Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

liuda trimite-mi numele tau...pun plicul la posta

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri, din pacate tatal meu nu prea mai are cum sa se insanatoseasca, sistemul lui vascular e praf si pulbere multumita vagoanelor de tigari pe care le-a fumat la viata lui. In ultima vreme au inceput sa se ingusteze dramatic si arterele care duc sangele la creier, acesta e insuficient irigat, au fost si cateva accidente vasculare, de aici modificari dramatice de comportament pe care nimeni nu si le-ar fi putut imagina vreodata.

ALINUK, multumesc pentru link, maine am sa iau legatura cu ei, dar nu as vrea sa fac un mic infarct: stii cumva la ce suma se ridica salariul unei asfel de persoane pentru ingrijire? Ei publica pe site doar comisionul lor in caz de angajare.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

DUAMNA ELLA, cum, mai duamna, nici o zi de miereee/cum, din nunta derect la muncaa??si la munca serioasa, adica??

am vazut printesele de Monu si Flavia, niste frumuseti!chiar ca seamana rrrau minunile Flaviei!

am avut o zi f agitata, am trimis copilul afara cu tati, ca nu mai puteam, sa mai respir un pic..acum plec si eu dupa ei, ca nu vreau totusi sa pierd nimic..

aa!sa vi-l spun pe Andrei...de vreo 4 zile are muulta treaba: se ridica in picioare, nu-i mai place de-a busilea, se apropie de un perete, margine de tarc, patut, canapea(daca e pe covor) si direct susmaaai, iar in carucior e jalee, se intoarce pe burta, pe urma in 4 labute, se da aproape de coviltirul caruciorului , se apuca si se ridica in picioare, toate astea in meeers!mi-e si frica sa ma uit, parca il si vad pe jos, daca ma credeti, sta numai legat in carucior sau in fund, sa nu se poata intoarce..

Mergi la inceput

Lili, maaai, ce veste supeer!ma bucur mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mey, are dreptate liuda, pe unde va ascundeti?

eu sunt varza. febra, frisoane, dureri de cap.adik mastita
doctoritza mi-a dat antibiotic, oxacilina250 mg+ teoria de rigoare, ca sunt alba ca varul , ca nu am grija de mine,ca de ce stau cu doi copii, ca alea si alelalte, ca bla, bla bla

nu stiu ce sa fac, parca nu as lua antibiotic.
mai incerc cu dusuri caldute si masaj.
astept orice fel de sugestii.pls. tx

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Shine, multa sanatate. Sa dea Dumnezeu sa rezolvi repede ca am inteles ca e destul de nasol cu sanii.

Eli, moaaaama, fitu merge! Bai si Matei nu vrea deloc in patru labe. Il pun si cade pe burta ca un tolomac. Dar macar papa bine cum ai zis tu Liuda, sa nu il deochi. Azi am papat outz cu piure la pranz si la 6 nu ne-a ajuns iaurtul de 200gr asa ca seara a bagat 220 de lapte. :) Slava Domnului!

Flavia, vai ce frumoase sunt fetitele. Ce ma bucur ca ai intrat sa ne zici ce mai faceti! Oau, ce au crescut. Pupam!

Lili, sa ai un copil la care ii dau dinti e naspa, dar cum o fi sa ai unu la care ii dau dinti si nu papa si face nazuri la somn si unu la care ii dau masele si face nazuri la mancare? Numa' tu stii. Sa iti dea Dumnezeu putere ca mare inima mai ai sa te mai ocupi si de Darius si de multi altii. Pupam si la voi.

Liuda, mama, iti doresc niste nervi ai capului super tari. Povestile cu Diana suna super similar cu ceea ce imi pove bunica mea azi de fratii mei cand erau mici. Sa iti spun ca sunt sanatosi tun? Ma rog, trupeste, ca la cap ... .

Despre gemeni, Alinuk, iti spun, fratii mei sunt gemeni identici, dar nu i-am confundat niciodata. Si ei seamana asa mult incat atunci cand erau mici si facea unul o prostie, cand venea victima sa le arda una zicea rau facatorul ca e celalalt si scapa. Ai mici detalii care te fac sa ii recunosti, plus ca se poate sa aiba si personalitati diferite.

Gata, io ma indrept spre pat ca de maine iar am serviciu pana vinerea aviatoare. Asa ca iar fac piure de fructe la 5 dimineata. :))
Va pup si sper sa mai am timp sa scriu maine, poimaine, sa nu cad lata chiar din prima.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara

mai sunt si eu pe aici,nu am avut net,calculator,etc

ma bucur ca am intrat sa vad poze cu gemenutele!chiar ma gandeam mai demult ca flavia nu a mai dat nici un semn.gemenele sunt bestiale!!!si s-au schimbat mult,parca nu mai seamana deloc cu ce imi aduc eu aminte,sunt asa mari,si ce trasaturi au!!!sa va bucurati in continuare de ele,sa creasca mari si sanatoase!
aveti 2 paturi,2 scaune de masa...maiculita,eu n-am loc pe aici nici cu un exemplar...

alina ma bucur ca s-a facut bine robertica,cu otita m-am pricopsit si eu acum doua saptamani dar cu o tona de antibiotic s-a dus.cu ce ai tratat printesica?stiu ca otita e frecventa la bebelusi...
poate ne pui si niste pozne

bai n-am mai citit,tot...ma mai uit pe poze si fug la treaba ca am de lucru -am intrat si eu in categoria mamicilor care muncesc (mai mult de acasa).

maine poate imi permite programul sa ies si eu in cismi cu adinuta mea,ca doar suntem marii amandoua,poate ne intersectam care cumva la un biberon si o beuta de vorba!

am fugit...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Cata, dar stiu ca si-a revenit Matei cu mancatul, pupa-l-as!

de ieri papam si noi carnita de vita in piure de legume, se pare ca e bun, il papa chiar bine si curat.
urmeaza ficatelul...mamele care l-ati introdus, am auzit io ca e cam..bleah, lipicios, inecacios, nu prea il iubesc bebii...IN CE ATI PUS FICATELUL ca sa il pape bebe?
ma gandesc sa-i fac supa de legume cea cu de toate, care ii e cunoscuta si sa i-l pun in ea..sau am mai auzit cu piure de cartof..mhhh?

va pupic, ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

eli - eu la ficatelul in piure de cartofi am dat rateu ..cateva lingurite doar.

vreau si eu nr Danei, daca tot vine maine la Neptun, tre sa organizez o intalneala de mamici! plllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Flavia, sa va traiasca printesele cu ochii albastri! Poate mai intri sa ne povestesti din nazdravaniile lor.
Shine, multa sanatate! Cam nashpa cu antibioticul ca stiam ca alaptezi dar daca dr. a zis ca e OK, mai bine ia-l.

Ieri Eva a facut in scutec primul carnacior din viata ei de bebelus.
Asta dupa ce a mancat piureul de legume. Am remarcat ca daca pun laptic in piure manca, fara, strange din gingii. Da' ce strange... Si are o mutricica tare comica.
In continuare ma tot extaziez cat de mult ii place Ca lactic. Pe asta il dau in alta lingurita decat cele folosite pt mancare ca sa nu patesc ca Diana si sa asocieze lingura cu medicamentul. Ei bine, cand o vede, deschide gura si linge lingurita de zici ca-i acadea. Sper ca sa fie de bun augur si sa ii placa branzica calcica pe care cred ca i-o voi da de luni incolo.

Diana - MARIA
Sofia MARIE
Adriana MARIA
Alexia MARIA (adela)
Alexia MARIA (roandre)
MARIA Irina (livia 72)
Bianca MARIA (mady23)
MARIA~ Antonia, (albinutzza)
Cristina MARIA, (mcbeal)
Audrey MARIA (belle_vue)
Raisa MARIA (furnicusa)
Daria-MARIA (Flavia)