BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

era un spirit, "bonamea", un spirit... da nu conteaza.

serenita, 9 milioane plus toate darile duc la 13,5 milioane. cred ca multe dintre intelectualele de pe forum si-ar schimba serviciul daca ar gasi pe cineva sa le dea atatia bani. "bonamea", daca gasesti oferte suntem si noi interesate (io nu's telectuala, is clasa muncitoare, ca asta fac).

noe, ca sa completez imaginea de mama denaturata (am caine), iti urez distractie placuta la stuff, mor de ciuda ca mi-ar placea sa vin si io, da am fost la festivalul de jazz de la garana si mi-am papat biletele de voie (tot sotul a stat acasa cu mandra..). moooama si ce fain a fost!!

ce zici, facem un topic cu mamele denaturate, sa aberam acolo voios si neimpozabil?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

facem
da eu fug acu la bagaje pana nu mi se trezeste mandra, revin later

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deci nu stiu ce te invata la scoala de contabilitate dar asa in mare taxele din salariul brut sunt 32%. Asta ar insemna 7 milioane bani in mana ca sa nu mai iau in calcul masa si casa care ar tb sa fie trecute la beneficii si impozitate.
7 mil este peste salariul pe care legea il impune.
As vrea sa intreb ce oferi tu in banii astia? Daca ne innebunesti atunci cu responsabilitatile mamei care sunt responsabilitatile tale? Ce faci daca se loveste copilul in timp ce e cu tine? Ce altceva oferi? Ce garantii?
Iti doresti contract de munca ceea ce mi se pare perfect justificat dar ai grija ce-ti doresti pentru ca si angajatorul are drepturi si daca as fi in situatia sa negociez un astfel de contract fi convinsa ca l-as negocia la sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by bonamea

quote:
Originally posted by ladyJ

Bonamea,tu ai o mare problema fata draga.
Ce vrei tu? Asa pregatire,asa serviciu.Asa mentalitate,asa probleme.
Stii cat a invatat un medic ca sa ajunga medic?Stii ce sacrificii a facut?
Tu cat ai invatat sa devii...bona? N-ai invatat,ca nu ai vreo diploma in acest sens.MACAR!
Tie nu-ti prea place sa muncesti,ca vezi doamne zice lumea ca esti sclava.Pai e normal cum gandesti tu?
Tu nu vezi ce texte kilometrice aberante scrii?Nici nu se mai oboseste cineva sa-ti scrie in afara de a-ti da bile negre.

Eu zic sa incerci sa-ti schimbi mentalitatea,ca nu ajungi departe in felul in care gandesti.

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.ASTA SUGEREZI SA APLICE O BONA COPIILOR DV.?cine sta prost oare cu mentalitatea?

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

CEEEE? ce legatura are raspunsul tau cu postarea mea???
Vezi ca te-ncurcasi.....

ladyJ

P.S. vorba lui Noe,ce-am mai ras....da cine credeti ca isi va supune viitoarea bona la teste psihologice si de IQ? Eu,bineinteles!

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Chiar asa, pentru a fi angajat trebuie sa ai o minima calficare... presupun, doar nu te angajeaza pe ochi frumosi Si atunci fiind sigura pe cunostintele si calitatile tale poti emite pretentii, normale, pentru un loc de munca pentru care esti bine pregatit si nu te sperie concurenta, astfel incat cel ce te angajeaza sa te vrea pe tine si sa-ti faca pe plac in orice privinta pentru a nu te pierde. Dar cand totul se bazeaza doar pe experienta din propria familie ti se ofera pe masura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mie mi se pare emorm un salariu de 9 milioane pt bona. Ma refer la net. Daca e vorba de brut -ok. Mai ales ca in plus nu se plateste masa si casa.
Cat despre caine - daca parintii vor sa-si creasca copiii cu cainele in casa/ curte nu vad ce drept are bona sa hotarasca altceva.

Am doi copii si ajutorul bunicilor. M abucur ca n-a fost nevoie sa angajez bona, dar, scuza-ma, Bonamea, eu nu te-as angaja bona la copiii mei. In primul rand pt ca ti-e frica de animale si eu vreau sa-mi invat copiii sa iubeasca anumalele - mangaiem caini si pisici pe strada, vorbim cu maidanezii...In al doilea rand, cred ca am zis, nu as da 9 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

AM INTALNIT SI BONE FERICITE,DAR F.PUTINE-BENEFICIAU DE TOT CE AM SPUS EU MAI SUS,LUCREAZA DE PESTE UN AN LA ACEEASI FAMILIE,CELE OFERITE DE FAMILA RESPECTIVA LE-AU DETERMINAT SA NU PLECE,ASA CUM FAC ALTELE-DREPT DOVADA CA UNII STIU CUM SA-SI PASTREZE BONELE SI SA-SI EXPRIME RESPECRUL PTR.MUNCA LOR.CU TOATA STIMA MA INCLIN IN FATA ACESTOR OAMENI SI LE DORESC TOT BINELE DIN LUME!
LA MULTI ANI-TUTUROR FARA RANCHIUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Oare sa fii tu ghinionista, asa, pur si simplu?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nici eu nu te-as angaja bona pentru ca eu imi doresc una ca a mea.
Adica...
A avut un concediu de 3 saptamani(dat de noi nu cerut de ea), timp in care copilul a fost pe ici pe colo. Asa ca dupa 3 saptamani, lasand la o parte pupaturile de revedere etc, cand vin de la serviciu, gasesc bona fericita, povestind ce bine a fost in parc, ca a iesit cu Adi, etc... etc...si ca ne-a facut un tablou (picteaza frumos, ca hobby)...Copilul la fel fericit, dar nemultumit ca nu mai avem faina, ca a vrut bona sa-i faca prajituri si nu a avut faina.... a si o platesc cu 250 lei pentru 9 ore (weekend liber), in care este adevarat ca nu are alta treaba decat copilul, pe care poate sa-l ia si la ea acasa sau oriunde doreste. La asa bona ce sa mai spun...
Astea sunt preturile pe la noi... nu o consider servitoare, nici ea pe mine stapan.

Mergi la inceput

Ai dreptate,e enorm,de aceea e o mare penurie de bone si se fac emisiuni pe tv.si radio referitoare la lipsa de bone.Am gresit ca nu m-am facut parlamentar sa dorm linistita in sala,sa rog pe altii ptr.mine cand plec sa-mi vad de afacerile trecute pe numele matusii,si asteptand sa beneficiez de mica si neinsemnata pensie(cred ca visati si voi la asa ceva,pana atunci mai profitati de mama sau bunica cat mai e in putere,)VA pup dragele mele,v-ati facut o imagine gresita despre mine,si eu poate despre unele mamici-sa ma convinga ca am gresit.AM caine dar de talie mica care ma alerteaza cand casa e in pericol,dar n-a lasat pe nimeni fara nas cum a patit o prietena a mea in ajun de revelion de la cainele sau de talie mare.SA va fereasca d-zeu de asa chip mutilat,si pe copii vostri.

quote:
Originally posted by anya

Mie mi se pare emorm un salariu de 9 milioane pt bona. Ma refer la net. Daca e vorba de brut -ok. Mai ales ca in plus nu se plateste masa si casa.
Cat despre caine - daca parintii vor sa-si creasca copiii cu cainele in casa/ curte nu vad ce drept are bona sa hotarasca altceva.

Am doi copii si ajutorul bunicilor. M abucur ca n-a fost nevoie sa angajez bona, dar, scuza-ma, Bonamea, eu nu te-as angaja bona la copiii mei. In primul rand pt ca ti-e frica de animale si eu vreau sa-mi invat copiii sa iubeasca anumalele - mangaiem caini si pisici pe strada, vorbim cu maidanezii...In al doilea rand, cred ca am zis, nu as da 9 milioane

Anya

Mergi la inceput

ACELE BONE FERICITE M-AU SFATUIT SA FAC CA ELE,SA CAUT PANA CAND GASESC LA FEL.

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Oare sa fii tu ghinionista, asa, pur si simplu?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput