora s'ar oferi sa va poarte copilul, pentru a va putea indeplini cea mai mare dorinta ?S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Nici asa!Categoric nu!Mama e numai una,nu pot fi mai multe.
A_Iulia spune:
Pentru sora mea as face-o oricand mi-ar cere-o.
Desi personal, nu stiu daca as cere asa ceva. Alternativa adoptiei o consider mai buna.
Adina +
Olivia 04.03.2004
anky spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
dar daca voi nu ati putea avea copii, v'ati bucura daca o prietena apropiata/sora s'ar oferi sa va poarte copilul, pentru a va putea indeplini cea mai mare dorinta ?S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Nici asa,as prefera sa adopt mai bine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Natasa spune:
Eu as face-o doar pentru sora mea. In rest, nici macar pentru cea mai buna prietena n-as face ceva atit de intim.