Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Kitty spune:
Diana69, parerea mea e ca e prea devreme, mai ales daca reactioneaza asa! Dar adevarul e ca eu sunt printre cele care se bucura inca sa nu aiba treaba cu diversificarea. Chiar ma gandeam astazi ca se tot vorbeste despre supici, pireuri si cereale si eu nu sunt prea atenta la asta si cand o sa vina vremea si la noi o sa va bombardez cu intrebari pentru ca voi toate o sa stiti deja de toate si eu....
Laura, nu se poate ca cineva sa nu o placa pe dragutica ta, sigur ca a fost din greseala, nu-mi inchipui altcumva!
Ane, sunt cu gandul la tine, parerea mea e ca trebuie sa iei lucrurile asa cum vin, unul cate unul, fara sa te gandesti la viitor, din experienta mea de panicoasa, lucrurile se aranjeaza in timp, de multe ori mult mai bine decat iti inchipui. Stiu, e usor sa dai sfaturi, dar tu pari o persoana puternica, iar acum ai si pentru cine sa fi puternica.
Raul dragutel si numai de pierdut are cine nu doreste sa fie langa el clipa de clipa!
Ela, suntem alaturi de tine si de prietena ta, o sa vina si vremuri mai bune pentru ea, pana atunci e norocoasa sa aiba o prietena ca tine!
Sherbi, la asa mamica, asa copilas dragut!
Mady si noi avem salteluta de joaca la fel ca si voi, dar parca tu ai mai multe jucarii la ea, oare le-ai luat separat?
Ioana, ce distractie!! ne mutam si noi in vana, am mai fost si noi in vana, dar cu colac! Cata gimnastica a facut flacaul!!
Paxela, in continuare faceti progrese, tare agera Deliuta ta!
Mihael@, si noua ni s-a intamplat cu fir de par in pampers, si nu numai odata , ca Giulia a avut f mult par si cand i s-a pus pe cazut, cadea f mult. Si desi de obicei e constipata ieri a facut de vreo 4 ori, de m-am speriat. Am eu o banuiala, ca duminica am fost la o zi de nastere cu rudele si toata lumea era indignata ca nu-i dau nimic da mancare inca si de cateva ori am salvat-o in ultimul moment cand cate cineva incerca sa-i dea "sa linga" cate ceva- de ex pepene. Si ma gandesc ca o fi reusit careva, ca-i prea ciudat ca dintr-o data are atatea scaune si sunt si moi!
Anamana, mortal, ce se ridica si ce se agita Shakira ta!!![]()
Fetelor, astazi, din cauza de mucisori, l-am trimis pe sotul meu sa cumpere aspiratorul nazal. Intre timp am gasit pe forum o discutie despre acesta in care erau binenteles pareri pro si contra. Dar mie mi-au bagat cuiul, ca parca mi-e frica sa-l folosesc pentru ca au fost mai multe pareri ca daca incepi sa-l folosesti stimuleaza productia de mucisori si ca ar fi mai bine sa-i lasi sa se elimine natural. Acum, adevarul e ca eu am o problema mare cu medicamente, vitamine, supozitoare, stimulari cu termometrul, ...si acum mi s-a pus pata si pe aspiratorul nazal. Asa ca sotul l-a cumparat, l-am sterilizat si acum ma uit la el si tot numai ser fiziologic ii pun Giuliei! Voi ce parere aveti? Stiu ca s-a mai discutat, dar intre timp aveti mai multa experienta cu el.
comorile mele
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
anamana123 spune:
fata mea a ajuns azi la performantza ca de dimineatza ( ora 8) pana la 17.30 sa doarma doar 20 min! are si zile din astea dar dupa, de obicei, recupereaza! sper sa doarma maine!
am vazut ultimul filmulet cu soso! e minunata!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by oana2007quote:ce dulcica e .... sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte
Originally posted by anamana123
si noi dam cu fundu' de pamant
varsta mariei
OANA SI ANA-MARIA
multumim! si ana-maria sa traiasca si sa creasca mare! si toti bebeii nostri!
io-s innebunita! sherbi, cre ca ma bag si io la odisee cu tine! da io m-as mai baga de vreo 2 ori!
varsta mariei
ioanaradu spune:
anamana
din graba ...
Kitty cand a avut matei viroza si nu putea respira, numai cu aspiratorul l-am ajutat si cu humex spray. il bagam si noaptea ca saracutul nu mai putea deloc sa respire. deci eu zic ca il poti folosi fara grija.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Mihael@ spune:
Daca vreti sa ne vedeti, uitati aici niste pozici
noapte buna la fete si bebei
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
Lumi ce-ti mai face degetul?
cat despre matei ... pai ma saturasem de flescaiala din baie si parca nici el nu avea loc sa se "exprime" asa bine. asa ca de acum in cada cu el, face si muschi la picioare cu ocazia asta. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Kitty spune:
Multumesc, Ioana! O sa-mi iau inima-n dinti si o sa incerc si eu
ca saraca azinoapte mai mult a cantat (de jale) decat a dormit, ca nu putea respira si eu nu aveam nimic de scos mucisori
! Puneam o tura de ser fiziologic, stranuta, arunca un mucisor pana pe barbita, dormea putin si incepeam din nou!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by anamana123
si noi dam cu fundu' de pamant
varsta mariei
e mortala...ce mult mi-a placut!
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
Kitty noua ne era o frica de muream, dar cand am vazut cum scoate mucisorii si ce bine se simte copilul dupa ... am zis ca merita. mama, tata ca ei nu-mi tin aspiratorul si-apoi veneau singuri cu el cand il auzeau ca fornaie. deh ... tehnica ... multa sanatate micutei! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
paxela spune:
ana , pai cedam locul mariucai, daca sa ridicat singurica cu o sapt inainte de 5 luni
, noi stam bine de mult, ne ridicam de la 45 de grade sau pozitia ani din scaunel de mult, dar de jos deabia azi , asa ca , locul e al vostru
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu