Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 4
rali spune:
'neata!
Catalina, Shine-
Cata- o sa incerc si eu reteta de supica maine. Si mie dr. mi-a spus sa ii pun un pic de sare...dar el nu s-a aratat incantat de legume, fie ele cu sare sau fara, dar ca si tine daca manca si cateva lg. ma declar multumita. Noi nu am ajuns inca la carnita.
Shine- e bine ca o ai din cand in cand pe Ilinca, unde-s doi puterea creste ...
Mihacarm- asta sa fie toata paguba...odihneste-te si trimete-l pe mr. C sa cumpere alte legume
O zi buna!
Catalina spune:
Rali, mult mult succes. Sa stii ca eu nu sunt rabdatoare de felul meu si mama a fost mai perseverenta, ea a reusit sa il faca sa manance mai bine. Cu teoria asta sa manance in fiecare zi cate putin pana se obisnuieste.
Mai fetelor, am luat-o eu complet razna sau acest articol din Jurnalul de azi e o mare mare prostie?
Ia cititi si voi si dati-va cu parerea. Asta daca n-aveti ce face, of course:
http://www.jurnalul.ro/articole/99562/#comment_0
si completare la prostie
http://www.jurnalul.ro/articole/99561/ce-i-mai-bine-pentru-el
Eu le-am scris comentariu, eeee asta-i buna ... :))
ylilimic spune:
cata- inutil sa-ti spun, dar totusi o s-o fac: bravos natiune!
eu sunt ena din acele mamici greu incercate cu somnul, asa ca nu pot fi decat de acord cu tine. doar ca eu nu am timp de ziare...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
eli1977 spune:
eloouuu!!I'm baaak!
hai buna, ne-am intors si noi, desfacut bagaje, hranit motan si adormit, pus de mancare pt saptamana ce vine, facut dus, citit din urma..
vaz ca Mira o comise, cum e DUAMNA ELLA fumeie maritata?
umu al surtia, inseaman "mamica politista", in araba..m-am jucat si io..
Maryela, Alinuk, am eu contabila buna de asa ceva, de o firmuca asa cu putini angajati, fara hartii prea multe de facut..va ajut cu mare drag
Lilica, rezolvam si trebusoara aia de care am vorbit noi doua aseara, te sun un pic mai tarziu si-ti zic, sau maine dimineata..am facut vorba, oricum..
la mare a fost su-per!copil cuminte, locuri linistite, plaja, balaceala, plimbari,
ne-am intalnit cu Lilica, RB, Ramonaa si copilasii aferenti..
vineri seara am lalait toata naptea prin statiuni iar aseara am fost in Vama, la un concert folk, a cantat Baniciu, Alifantis, Andries..am stat pe nisip, in gasca si am ascultat muzici vechi si frumoase, am cantat..a fost tare frumos.
ma duc sa vad ce face supa, revin
eli1977 spune:
Raluca,, imi pare taare rau ca nu ne-am vazut, vineri am lalait si dupa 23 abia am plecat spre statini, nu stiam daca nu e totusi pre atarziu sa te sun, daca mai erai in Saturn..
Shine, tu il stii pe Rudy...zici tu ca a facut urat?noooo!l-a bufnit rasul, pe bune, a zis ca ma intelege ca vin dupa o perioada de gol shopingaresc si..e curios cat o sa-i port..din astea..am scapat usor si tura asta.
vazut poze cu Anelin si Biluta...
Catalina spune:
Lili, multumesc de aprecieri. Ideea e ca eu stiu fff multe persoane care iau de f bune ce scrie prin ziare. Si uite asa se umplu capetele de prostii. :))
ylilimic spune:
eli - ce repede te-ai cotit! bine ca ati ajuns cu bine...deja mi-e dor de voi!
ti-am scris pe mess.
conchita - unde esti fetita? te-ai luat cu alea pt teoctist si de suparare nu mai dai nici pe la noi? hai, mai pune un filmulet, o poza, o poveste de diversificare "a la Sonia"
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
eli1977 spune:
Anca, chiar asteptam sa pui pozici...ce maaare e Antonio!si ce smecheer!misto botezul!auzi, dar cam expirate pozele, baga noi, sa mai vedem copil voinic!
Helenutza23 spune:
buna fetele,
nu am mai intrat, am avut socrii la mine si...oh, god! nu intru in amanunte. zic decat in fine
nu am apucat sa citesc decat putin de tot, Cata bravos pt raspuns!
fetele dati iaurt la pui? cat si cum?
eu ii dau 75 ml iaurt+juma de nectarina + o lingurita plina cu creale. se face cam 100 ml de compozitie care ii place si o papa la masa de la ora 18, cea dupa somnul de dupa masa. o fi mult, putin?
meniu ieri si azi: piure de cartof+dovlecel+unt+lapte zuzu+piept de pui. f bun!
maine fac supica de legume si o sa inauguram si branzica de vaci. o sa ii pun o lingurita in supa. sau ii dau seara in loc de iaurt, nu stiu, ma mai gandesc.
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
ALAPTATUL HELPLINE
cresc
eli1977 spune:
Lili, cum , fata, m-am cotit?
sa punem neste pozici, in caz ca va era dor de nooi..
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1092244163/" target="_blank">ma cam batea soarele in cap
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1092246135/" target="_blank">pozam ca baietii
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1093111864/" target="_blank">moama, ce mi-a mai placut in nisip!
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1092258933/" target="_blank">am si io fetita, ce credeti?
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1093117568/" target="_blank">tocmai intru in apa
va pupam