BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m
Raspunsuri - Pagina 10
Marina spune:
te rog frumos nu mai scrie cu majuscule. In limbajul internetului echivaleaza cu a tipa si e greu de citit plus ca psihologic nu ne place sa discutam cu cineva care tipa la noi
Multumesc
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by bonamea
ACELE BONE FERICITE M-AU SFATUIT SA FAC CA ELE,SA CAUT PANA CAND GASESC LA FEL.quote:
Originally posted by Adina Iulia
Oare sa fii tu ghinionista, asa, pur si simplu?
Adina +Olivia 04.03.2004
iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit
Eu zic ca mai degraba te faci parlamentar, cum ziceai tu, sa dormi ca aia prin sali. S-ar putea sa fii mai norocoasa asa.
Sau medic? Ce mare minune, faci o facultate acolo, nu cred ca e greu.

Adina +
Olivia 04.03.2004
bonamea spune:
quote:
Originally posted by ladyJquote:
Originally posted by bonameaquote:
Originally posted by ladyJ
Bonamea,tu ai o mare problema fata draga.
Ce vrei tu? Asa pregatire,asa serviciu.Asa mentalitate,asa probleme.
Stii cat a invatat un medic ca sa ajunga medic?Stii ce sacrificii a facut?
Tu cat ai invatat sa devii...bona? N-ai invatat,ca nu ai vreo diploma in acest sens.MACAR!
Tie nu-ti prea place sa muncesti,ca vezi doamne zice lumea ca esti sclava.Pai e normal cum gandesti tu?
Tu nu vezi ce texte kilometrice aberante scrii?Nici nu se mai oboseste cineva sa-ti scrie in afara de a-ti da bile negre.
Eu zic sa incerci sa-ti schimbi mentalitatea,ca nu ajungi departe in felul in care gandesti.
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.ASTA SUGEREZI SA APLICE O BONA COPIILOR DV.?cine sta prost oare cu mentalitatea?
CEEEE? ce legatura are raspunsul tau cu postarea mea???
Vezi ca te-ncurcasi.....
ladyJ
P.S. vorba lui Noe,ce-am mai ras....da cine credeti ca isi va supune viitoarea bona la teste psihologice si de IQ? Eu,bineinteles!DEOCAMDATA NU SUNT IN TRATATIVE CU D-TA DE ANGAJARE,SE PARE CA MAMA DUMITALE NU TI-A APLICAT PROVERBUL DE MAI SUS,NICI MAMA MEA MIE.CU CEI CE MA ANGAJEAZA NU STAU LA DISCUTII DIN ASTEA-LE PREZINT CARE E PROBLEMA,EI O ANALIZEAZA SI APOI DECIDEM DACA CONTINUAM SAU NU COLABORAREA,SIMPLU SI LA OBIECT.ASA CUM PARINTII AU DREPTUL SA-SI EXPRIME PRETENTIILE SI SA DECIDA DACA CONTINUA SAU NU SA PASTREZE UN ANGAJAT LA FEL ARE SI ANGAJATUL SA RENUNTE LA COLABORARE.PROBLEMA E CA NICI UNII NICI CEILALTI NU POT BANUI MACAR UNEORI CE PROBLEME APAR IN TIMPUL COLABORARII CA SA IMPUNA DE LA INCEPUT NISTE REGULI,TOTUL TREBUIE REGLEMENTAT PE PARCURS,CA SI LEGILE LA CARE SE ADUC MEREU AMENDAMENTE,ANULARI,SI ALTE CELEA.STIU SA JOC SAH,AM AVUT 10 LA DESEN SI BIOLOGIE,AM URMAT UN CURS DE AJUTOR SANITAR(CRUCEA ROSIE)LA LICEU,AM SORA ASISTENT MEDICAL DE LA CARE INVAT MEREU MULTE LUCRURI UTILE.ASTA REFERITOR LA CE MI-AR FI UTIL LA INGRIJIREA UNUI COPIL,AM MAI CITIT ARTICOLE,SI INCA CITESC PE NET,DESPRE PSIHOLOGIA COPIILOR SI ADULTILOR.SUFAR DE SINDROMUL ROMANULUI BATJOCORIT,DE CARE SUFERA MULTI ROMANI CARE AU PLECAT DIN TARA SI NU VOR SA SE MAI INTOARCA.PE MINE M-A ROS UN DOR NEBUN CAND AM FOST PLECATA,NU CRED CA AS REZISTA,DOAR BANII,UN TRAI DECENT AR FI MOTIVUL,UNDE OAMENII MERG PE STRADA ZAMBIND,NU CA LA NOI INTUNECATI DE GRIJI SI NECAZURIladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by bonamea
ACELE BONE FERICITE M-AU SFATUIT SA FAC CA ELE,SA CAUT PANA CAND GASESC LA FEL.
In sfarsit ai ajuns la aceleasi vorbe care ti se tot spun de toata lumea de pe topicul asta de atatea pagini incoace!!!
Cu asta trebuia sa inchei chiar prima ta postare aici, si cu un sfat pentru tine si celelalte bone. Nu te crampona de un caine si de o situatie absolut particulara! Cererea de bone pe piata, inclusiv interne, este foarte mare. Cu siguranta o sa-ti gasesti un loc. Cu conditia sa fii realista la conditiile muncii din Romania, la sistemul care este aici, si sa nu ceri mai mult decat ti se poate efectiv da. Sau, iar, cauti pina gasesti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ladyJquote:
Originally posted by ladyJ
Bonamea,tu ai o mare problema fata draga.
Ce vrei tu? Asa pregatire,asa serviciu.Asa mentalitate,asa probleme.
Stii cat a invatat un medic ca sa ajunga medic?Stii ce sacrificii a facut?
Tu cat ai invatat sa devii...bona? N-ai invatat,ca nu ai vreo diploma in acest sens.MACAR!
Tie nu-ti prea place sa muncesti,ca vezi doamne zice lumea ca esti sclava.Pai e normal cum gandesti tu?
Tu nu vezi ce texte kilometrice aberante scrii?Nici nu se mai oboseste cineva sa-ti scrie in afara de a-ti da bile negre.
Eu zic sa incerci sa-ti schimbi mentalitatea,ca nu ajungi departe in felul in care gandesti.
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.ASTA SUGEREZI SA APLICE O BONA COPIILOR DV.?cine sta prost oare cu mentalitatea?
CEEEE? ce legatura are raspunsul tau cu postarea mea???
Vezi ca te-ncurcasi.....
ladyJ
P.S. vorba lui Noe,ce-am mai ras....da cine credeti ca isi va supune viitoarea bona la teste psihologice si de IQ? Eu,bineinteles!DEOCAMDATA NU SUNT IN TRATATIVE CU D-TA DE ANGAJARE,SE PARE CA MAMA DUMITALE NU TI-A APLICAT PROVERBUL DE MAI SUS,NICI MAMA MEA MIE.CU CEI CE MA ANGAJEAZA NU STAU LA DISCUTII DIN ASTEA-LE PREZINT CARE E PROBLEMA,EI O ANALIZEAZA SI APOI DECIDEM DACA CONTINUAM SAU NU COLABORAREA,SIMPLU SI LA OBIECT.ASA CUM PARINTII AU DREPTUL SA-SI EXPRIME PRETENTIILE SI SA DECIDA DACA CONTINUA SAU NU SA PASTREZE UN ANGAJAT LA FEL ARE SI ANGAJATUL SA RENUNTE LA COLABORARE.PROBLEMA E CA NICI UNII NICI CEILALTI NU POT BANUI MACAR UNEORI CE PROBLEME APAR IN TIMPUL COLABORARII CA SA IMPUNA DE LA INCEPUT NISTE REGULI,TOTUL TREBUIE REGLEMENTAT PE PARCURS,CA SI LEGILE LA CARE SE ADUC MEREU AMENDAMENTE,ANULARI,SI ALTE CELEA.STIU SA JOC SAH,AM AVUT 10 LA DESEN SI BIOLOGIE,AM URMAT UN CURS DE AJUTOR SANITAR(CRUCEA ROSIE)LA LICEU,AM SORA ASISTENT MEDICAL DE LA CARE INVAT MEREU MULTE LUCRURI UTILE.ASTA REFERITOR LA CE MI-AR FI UTIL LA INGRIJIREA UNUI COPIL,AM MAI CITIT ARTICOLE,SI INCA CITESC PE NET,DESPRE PSIHOLOGIA COPIILOR SI ADULTILOR.SUFAR DE SINDROMUL ROMANULUI BATJOCORIT,DE CARE SUFERA MULTI ROMANI CARE AU PLECAT DIN TARA SI NU VOR SA SE MAI INTOARCA.PE MINE M-A ROS UN DOR NEBUN CAND AM FOST PLECATA,NU CRED CA AS REZISTA,DOAR BANII,UN TRAI DECENT AR FI MOTIVUL,UNDE OAMENII MERG PE STRADA ZAMBIND,NU CA LA NOI INTUNECATI DE GRIJI SI NECAZURIladyJ
bonamea,in primul rand,cand vrei sa mai raspunzi unei postari de-a mele,te rog sa fii atenta unde scrii,ca te bagi peste quote-ul meu,si nu se mai intelege nimic.Si n-as vrea,doamne fereste,sa zica lumea ca eu am scris ce ai scris tu.
Si ce treaba ai tu cu mama mea,apropo?De unde stii tu ce m-a invatat pe mine mama?Mi-ai fost bona cumva? Nu cred,ca de era asa zicem si eu acum´´care este´´.....

Nici macar nu raspunzi concret la postarile mele.Eu spun una,tu intelegi alta si scrii fraze fara legatura cu subiectul discutiei,o dai din una in alta,fara cap fara coada.Esti greu de urmarit si de inteles.
Ai dreptate,noi doua nu discutam acum de o posibila angajare.Ar fi imposibil pentru ca eu dupa primele fraze care le-ai fi spus,ti-as fi zis la revedere...
Ma bucur ca ai avut nota 10 la desen si biologie...si ca stii sah....laudabila treaba asta

E bine ca citesti psihologie pe net....mai trebuie doar sa si intelegi ce scrie acolo si sa pui in practica.
Si DA dupa experienta de la subiectul asta o sa-mi supun bonele la teste psihologice si de IQ....care e problema?
Te rog sa-ti aduni gandurile ca ai facut un mare ghiveci din propriul subiect.
ladyJ
A_Iulia spune:
Tiii ladyJ ti-a pierit simtul umorului ![]()
In loc sa pui criterii de departajare la angajarea de bona ca stie sa joace sah...zau asa, eu nu te inteleg 
Uite vezi, ea stie sa deosebeasca parameciul de ameoba si asta e mare lucru, sa stii.![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
Qamar spune:
quote:
Tiii ladyJ ti-a pierit simtul umorului
In loc sa pui criterii de departajare la angajarea de bona ca stie sa joace sah...zau asa, eu nu te inteleg
Uite vezi, ea stie sa deosebeasca parameciul de ameoba si asta e mare lucru, sa stii.
Adina +Olivia 04.03.2004
si eu stiu ..despre euglena verde!!!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
claujro spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Uite vezi, ea stie sa deosebeasca parameciul de ameoba si asta e mare lucru, sa stii.
Adina +Olivia 04.03.2004
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Bey, sunteti tari!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Noequote:
Adina +Olivia 04.03.2004
The moment scatters.
Noe, da' sah stii? Sau macar table?
Adina +
Olivia 04.03.2004