BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m
Raspunsuri - Pagina 17
bonamea spune:
Mai calculeaza o data,cred ca darile se scad nu se aduna din acea suma atata timp cat primeste bona acei bani fara sa-i fie platite darile.
quote:
Originally posted by 26octombrie
era un spirit, "bonamea", un spirit... da nu conteaza.
serenita, 9 milioane plus toate darile duc la 13,5 milioane. cred ca multe dintre intelectualele de pe forum si-ar schimba serviciul daca ar gasi pe cineva sa le dea atatia bani. "bonamea", daca gasesti oferte suntem si noi interesate (io nu's telectuala, is clasa muncitoare, ca asta fac).
noe, ca sa completez imaginea de mama denaturata (am caine), iti urez distractie placuta la stuff, mor de ciuda ca mi-ar placea sa vin si io, da am fost la festivalul de jazz de la garana si mi-am papat biletele de voie (tot sotul a stat acasa cu mandra..). moooama si ce fain a fost!!
ce zici, facem un topic cu mamele denaturate, sa aberam acolo voios si neimpozabil?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit
bonamea spune:
DA,ptr.cele care nu gasesc ce li se potriveste si din diverse motive indura orice umilinta!femei cu suflet de aur dar soarta amara.
quote:
Originally posted by serenita
Aha, deci exista situatii fericite... atunci ramane valabil titlul subiectului?
bonamea spune:
Normal,te duci la el si-i faci menajul familiei ca doar te-a angajat si-ti da un salariu,nu?Sa nu uiti sa-i aranjezi si patul,ca l-a sifonat azinoapte cu sotia.
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by diana21
Asa, si ultima chestie, ca nu ma pot opri! Ce crezi ca ar zice seful meu daca io maine m-as duce cu castronul la el la usa sa-mi dea de mancare??? E dreptul meu, dupa parerea ta, nu??? Si sa-mi bage benzina, cepanamea, ca lucrez pentru el!!!
Hahaha
Da' stii ca ai dreptate?!
Singura kestie...oare io sa-mi chem sefu' acasa sa-mi faca de mancare, sau ma duc eu la el?
Gata stiu! Ii las cheia sub presh.
Adina +Olivia 04.03.2004
bonamea spune:
Din cauza computerului nu dai d.ta cu matura prin casa si nu-i gatesti sotului,pui bona sa o faca?
quote:
va rog io frumuooos, n-o goniti pe tanara noastra bona! am decis ca amuzamentul depaseste iritarea! in plus, e foarte important sa o tinem ocupata in fata computerului, odata pen'ca nu-si gaseste de lucru si o tinem departe de copii, apoi ca, daca tot sta acasa, la computer, daca n-are cui scrie se-apuca, Domne fere!, de jucat jocuri pe computer si asta stim deja ca nu e bine.
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by bonamea
Normal,te duci la el si-i faci menajul familiei ca doar te-a angajat si-ti da un salariu,nu?Sa nu uiti sa-i aranjezi si patul,ca l-a sifonat azinoapte cu sotia.quote:
Originally posted by Adina Iulia
Hahaha
Singura kestie...oare io sa-mi chem sefu' acasa sa-mi faca de mancare, sau ma duc eu la el?
Adina +Olivia 04.03.2004
Nu ma mai duc, bonamea, ca nu are mancare in frigider.
Sa-si faca singur si imi gasesc eu de lucru in alta parte, da-l incolo de salariu, sanatosi sa fim.
Adina +
Olivia 04.03.2004
filofteia spune:
quote:
Mai calculeaza o data,cred ca darile se scad nu se aduna din acea suma atata timp cat primeste bona acei bani fara sa-i fie platite darile.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
serenita, 9 milioane plus toate darile duc la 13,5 milioane. cred ca multe dintre intelectualele de pe forum si-ar schimba serviciul daca ar gasi pe cineva sa le dea atatia bani. "bonamea", daca gasesti oferte suntem si noi interesate (io nu's telectuala, is clasa muncitoare, ca asta fac).
noe, ca sa completez imaginea de mama denaturata (am caine), iti urez distractie placuta la stuff, mor de ciuda ca mi-ar placea sa vin si io, da am fost la festivalul de jazz de la garana si mi-am papat biletele de voie (tot sotul a stat acasa cu mandra..). moooama si ce fain a fost!!
ce zici, facem un topic cu mamele denaturate, sa aberam acolo voios si neimpozabil?!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
--------------------------------------------------------------------------------
Mai bona... se aduna daca vrei sa iei "in mana" 9 mil!
bonamea spune:
Momentan am o activitate care imi permite sa ma uit uneori pe calculator,sa vad ce mai zice lumea,ca nu-mi place la coltul blocului unde se barfesc reciproc vecinele(indiferent de nr.diplomelor,se barfesc la o cafea,in birouri,cand nu e sefu'in zona,in cancelarie sau unde mai lucreaza si ele).Am incercat activitatea de bona din dorinta de schimbare,nu stiam ca voi fi femeia de servici a unor doamne care fug de matura si aragaz.Asta a fost ghinionul meu sa intalnesc.Cand voi intalni o persoana corecta voi accepta locul de munca dorit.N-am timp acum sa joc sah la masuta dv.dar cand voi iesi la pensie(sper nu de boala din accident la locul de munca)voi veni cu placere,macar pte.o remiza.DV.JUCATI CU EI SAH IN TIMPUL LIBER?
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Normal,te duci la el si-i faci menajul familiei ca doar te-a angajat si-ti da un salariu,nu?Sa nu uiti sa-i aranjezi si patul,ca l-a sifonat azinoapte cu sotia.quote:
Originally posted by Adina Iulia
Hahaha
Adina +Olivia 04.03.2004
Nu ma mai duc, bonamea, ca nu are mancare in frigider.
Sa-si faca singur si imi gasesc eu de lucru in alta parte, da-l incolo de salariu, sanatosi sa fim.
Adina +Olivia 04.03.2004
bonamea spune:
Inca ceva,barbatii din provincie nu suporta sa gateasca persoane straine in casa lor,niste sclifositzi,iar mamele abia asteapta sa stea seara la taifas,la cina,cu familia-ce ifose?!de provinciale,strang masa si spala vasele,ce oribil,nu-si iau ele o bona sa faca toate astea?!Desi au bani suficienti,patroane de ex.
bonamea spune:
Mai filofteia se scad ptr.ca daca bona are timp merge si le plateste din acei 9 milioane(asa stiam eu la matematica-acum probabil cand dai ceva din buzunar la stat se aduna la veniturile familiei-e o matematica noua pe care eu nu o stiu
quote:
Originally posted by filofteiaquote:
quote:
Luana si Hora - 14 Mai 2006
poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
--------------------------------------------------------------------------------Mai bona... se aduna daca vrei sa iei "in mana" 9 mil!
A_Iulia spune:
quote:
N-am timp acum sa joc sah la masuta dv.dar cand voi iesi la pensie(sper nu de boala din accident la locul de munca)voi veni cu placere,macar pte.o remiza.DV.JUCATI CU EI SAH IN TIMPUL LIBER
Pai nu ma primesc acolo ca nu stiu nici eu sa fluier si nici seminte nu le aduc.
Dar poate ma ia Luana la un bridge. Da, stiu, asta e un nenorocit de joc de carti...
Adina +
Olivia 04.03.2004

Hora - 14 Mai 2006