Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 15

conchita spune:
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi si multumim si noi pentru urari.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Misha_tp spune:
LA MULTI ANI MARIA, mamici, bebici, sotii din dotare si cine va mai e drag voua!
Intrebarea zilei: voi cum imbracati copiii la culcare? Cu maneca lunga, scurta, cu pantalonasi, fara etc?
Eu am inceput sa am o problema cu Alexandru: se foieste mult noaptea, mai atipeste cate o ora-doua dupa care iar se foieste mult, nu-si gaaseste locul. Ce-i drept, are si nasucul un pic infundat. Iar cand pun mana pe manutele lui, care de regula stau neinvelite, sunt reci-reci si umede, daca e cu maneca scurta. La fel si piciorusele, doar reci, daca e doar in body. Daca-l imbrac cu maneca lunga si pantalonasi, am senzatia ca se foieste din cauza ca ii e prea cald. Ce pot face? Si inca ceva: cand e cu manecuta scurta, e rece pana la umar. Oare poate pati ceva din cauza asta? Sa raceasca sau cine stie ce altceva?
In rest suntem bine, mai avem o saptamana si facem 6 lunisoare, avem 8 kg, nu prea vorbim, mai mult maraim, sta im pozitia mersului de-a busilea si se zbataie fata-spate, papam fructe dimineata si piure la pranz, in rest laptic de la mamik, inclusiv noaptea pe la 2-3 si 5-6, pentru ca de la atata foit se trezeste, incepe sa planga si nu mai adoarme decat la san, nici macar luatul in brate si leganatul nu functioneaza. Poate i-o fi sete si sanul e mai la indemana. Cu apa nu am incercat, cred ca mi-o tufleste cat colo.
Va pupam si asteptam sa ne spuneti cum imbracati copilasii pentru somnul de noapte.
Mihaela si Alexandru Stefan (22.02.2007)

Liuda spune:
fetele neata!
Multumim pentru felicitari si noi la randul nostru le dorim la Marii, marioare, Mariane, Marini si Mariani si multi altii numele carora vine de la Maria multa sanatate, fericire si tot ce isi doresc.
Noi am inceput ziua cu cadouri, cu toate ca eu sant trezita cam cu fata la cearseaf si nu am dispozitie nici de cearta macar!
Flavia - ai niste fete super! Sa-ti traiasca! mai scrie sa vedem si noi ce fac copiii mai mari - ca voi santeti mari de tot aproape 9 luni!!!
Ylilimic am trimis PM dar cred ca e tarziu deja, eu eri nu am mai citit pe forum, dar trebuia sa-mi dai un SMS pe mobil ca te rezolvam
Anis - si la tine cred ca e deja tarziu cu Pm, dar ti-am scris numele!
Misha_tp - la mine in casa e cald, seara la fata in camera sant cam 27-28 gr. cu toate astea eu o imbrac cu body cu manecuta (nu lunga, dar nici din aia gen maeu) si pantalonasi de pijama, cu ciorapei. Cat de cald nu ar fi dar ea sta nemiscata si clar ca se dezveleste de foiala asa ca o imbrac mai bine. Merg pe ideea - eu sant imbracata aproape la fel si imi este frig dezvelita in somn.
de cand cu vi-solu-ul mananca ziua mai bine, dar... nu mai vrea laptele de nici o culoare. De maine o hranesc si dimineata la lingurita, ca laptele doar in somn si atunci nu tot timpul... nu mai merge. Si o sa avem 3 mese diversificate (dimineata, la amiaza si seara) si noaptea in somn un lapte.
hai ca mai revin

Liuda spune:
fetelor am ajuns sa-mi cunoasca lumea copilul in oras. Ma intreba eri una, ca daca fata aia care tipa tare la plimbare in carut este fie-mea. Pai normal ca da! Ca daca zice de tipat, cantat si ras in drum cu carutul la plimbare - este clar vorba despre Diana! Nu stiu cum de nu raguseste, dar soprana o fac sigur, ca rezista 2 ore si ceva sa tipe continuu din gura aia!
hai ca am plecat, ma duc la cumparaturi, iar!

adela2006 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANI !!!
am fost ieri la doctor ptr solduri si e totul normal i-a facut eco si a zis ca nu are nimic
la doctorita de familie am fost luni ne-a dat multe medicamente ne chinuim sa i le dam ca nu vrea sa stea nicicum si ma chinui cu seringa aia de la nurofen si picaturi in nas si urechi
citesc din urma si revin
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Liuda spune:
sper azi sa fie macat un pic mai "aglomerat" pe aici!!!
va puop si cand vin vreau sa citesc vreo 4 pagini!

loremunteanu spune:
Neata!La multi ani Mariilor!
Stie careva daca, carnea de vita trebuie sa fie de vaca sau de vitel? Adica tanara sau batrana?
Loredana Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

ylilimic spune:
lore - eu as alega de animal tanar, macar pe considerentul ca se fierbe mai usor...
liuda - cu putin noroc vor fi 4 pagini de "la multi ani!"
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2