Am procedat corect ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
I-am spus sa plece si a plecat. Acum ma intreb daca am facut bine ce am facut. M-a sunat de la bancomat sa ma intrebe ce valori au facturile de mobil, sa le plateasca. Eu i-am spus sa pleasca mai mult,ptr ca oricum depasisem termenul si platim penalitati. La facura lui i-am spus suma fixa, dar la a mea i-am spus 30 ron. El a scris 0.3 si a venit acasa nervos nevoie mare ca i-am spus eu gresit, ca trebuia sa spun asa cum scrie pe factura , adica 29,3 ron. Tipa de ziceai ca cine stie ce grozavie se intamplase, ceva ireparabil. In tot acest timp eu ii dadeam lui Matei sa manance, asa ca m-am rastit si eu la el sa taca din gura. I-am zis ca daca vrea sa tipe sa o faca in alta parte. El tipa in continuare ca nu sunt in stare sa ii spun o suma corecta, ca sa il ascult cand imi cere ceva, sa nu mai am eu idei..si alte prostii din astea. M-am enervat si eu si m-am rastit la el sa taca din gura, ca nu sunt eu de vina ca nu stie el nici pana acumcum se scrie 300.000 si ca nu si-a dat seama ce a platit, la care el se repede la mine si ma apuca de picior si ma smucceste. I-am zis sa iasa afara, fara o alta specificare, iar el a inceput sa ma ameninte si pana la urma a venit cu pumnul inspre mine si m-a apucat de ureche si m-a tras. In tot acest timp eu aveam copilul in brate, cu biberonul in gura si nu am putut schita nici un gest de aparare. Pentru ca m-a ingrozit reactia lui la o problema atat de minora i-am spus sa-si faca bagajul si sa plece la maica-sa. Atunci s-a scuturat si parca s-a trezit putin, s-a mai invartit prin casa dar nu mai puteam eu sa ma opresc. I-am spus ca s-a terminat totul , sa plece si sa nu il mai vad. Si-a luat cateva lucruri si a plecat. Acum m-a sunat cu voc blanda sa-mi ceara sa ii adun restul de lucruri si sa ramanem prieteni.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
A mai avut asemenea iesiri?Este o fire atat de nervoasa?N-ai relatat decat incidentul fara alte detalii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alesssia spune:
wow!!!!
da...ar trebui sa ne dai si alte detalii...desi...din cate inteleg...te-ai cam pripit! o casnicie se termina asa? dar...o sa comentez mai mult dupa ce detaliezi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Wonderful mai exact ce detalii iti mai trebuie? Astepti ceva care sa justifice ce a facut sau cum?
Alesssia iubita, acceasi intrebare, de detalii mai astepti?
Dicicarstea ce pot sa spun decat bravo, ai avut reactie de femeie normala! Ce a facut el este inacceptabil, nejustificabil! Erai si copilul in brate, copil atat de mic! Daca te dezechilibrai?
Iti doresc multa putere la inceputul acestui drum pe care mergi acum!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Lemoni spune:
Sigur ca ai procedat corect. Foarte sensibil baiatul eu m-as mai gandi si daca as ramine prietena cu el .De detalii nu cred ca avem nevoie. probabil ca nu e prima data cand se intimpla. Asa ca te felicit pt decizie.
Ramona J spune:
El s-a suparat din nimic si a reactionat violent. Cred ca tu ai procedat corect.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Lorenza spune:
Eu cred ca ai procedat bine.Conteaza acum si ce vrei tu,sa ramai cu el sau nu!O sperietura poate fi benefica cateodata,dar caracterul nu si-l va schimba,in cel mai bun caz va fi mai atent cu tine sa nu mai aiba iesiri necontrolate,daca-i pasa de relatie.
alesssia spune:
vreti sa spuneti ca de la o cearta de genul asta...gata o casnicie???
aici, din ce s-a povestit, e o totala lipsa de comunicare. el, cu siguranta, nu era suparat de la faza cu bancomatul. cum a decurs relatia PANA in acest punct.
nu se poate ca fara mai multe detalii sa ma pot pronunta. e vorba de o casnicie, de viata a cel putin trei oameni. eu, una, nu ma pot pronunta sau sfatui dupa aceste trei cuvinte.
cum era relatia inaintea acestui incident?
cati ani aveti impreuna?
ce fel este sotul tau, mai impulsiv, mai putin impulsiv?
are necazuri la servici?
treceti printr-o perioada proasa din punct de vedere financiar?
toate acestea conteaza!!!
dicirstea, te rog sa nu te pripesti, indiferent ce decizie ai lua. ai incercat sa ai o discutie cu sotul tau, acu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rilbuc1/rilbuc1.jpg)
rilbuc1 spune:
Daca pana inainte de cearta mai aveai sentimente pentru el, atunci ai procedat gresit. Daca nu mai aveai nimic pt el, atunci ai procedat corect. Parerea mea
"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus
http://community.webshots.com/user/rilbuc
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by alesssia
vreti sa spuneti ca de la o cearta de genul asta...gata o casnicie???
Iti dai seama ca n-a fost numai asta,ci doar picatura care a umplut paharul,cel putin asa vad eu.
Clover spune:
Exemplu clasic de mascul roman care nu ar accepta ca el a gresit nici picat cu ceara. Probabil mai era si stresat de la serviciu si si-a gasit pe cine sa-si descarce nemultumirile.
Indiferent de cum era relatia voastra inainte de incident, bine i-ai facut ca l-ai trimis la maica-sa. Trebuie sa priceapa ca nu ii merge violenta fizica in familia voastra(si mai ales ca erai cu copilul in brate).
Telefonul lui ma face sa cred ca ati mai avut probleme si ca asta a fost doar deznodamantul. Acum ce pot sa zic...de corect ai procedat corect, nu stiu de acum incolo ce ar trebui sa faci.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle