BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

Bonamea,tu ai o mare problema fata draga.
Ce vrei tu? Asa pregatire,asa serviciu.Asa mentalitate,asa probleme.
Stii cat a invatat un medic ca sa ajunga medic?Stii ce sacrificii a facut?
Tu cat ai invatat sa devii...bona? N-ai invatat,ca nu ai vreo diploma in acest sens.MACAR!
Tie nu-ti prea place sa muncesti,ca vezi doamne zice lumea ca esti sclava.Pai e normal cum gandesti tu?
Tu nu vezi ce texte kilometrice aberante scrii?Nici nu se mai oboseste cineva sa-ti scrie in afara de a-ti da bile negre.

Eu zic sa incerci sa-ti schimbi mentalitatea,ca nu ajungi departe in felul in care gandesti.

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.ASTA SUGEREZI SA APLICE O BONA COPIILOR DV.?cine sta prost oare cu mentalitatea?

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

Mergi la inceput

MULTUMESC,AM REDUS LA MINIMUM DOAR CA EXEMPLU CE INSEAMNA ACEI 9 MILIOANE IN FAPT,PE CARE ALTII II CONSIDERA MULTI

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Eu zic sa mai scazi din acesti 9 milioane nu numai taxele ce in mod normal ar fi datorate la stat, ci si taxa de drum (daca ai avea masina ai plati-o), taxa pe mica intreprindere (daca ai avea una ar trebui s-o platesti) si taxa pe valoarea adaugata (adaugi valoare muncii tale).
Abia acum devine calculul corect.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Io nu mai am comentarii la subiect, ca deja devine prea amuzant si mi-e ca trezesc bebele daca ma ia vreun ris in hohote

Vroiam numai sa o salut pe Luana si sa ii transmit Kussen Horei mici si scumpe, ca nu ne-am mai intersectat de mult timp!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Noe, zambesti nemotivat, ha?![icon_cu_ghioaga_da_nu_l-am_gasit]
plecaciuni va facem, Hora pregatindu-se de mersul la cresa (deh, preturili la bone creste) si mois, preaumila

scuze pentru off-topic

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

PAI CE SA ZIC,NU MA DUREA DE COPILU DOAMNEI CA AVEA ASIGURARI,MA DUREA DE MINE CA N-AVEAM CU CE PLATI SPITALIZAREA SI NU SE MAI UITA NIMENI LA O MUTILATA CA MINE SA MA INTRETINA IN SPITALE,CA EU NU AGREEZ ANIMALELE CARE IMI PUN VIATA IN PERICOL,NU MI-AM EXPUS NICI COPII MEI LA ASA CEVA,CA II IUBEAM SI N-AS FI REZISTAT SA-I VAD EXPUSI,NICI PE AI ALTCUIVA-E O CRIMA CU PREMEDITARE(HA,HA...)-parca se scot din drepturile parintesti cei ce-si expun pericolului copii,asa am auzit eu pe undeva(sau numai cei saraci si amarati beneficiaza de aceasta lege?!)

quote:
Originally posted by 26octombrie

quote:

beeey, ai uitat esentialu': sa le ia si copiii de pe cap, ca's cam stresanti si nu ar reusi sa se bucure de beneficiile castigate. pai nu?!
si, daca se poate, mama lor de intelectuali, sa impuscam cativa, ca e cam multi!

DOAR PE CEI CARE MERITA ASTA

sunt coplesita de discernamantul de care trebuie ca dai dovada; io n-as indrazni sa ma bag in grupul de decizie la asa ceva...

si bag de seama ca nu prea ma duce capu, ca nu pricep neam cum ai ajuns tu de la 9 milioane in mana la 3,5. sau, daca aveai alternativele astea, de ce ai plecat de la inconstienta doamna cu cainele. pana la urma erau copiii ei, ii manca, ii manca, ata ete... plecai dupa aia, din lipsa de obiect al muncii.

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mey, draga bonamea, tu cu cine te certi? Eu vad o maaaare frustrare undeva, pe aici. Ok, nu a mers, a fost un parteneriat ratat, mergi mai departe. Ce te tot cramponezi de cainele ala?
Bag de seama ca ori experienta asta te-a marcat in asa hal de nu-ti mai poti reveni...ori ai o problema mult mai profunda...Poate ar trebui sa fi postat la Cabinetul Psi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Noe, zambesti nemotivat, ha?![icon_cu_ghioaga_da_nu_l-am_gasit]
plecaciuni va facem, Hora pregatindu-se de mersul la cresa (deh, preturili la bone creste) si mois, preaumila

scuze pentru off-topic

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

zambesc, ca altfel iegzista in fiecare secunda riscul sa o iau raznadar mi-am luat doo zile de vacanta, diseara plec singura, ca o mama inconstienta, la Stuf, in Vama si-mi las Bia cu hazbandul, sa se distreze ei doi pe-aici, pe la mosie
succese maxime Horei la cresa- si la noi exista varianta asta, daca nu gasim bona -----ca daca mai citesc mult pe-aici, mi se face frica

pupaloi si zile frumoase!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Chiar as fi curioasa cata lume isi poate permite sa plateasca o bona cu 9 milioane si inca multe alte taxe? Eu una nu castig banii acestia in invatamant (desi exista acea lege privitoare la salariul minim pentru intelectuali, la noi nu se aplica )
Desi recunosti ca sunt destui intelectuali ce lucreaza pe salarii mici, te contrazici in pretentii. Nici la Bucuresti "nu umbla cainii cu colaci in coada"... Vezi cat castiga o ingrijitoare la cresa? E adevarat, are alt program, dar ce te impiedica sa-ti gasesti o alta slujba ca angajat? Si atunci se termina problema cu "doamnele simandicoase"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by serenita

Chiar as fi curioasa cata lume isi poate permite sa plateasca o bona cu 9 milioane si inca multe alte taxe? Eu una nu castig banii acestia in invatamant (desi exista acea lege privitoare la salariul minim pentru intelectuali, la noi nu se aplica )
Desi recunosti ca sunt destui intelectuali ce lucreaza pe salarii mici, te contrazici in pretentii. Nici la Bucuresti "nu umbla cainii cu colaci in coada"... Vezi cat castiga o ingrijitoare la cresa? E adevarat, are alt program, dar ce te impiedica sa-ti gasesti o alta slujba ca angajat? Si atunci se termina problema cu "doamnele simandicoase"...

da, sunt putini cei care pot, si ma gandesc ca merita si bone de alta factura. A fost doar un ghinion pentru ambele parti ca s-a nimerit asa.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

era un spirit, "bonamea", un spirit... da nu conteaza.

serenita, 9 milioane plus toate darile duc la 13,5 milioane. cred ca multe dintre intelectualele de pe forum si-ar schimba serviciul daca ar gasi pe cineva sa le dea atatia bani. "bonamea", daca gasesti oferte suntem si noi interesate (io nu's telectuala, is clasa muncitoare, ca asta fac).

noe, ca sa completez imaginea de mama denaturata (am caine), iti urez distractie placuta la stuff, mor de ciuda ca mi-ar placea sa vin si io, da am fost la festivalul de jazz de la garana si mi-am papat biletele de voie (tot sotul a stat acasa cu mandra..). moooama si ce fain a fost!!

ce zici, facem un topic cu mamele denaturate, sa aberam acolo voios si neimpozabil?!

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput