Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 16

Crishtinutza spune:
Buna feteleee,
La Multi Ani tuturor celor care astazi isi serbeaza onomastica, atat puiutilor dragi cat si celor mari !!!!!
Flavia, m-am bucurat tare mult sa iti revad puiutele, s-au facut atat de mari si sunt frumoase foc! Chiar ma intrebam ce mai faci, ca prea nu ai mai dat nici un semnulet.
Liuda, am venit si eu sa "aglomerez" putin astazi, ha ha ha
Misha, pt noapte eu o imbrac pe fata mea in functie de cat e de cald in camera, cam asa:
- pe la 28 de grade doar un body cu maneca scurta.
- pe la 24 maxim posibil sa ii pun si un pantalonel larg de pijama fara soseta
- sub 24 un body subtirel dar cu maneca lunga si picior inchis.
Nu o invelesc cu altceva de mult, ca si le pune pe toate-n cap!
Uneori seara cand o culc e mult prea cald in camera, se simte dogoarea ca sa zic asa... si e clar ca nu ii pot pune pantalonei, asa ca o culc doar in body cu maneca scurta si sa o verific la masa de noapte. Daca constat ca e putin racoroasa la picioare ii pun usor si pantalonelul in timp ce ea papa la san, ca sa nu se trezeasca prea tare.
Adela, ce bine ca a iesit totul ok la eco, ma bucur pentru tine.
Noi suntem bine, mai avem o saptamana pana la 6 luni si incepem distractia cu diversificarea. Voi deja sunteti experte, eu am citit tot si am pastrat multe din ideile voastre... sa vedem, ca stiti ca de la teorie la practica e luuuuuuung drumul.
Uite ca in sfarsit ne apropiem si noi de 6 luni... inainte cand vorbeati de copilasii vostri ca au implinit deja jumatate de an mi se parea taaare departe (noi aveam doar 4). Acu' ajungem si noi la 6 luni , dar iar tre' sa ne tinem dupa voi ca deja va indreptati spre 8.
fetele si va doresc o zi minunata,
Cristina

marinar spune:
daca aveti chef si timp, uitati-va la emmi:
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-09/17:28:35" target="_blank">vreau si eu in picioare dar nu reusesc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-06/13:39:05" target="_blank">sunt desteapta foc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-01/09:53:20" target="_blank">asa fac cand sunt nervoasa

furnicusa spune:
Fetelor, multumim mult de urari pentru ziua onomastica. La randul nostru, uram La Multi Ani tuturor Mariilor, Marianelor, Marienilor!!!
Noi suntem bine, peste o saptamana facem 6 lunisoare, am inceput diversificarea cam acum o luna, insa abia de o saptamana mananca cat de cat cu lingurita piure de fructe dimineata si de legume la pranz. Am fost o perioada cam in greva foamei, se pare ca ne revenim, dar asta e, bag de seama ca si diversificarea asta e un soi de razboi al nervilor.
O sa revin sper curand.
Va pup pe toate.
Raluca si bebelina Raisa - Maria

Maryela spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!!!!!
Marina e o dulce Emma!!!!
Va pup .
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

marinar spune:
mariela multumesc!
si uite ca mai am unul
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-15/11:31:13" target="_blank">merg in 4 labutze

anis spune:
LA multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi si pitici si mamici si tatici!
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Flavia-Ioana spune:
Multumim mult de urari ! LA MULTI ANI TUTUROR !!!
Desi la prima vedere par identice, ei bine...nu sunt, sunt atatea diferente intre ele, incat nu pot sa le numar pe degete...Daria este mai lunguiata la fata, seamana f bine cu mamica ei, Alexia este rotunjoara, seamana bine cu tati, ca sa nu spun de diferenta de 500 g, care se vede cu ochiul liber. Alexia este o scumpa, mamoasa, iubareatza, sta la toata lumea, Daria in schimb este o ingamfata si de multe ori nesuferita, te priveste de parca nu da doi bani pe tine, isi ridica o spranceana si te priveste increzut, cand o iei in brate nici nu te atinge cu manutzele, sta ca avionul, este simandicoasa rau. Cu mine mai e cum e, dar cu altii e belea. Ce sa va zic, a inceput sa zica mama papa tata baba, are un dinte, in timp ce Alexia urla toata ziulica, ii place sa tipe, se aude ce sunete scoate si rade, se distreaza de una singura. Mare noroc am...sunt foarte cuminti, nu am treaba cu ele, de plans plang doar de foame sete sau nani, dorm noaptea neintoarse cate 12 ore, iar asta se intampla de la 4 luni. Cel mai mult imi place cand se privesc una pe alta, sau cand isi fura jucariile, sau cand se lupta pe acelasi obiect, sau cand rad in hohote impreuna...Este minunat, multumesc Doamne !

Liuda spune:
da... mult ati mai scris, mare dreptate are Ylilimic - doar cu Doamne ajuta terminam capitolul asta daca mai prindem vreo 3 sarbatori una dupa alta, cel mai bine sfinti de nume!
Flavia - mama cand citesc, imi vine sa mai fac un copil, nu ai treaba cu ele, sant cumintele, nu stiu ce... pai pe mine una ma da jos si seara sant ca o carpa stoarsa, iar tu cu douuuaaa cica nu ai treaba cu ele. Hai fata ca am un loc aici de monument!!!
Marinar - fata dar fie-ta tzopaie prin casa de nu ai treaba.Auzi ce se aseaza ea singura in fund, maine poimane se imbraca singura! A mea nu cred ca o sa mearga in 4 labe, slabe sperante, asta se va ridica direct in craci. In schimb va fi mare gospodina, ca tare ii place sa stea langa masina cand spala si ii place si chiuveta de la bucatarie, cu tot cu robinet, insa o incurca cu aia de la baie unde spalam fundul si mai baga picioarele sub jetul de apa!
Ylilimic - fata am dat in patima voastra... cu patul! De cand vecinii fac curat cu bormasina am culcat-o pe Diana in dormitor, ca acolo nu se aude asa rau... sa-ti zic ca acum nu mai vrea la ea in pat si se foieste si nu isi gaseste locul si daca o pui pe dormitor ... nu dureaza 5 secunde si sforaie!!! Alta belea!
bai mai dureaza mult faza cu trezitul noaptea!? ca m-a terminat cu foiala lu' on toata noaptea!

rali spune:
La multi ani bebicilor, mamicilor, taticilor, bunicilor care poarta numele de Maria si derivate din acesta! La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui si nu numai!
Marinar - e o scumpa Emma, ce bine merge in patru labe si se aseaza si singura in fund...Apropo pana la urma ce saltea ai luat pt. patut ca am vazut ca ai mutat-o la parter :))
Flavia- sunt niste dulci printesele tale...ma bucur ca sunt si cuminti ...imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem inca...noi tot am mai trecut prin parc dar nu v-am vazut probabil avem ore diferite de plimbare!
O zi buna!