BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

mda, sa stii ca ai dreptate, "bonata"; nu realizam de unde vin frustrarile mele, da' acum stiu, de la sah. IO's mai de la tara, aici jucam numai bridge, dar nu cred ca se compara. bridgeul se joaca in patru, deci inteligenta necesitata de joc se imparte la patru creiere, nu la doua, precum la sah. astfel, e lucru dovedit ca sahistii sunt mult mai inteligenti decat bridgistii..

incep sa imi pun probleme reale privind agentiile de recrutare a bonelor, caci, din ce stiu eu, se face un test de evaluare psihologica, se creeaza un profil samd. tu spui ca ai primit multe oferte de la agentii, DUPA ce ai trecut prin aceste proceduri???! whau! ce sa zic?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

mda, sa stii ca ai dreptate, "bonata"; nu realizam de unde vin frustrarile mele, da' acum stiu, de la sah. IO's mai de la tara, aici jucam numai bridge, dar nu cred ca se compara. bridgeul se joaca in patru, deci inteligenta necesitata de joc se imparte la patru creiere, nu la doua, precum la sah. astfel, e lucru dovedit ca sahistii sunt mult mai inteligenti decat bridgistii..

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Eu te-as invita sa vii la mine in parcul din cartier unde la o masuta din parc isi fac programari toti din bloc, de la omul de serviciu pana la mosul de la etajul 5, sa prinda loc sa joace un sah. Prinzi loc doar daca stii sa fluieri si sa te scarpini in cap in timp ce te faci ca gandesti.

A devenit sahul asta ceva...cam cum ai juca pacalici.

Pacat de joc in sine. Totusi a juca sah e diferit de a sti sa joci sah.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

As avea multa placere sa fiu o bona exemplara ptr.tine,pacat ca esti atat de departe.Bonele in viziunea lor sunt niste animalutze de companie,nu oameni.

quote:
Originally posted by Letitia1

Putin mai jos e un subiect intitulat "De ce am concediat bona ". Sa le vedeti pe alea de acolo ce fel discuta despre bone de parca ele ar avea singe albastru iar saracele femei (care fie vorba intre noi, muncesc pe 3 lei la ele), bonele, ar fi ultimii oameni. Cind m-am luat de ele, care credeti ca a fost prin intrebare: esti cumva bona? Adica numai daca esti bona poti sa ai alte viziouni, altele decit ele in ce priveste aceasta meserie. Bonamea, pun pariu ca urmatoarea postare va fi ca eu si cu tine ne cunoastem (si tu esti bona, desigur) si vrem sa instigam la revolta bonele din Romania impotriva unora cu singe albastru cum sint ele.

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

Mergi la inceput

va rog io frumuooos, n-o goniti pe tanara noastra bona! am decis ca amuzamentul depaseste iritarea! in plus, e foarte important sa o tinem ocupata in fata computerului, odata pen'ca nu-si gaseste de lucru si o tinem departe de copii, apoi ca, daca tot sta acasa, la computer, daca n-are cui scrie se-apuca, Domne fere!, de jucat jocuri pe computer si asta stim deja ca nu e bine.

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucia52

Am mai spus si o repet: A gasi pe cineva potrivit este ca la LOTERIE! Si pentru bona si pentru familie. Exista familii bune care gasesc bone de "doi bani"... si bone foarte bune care gasesc acelasi lucru!?! Dar... exista si familii si bone care se inteleg si colaboreaza ani de zile fara nici o problema...
Mult noroc!

Mergi la inceput

Adina, viU (daca zic "vin" nu cred ca ma mai lasa la masa). doar sa-mi zici unde si daca ma primeste fara sa stiu a fluiera :-))
si nici pacalici nu mai stiu, e un handicap mare?!

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

quote:

Am mai spus si o repet: A gasi pe cineva potrivit este ca la LOTERIE! Si pentru bona si pentru familie. Exista familii bune care gasesc bone de "doi bani"... si bone foarte bune care gasesc acelasi lucru!?! Dar... exista si familii si bone care se inteleg si colaboreaza ani de zile fara nici o problema...
Mult noroc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

eu cred ca se generalizeaza cam mult. o experienta de acest gen nu inseamna ca toti angajatorii sunt asa, dupa cum nici bonele nu vor ajunge toate cersetoare. daca e un patron nesimtit, pleci de acolo; daca e o bona care nu iti convine, cauti pe altcineva. faptul ca ai nimerit intr-o asemenea casa nu inseamna ca peste tot stau lucrurile la fel. e clar ca nu era de stat acolo si ai facut f bine ca ai plecat, poate data viitoare ai mai mult noroc sa dai peste oameni mai normali.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by bonamea

quote:

Mult noroc!

Asta ce mai e? Repetitio est mater studiorum?
Sau vrei sa faci puncte pe site?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by andrath

quote:
Originally posted by bonamea

quote:

Mult noroc!

Asta ce mai e? Repetitio est mater studiorum?
Sau vrei sa faci puncte pe site?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Luana, daca nu stii sa fluieri, macar o punga de seminte sa ai la tine.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput