Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 17

rali spune:
Misha- la noi in casa acum sunt cam 22 de grade si il culc intr-un body cu maneca lunga si pantalonasi cu sosete...si ca sa nu mai am grija dezvelitului i-am luat sac de dormit!

mirandolina spune:
Am pus poze, sunt la semnatura! Va puuuuuuuup, mi-e tare dor de voi!
Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

mirandolina spune:
am gresit! poze de la nunta www.flickr.com/literam/" target="_blank">aici
Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

aventura spune:
SALUTARE!!!! LA MULTI ANI MARII SI MARIOARE, MARIANI SI MARIANE, SA NE TRAITI SI SA-NFLORITI!
Shine, eu in locul tau n-as mai sta, baga pompa si mulge, nu-ti poti permite sa ajungi sa te taie! Mulge ca sa desfunzi canalele!
Marinar, am vazut Emmi duuulce tare
Mey fetelor, a propos, exista ceva de pus in patutul de panza ca sa se agate bebe sa se poata ridica?

eli1977 spune:
LA MULTI ANI, SA NE TRAIASCA MARIUTELE SI STELUTELE SI TATICII!!!
LA MULTI ANI D-LUI MARIAN de Lilic, sa se bucure o viata de asa familie minunata ce are..!
p.s.sunt datoare vanduta la voi: un iaurt si un suc..stii tu de cand, ca n-am mai apucat sa va dau banutii, in imbulzeala generala creata..
Anca, la tarc am primit 4 manere, sunt detasabile, se fixeaza cu niste cleme de margine si sunt mai lungi, ajunge bebe la inel si se prinde de el ca sa se ridice.nu stiu daca se gasesc si separat..
Ella, ff frumoase pozne!!ai fost o frumoasa!

conchita spune:
am vazut pozici de bebelici frumosi foc, vreau si eu gemenute ca ale tale, Flavia! :-)) sa va traiasca puiutii. Mira, ai fost o miresica de nota zece, sa va fie de bine si sa fiti fericiti!
Misha, Sonia doarme cu un body cu maneci lungi si o paturica super subtire, dar ca sa aiba ce imbratisa, ca altfel nu o foloseste, se dezveleste imediat.
Liuda, stai linistita, mami, ca si Sonia tot direct in picioare s-a ridicat, nu s-ar tari in patru labe pentru nik in lume. mama si cat m-am chinuit si inca ma mai straduiesc sa o invat, nu ii place si gata.
noi azi am trecut la fasole verde. am cumparat proaspata, am gatit-o la abur si am blenduit-o, dupa care am amestecat-o cu cereale si lapte si a golit Sonia castronul cat ai zice...fasole verde. n-am stiut ce condimente sa-i pun, asa ca am lasat-o ca la mama ei. v-am zis ca Sonia mananca singura? io ii umplu lingurita, ea o apuca cu manuta si singura o duce la gurita. bine, ca mai nimereste si nasul, ochii si urechile, asta-i alta treaba, dar nu-i bai, ca dupa masa avem programat mereu dusuletul.
tot legat de diversificare, o prietena de-a mea de la job care are un baietel de 4 luni mi-a pove ca de la 6 luni ea introduce 3 legume si 3 fructe, mai intai la masa de dimineata, apoi le repeta la doua mese pana ii dau bebeului cel putin 4 dintisori (sus+jos) cand o sa treaca la bucatele mici de mancare. de varianta asta nu mai auzisem, ea mai are un baietel de 4 ani, cica a functionat de minune la primul, n-a facut alergii, n-a refuzat nika, e sanatos si mancacios. diferenta intre mine si ea e ca io introduc 4-5 legume si 4-5 fructe in stagiul 1, dupa care alta grupa de legume si fructe. plus ca nu introduc legumele primele si fructele dupa aia, ci o leguma, o fructa...acu, sa vedem ce iese, deocamdata e ok, sa ne tina Dumnezeu la fel.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

monu spune:
Mirandolina, superbe poze, miri, bb, invitati si aranjamente. Absolut superb. casa de piatra si sa va traiasca crestina.
, mami de Alexia Ioana
siIulia Antonia

Ivona1977 spune:
Multumim din inima pentru urarile de la multi ani! Si urez si eu La Multi Ani tuturor Mariilor, Marianelor si Marianilor La Multi Ani! Lili
Am vazut-o pe Ella ce frumoasa a fost miresica! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti, sa va traiasca familia!
Marina ce grozava e Emma! Felicitari! Gata, a inceput deplasarea!
N-am mai intrat de mult si nici nu am apucat sa citesc, ca sunt stresata rau de la servici(£&%^""!:"!) fara cuvinte. Cred ca ma paste o depresie.
Va pup fetele, sper ca sunteti bine toate, am vazut ca a intrat si Michelle, pupici multi Michelle!

marybell spune:
buna fetelor, in primul rand vreau sa va multumesc pentru uraruile de La multi ani. suntetzi niste dragutze
shine imi pare rau sa aud draga mea, ca ai probleme. acum nu stiu de cand ai simptomele clare de mastita, insa daca inca esti in primele 48 de ore, ti-as recomanda sa mai astepti cu antibioticele, poate dispar ductele de la sine si nu mai e nevoie. iti doresc sa iti revii cat mai repede sa nu intampini prea mari probleme cu mastita asta ti-as mai sugera sa mergi la un fizioterapeut si sa te interesezi de 1 sedinta - 2, cu ultrasunete. face minuni in cazul asta si scapi de medicamente.
catalina scuze ca abia acum raspund la intrebarea ta, dar nu am intrat de 2 zile pe net. asa...alergene, da inseamna, ca exista riscul ca de la fructul respectiv, copilul sa faca alergie, insa nu este o regula generala, multi copii nu au nici o problema. de exemplu, s-a tot discutat pe tema bananei, cum ca ar fi recomandata bebelushilor, din aceasta cauza, abia dupa 8-9 luni. iar eu ii dau de la 6 luni si nu avem nici o problema chiar ii place foarte mult lui Erik.
si mai trebuia sa iti raspund la ceva parca...a da, am trecut in paranteze - tolerat mai bine la borcanel sau nu - in functie de rezultatele unor statistici facute pe mai multi bebelushi nu sunt evaluari facute in functie de ceea ce accepta mai bine sau nu Erik. multi pupici si tie si lui Mateiutz
cristiana imi pare rau sa aud ca nu mai sunt in cazul tatalui tau si sperante mai "luminoase". sper totusi ca starile lui sa se mai amelioreze spre bine in timp, cu ajutorul vostru al celor din jur care il iubiti. multa sanatate tatalui tau...
alinuk multumim dragutza de invitatie cu siguranta ne vedem imediat ce ajung in Bucuresti. si asta cred ca va fi in jurul datei mele de nastere, adica cam pe 6 septembrie
cu usturoiul la bebe nu stiu ce sa zic...eu nu am incercat inca, dar cred ca acolo putin, intr-un pic de sos sa zicem nu cred ca i-ar face rau, nu?
eli super deja pisoiasul tau, se ridica si in picioruse. al meu face 8 luni pe 23 si nici de-a bushilea nu merge, inca o fi mai puturos, ca vanjos este, nu-i vorba ca nu ar putea
e clar ca inca nu vrea.
flavia ti-am admirat minunatiile de fetitze. foarte frumos le-ai descris comportamentul. mi le-am si inchipuit perfect in mintea mea si vroiam sa mai adaug ca uite cum, nativ, copiii au unele generalitati ale temperamentului primite de la nastere.
misha eu seara il imbrac cu un body cu manecutza lunga, si un pantalonas subtirel fiindca mi-e cam frica de tantari. in plus aici in ardeal seara e mai racoare. sa vad cum va fi cand ne vom intoarce inapoi in bucuresti
Marybell de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik