Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by ane2200

quote:
Originally posted by stefaniya

Buna,mamici si bebici

Am citit si eu mesajul lui Kay,Doamne cat de grea viata are si cand te gandesti ca are doar 21ani.Un necaz ca asta te poate duce la disprerare,dar se vede ca mamica e puternica.
Nu pot sa cred ca se pot lua altfel de decizii cand copilul tau sufera asa

Tot am adus vorba de asta,cum o mai fi Anne?Sa speram ca sunt bine si nu intampina probleme

Roxanici chiar asa,nici tu nu mai postezi ca inainte.Ia-o de manuta si pe Ela si hai...

Azi sunt eu aia indispusa dupa ce am citit mesajul lui Kay,maine pleaca acasa si sora mea,...citez o semnatura la cineva din forum "Viata e asa grea,dar trece asa repede.."

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mersi de intrbare. Deocamdata nu intampin probleme, ca procesul incepe abia in octombrie. Acum sunt in faza in care nu mai am nimic de vorbit cu sotul. A fost ieri pe la noi in vizita, dar nu am schimbat 2 vorbe. Azi pleaca in concediu, la Paris, asa ca doua saptamani nu-l mai vad. Sper ca pana atunci sa vorbesc cu un avocat batos si sa imi pregatesc si eu apararea. Ca pana acum doar am contracarat loviturile lui. Intr-adevar, viata e grea, dar trece repede.

Si noi avem botezul tot pe 8 septembrie. Am tot asteptat sa vina fratele meu din Irlanda, dar nu are cum sa ajunga acasa. Si, tinand cont de situatia de la noi, nu mai pot amana botezul. Nu stiu cum o sa fie, ca dupa botez vrem sa iesim la un restaurant cu nasii. Ma si vad la masa cu sotul, socrii si nasii, fara sa scoata nimeni nici o vorba.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

huh???? concediu la Paris?????
asa de unul singur? nemernicuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ok, Marta astept intalnirea. Ideea in sine era o intalnire cu voi, sa nu uitam ca eu am fost cea care a propus intalnirea din 1 iunie, intalnire la care noi nu am putut fi prezente.
Repet , bady-urile din discutie sunt total diferite. Sa nu intelegi gresit ca am o slabiciune pentru Z, asa cum am mai spus am luat tricouri cu 600.000 lei si mi s-au decolorat la prima spalare, insa au si hainute de buna calitate. La capitotul hainute sunt documentata, asa cum am mai spus am o nebunie, nu ma pot abtine in a cumpara haine pentru ea constienta fiind ca uneori le poarta de 2 ori si raman micute. Pot candida cu fruntea sus la haine de firma pentru bebelusi.....deh....fiecare cu flutirii lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

martutza, cum ai tu timp sa ne raspunzi la toate! soro, iti iei notitze? sau ai o asha tzinere de minte!? ma uimesti rau de tot! sa-ti traiasca memoria! merci de indicatii ptr desht!

motanul nu-l tin in camera cu Luca, dar cand l-a auzit chiuind (seamana a vaiet sunetele copilului) a tzashnit de la usa direct in pat sa vada ce are! sau nu stiu ce naiba vroia ca m-am speriat si eu de reactia lui! si cand am incercat sa-l iau s-a zbarlit la mine, a facut ochii rosii si m-a scuipat! nu l-am vazut niciodata asa! nu e violent deloc, ba dimpotriva! imi venea sa-l omor! vad ca azi s-a mai potolit! probabil incepe sa se obishnuiasca cu sunetele stridente! dea domnul, ca altfel il expediez la tara! dar mi-e ca moare prostanacul, ca el habar n-are decat de mine si de stat in apartament!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Roxygeo cum adica nu am avut chef de felicitat.E drept ca eu nu prea scriu pompos cu floricele si chestii de genul dar scriu dinsuflet.Asa ca mamica de fata frumoasa mai baga un ochi pe mesajele de ieri...da?Eu va iubesc pe toate si doar in zilele cand nu mergea netu nu postam ...sa nu te superi si sa crezi ca e lumea invidioasa ca v-ati nascut pe 13 si o sa aveti voi mai mult noroc

Anne nici pe PM nu va merge ca se considera reclama.Io zic sa bagam pe gmail site-urile utile pentru diverse cumparaturi.
Ziceai ca veniti pe lanoi....Ne mai vizitati? Poate ajungem noi joi prin zona Bucur Obor si ne intalnim la o cafea decofeinizata.Sa alegi tu localul ca nu prea stiu zona.

Fetele care vreti PAROLA.Activati-va PM ca sa va dea cineva Parola sa bagati si poze si date despre bebei (in tabelul din gmail)

Kmi78 felicitari pentru programul de somn.Voi dormiti cu ea incamera?Ca eu cred ca si Victor ar dormi mai mult dar simte ca suntem in camera si poate ne si foim si se mai trezeste noapte cel putin o data de control.

Anaalina noi mergem si duminica daca nu doarme Victor la 8.30 inainte de slujba la impartasit.Cred ca vommerge si maine ca duminica trecuta am sarit peste ...ca a fost uricios si imi era teama ca urla in biserica...

Acu cred ca se va trezi sigur..deci

LA MULTE LUNI SI ANI SARBATORTILOR ZILEI.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI MULTE REALIZARI SA VA BUCURATI PARINTII.

si sa nu uit de acord cu Sherbi in ceea ce priveste sensul de mers si cu Absoluta in legatura cu acel cuvant scris cu rosu despre sotul lui Anne.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Salut toate mamicile!

Martuza-am cautat mesajul de la tine.Am vazut ca mi-ai simtit lipsa si stiam ca voi primi de la tine cateva randuri.Raspunsul este DA.Au indragit-o si ce m-a impresionat cel mai tare a fost cat de mult a putut sa planga prietena mea dupa ea.Abia i-am luat-o din brate.A plecat spunandu-mi ca daca ma hotarasc ii plateste ea biletul de avion numai sa mergem la ei.De 10 ani ne tot invita saracii.Asta e...nu prea am avut chef.As duce-o pe Ana de sarbatorile de iarna.E superb acolo...dar sa mai creasca.

Absoluta-draga mea ,desi nu am apucat sa citesc tot mi-a sarit in ochi vestea cum ca deja stam in picioare.Unde gasesc poza? Felicitari la mamica si copil!!!!

Nu am vrut sa incep trist insa va zic sincer ca am ajuns in pragul disperarii.Mai fetelor cum o dezvat eu pe fata asta a mea sa nu isi mai suga bratul?Are tot bratul vanat.Parca am batut-o cu cureaua.Am cedat nervos!Suzeta nu o vrea sub nici o forma Am peste 6 modele de suzeta.Nu vrea!Cum sa o conving? Aveti vre-o metoda?Nici nu va imaginati cum se uita lumea la noi pe strada.Imi este asa rusine.Mai are un pic si face basica.Am si eu o curiozitate!!!Mai pateste cineva ca mine?.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

quote:
Originally posted by oana2007

am si eu o mare problema , fetita nea e cam slabuta . La aproape 4 luni nu are decat 5 kg. Doctora spune ca e cam putin. Ea s-a nascut cu 2800 grame si 50 cm. Pana acum 2 saptamani am alaptat-o exclusiv de la san, pe urma cand doctora a vazut ca nu prea ia in greugtate m-a pus sa ii dau o masa lapte praf , una san. Problema e ca nu prea mananca , doar 100-120 ml la o masa ,si asta cam la 4 ore. Ma puteti ajuta?
si inca ceva... ma ajuta cineva sa pun si eu in tabel 39 sapt. cezariana Ana - Maria , 2800 grame , 50 cm , apgar 9. Multumesc. ( nu cunosc parola)

OANA SI ANA-MARIA

subscriem si noi la copii mici si vioi...baietel de 4 luni si o sapt, exclusiv san, dar cantarim numai 5500...cochetez si eu cu ideea de diversificare dar inca sper ca e numai o perioada in care pune el mai putin si isi revine pe urma ...

multumim,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

In legatura cu SUCUL DE MORCOV, este preferatul Alexiei.I-am dat de la inceput, ii place mai mult decat cel de morcov.N-a constipat-o niciodata,si il bea zilnic, face kk ff bine.

De cd i-am introdus si cereale a facut si mai gros si e normal asa.

LORADIN, nici eu n-o pot dezvata de suptul mainilor si degetelor.Nici la baie nu se opreste, e chiar exagerata.Bine ca nu i se duce pielea de pe degete la cat le suge....Nu am solutii, nici noi nu vrem suzeta si io nu mai insist ca mai tarziu sa ma chinui s-o dezvat...Poate iti raspund mamicile mai experimentate.

La noi IN C-TA s-a deschis MINI BLUE.Abia am aflat si vreau sa fug sa-l vad....

Mi-a scapat...unde e poza cu TIMEEA IN PICIOARE?????E de necrezut!!Asa mica???Alexia a inceput sa stea in fundulet ff bine, doar sprijinita un pic la spate de manerul de la canapea.A facut progrese, sunt multumita...O sa punem poze...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Scuze, graba asta...ii place mai mult decat cel de MAR, am vrut sa zic...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Lumi - la actiuni umanitare e un topic - "ajutor pt Sonia",un topic cu multe pagini

Roxigeo - ca sa ma bag si eu iar in treaba ca atunci cand e vorba de copii nu prea pot sa tac Lupta lor daca va continua va afecta copilul.El va fi pt totdeauna tatal copilului.Sunt cazuri cand copiii sufera enorm cand parintii se lupta.Indiferent cat de greu le e lor, pt copil trebuie sa fie realisti chiar daca el a luat hotararea ca sa plece.
Copilul nu are sanse sa-l ia,cum am mai zis doar daca e fiu de senator,si cum Ane a postat o data spusele lui fiind ceva de genul " esti o mama perfecta dar o sotie inexistenta" se intelege ca are incredere cum ea il va creste.

Ma opresc aici ca nu are rost sa-i discut eu cazul.Ane scuze

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Sincer, nici eu nu vreau sa ma lupt cu el. Acum e intr-adevar o perioada stresanta, in care toate lucrurile se intampla repede, mai repede decat le pot eu digera. Deh, sunt ardeleanca, imi ia mai mult timp sa accept o chestie. Mai ales daca n-o inteleg. Dar, constat cu tristete ca lucrurile pe care le-am discutat cu el inainte de a baga divort, pica unul cate unul. De fapt, pica alea care erau in favoarea mea. Ca de exemplu, a zis ca daca am nevoie de ceva, atat pentru mine cat si pentru copil, pot apela oricand la el. Saptamana trecuta l-am rugat sa ne duca cu masina la Brasov, si a refuzat. A zis ca problemele mele sunt doar ale mele, si n-am decat sa mi le rezolv. Daca are copilul nevoie de ceva, atunci pot sa-l sun. Plus ca daca ii spun ca uneori mi-e greu, ca nu pot iesi la cumparaturi si sa las copilul incasa, sau ca am obosit, ca aplans toata ziua, replica lui e: Daca e o povara pentru tine copilul, spune-mi si-l iau eu. Ce sa mai cred? Ma astept la orice din partea lui. Dar hai, ca v-am stresat destul cu ale mele.

Si sa stiti, ca problema mea cea mai mare acum este chiar viitorul lui Raul. Cum va creste el, si cat il va afecta faptul ca nu locuim impreuna cu tatal lui. Sper ca in timp sa se rezolve si astea, dar deocamdata totul e negru in fata. Inca nu vad luminita de la capatul tunelului.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by martutza

Anne nici pe PM nu va merge ca se considera reclama.Io zic sa bagam pe gmail site-urile utile pentru diverse cumparaturi.
Ziceai ca veniti pe lanoi....Ne mai vizitati? Poate ajungem noi joi prin zona Bucur Obor si ne intalnim la o cafea decofeinizata.Sa alegi tu localul ca nu prea stiu zona.

Stiu ca am promis ca vin. Incerc joi, daca ne lasa vremea. Dar daca aveti voi drum prin Obor, va astept cu drag. E o cafenea chiar langa parcul din fata primariei. Putem merge acolo - e si terasa

Mergi la inceput