Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna felicitari. Acum intregul e facut. Cu o asa pereche perfecta fata-baiat orice om ar fi complet.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

jeni si eu mai visez asa la o noapte de somn, dar...cred ca mai avem de asteptat. Bine, acum nu ma intreba de ce bantui pe net in loc sa dorm, ca nu stiu. Ne-am intalnit in plimbarile noastre cu niste amici si sotul, dupa ce ne-a adus acasa si ne-a ajutat la baie, a iesit cu ei la o bere. Si asa mi s-a facut de greu. (dar n-am avut suflet sa-i arat si lui, saracul). Ca nici nu mai stiu de ce mi-e dor, de somn sau de o iesire cu prietenii. Of! Mama denaturata ce sunt!

Asa...si mai am un of. Ca m-am vazut in poze si mi-am dat seama mai bine. Deci...eu cand mai dau jos kg astea depuse prin diverse locuri??? Importante, nu spun care ca se vad foarte bine Ca tare multa mai sunt!!!Oare oi avea voie sa merg pe bicicleta? (dat fiind ca am cezariana)O sa o intreb pe dr. cand merg la controlul de 40 de zile.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Si eu am facut cezariana, stiu ca minim 6 luni nu avem voie efort fizic, apoi cu grija.

Mergi la inceput

quote:

Dana si mie mi se par cam multe pentru aceleasi probleme - colicii. Stiu si eu, nu ma pricep, dar de ce nu au fost de ajuns doar unele. Sigur trebuie sa le dai pe toate o data? Poate trebuie sa le incerci si sa vezi care are efectul dorit. Nu stiu. Zic si eu. Sper sa nu gresesc.
Oana, Stefan si Victor

Asta ma intreb si eu dar zic ca stie doctora ce stie, doar asta e reteta, altfel de ce le-ar fi pescris pe toate?
Pentru cine stie spun exact cat ii dau (ca in reteta), poate mai aflu o parere:
- Sab simplex cate 5-8 picaturi la fiecare supt,
- Debritat cate 2 ml de 3 ori pe zi,
- Espumisan cate 15 picaturi de 3 ori pe zi.

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:

jeni si eu mai visez asa la o noapte de somn, dar...cred ca mai avem de asteptat. Bine, acum nu ma intreba de ce bantui pe net in loc sa dorm, ca nu stiu. Ne-am intalnit in plimbarile noastre cu niste amici si sotul, dupa ce ne-a adus acasa si ne-a ajutat la baie, a iesit cu ei la o bere. Si asa mi s-a facut de greu. (dar n-am avut suflet sa-i arat si lui, saracul). Ca nici nu mai stiu de ce mi-e dor, de somn sau de o iesire cu prietenii. Of! Mama denaturata ce sunt!

Oana, eu de multe ori am abandonat somnul si am iesit cu tot cu copil la terasa la o "bere" cu prietenii. Poate data viitoare il iei pe amandoi copiii si pe sot si mergeti toti 4 la terasa si asa te impaci si pe tine ca ai iesit din casa.

cat despre iesirea cu bebe la Durau....daca se poate de ce nu? Multi spun ca nu e bine sa duci copilul la mare sau la munte inainte de 1-2 ani...OK....dar copiii care se nasc la munte sau la mare...ce se intampla cu ei? ii tin parintii in casa pana cand fac varsta corespunzatoare sa iasa din casa?!?!?!? parerea mea este ca daca poti, fa o "escapada"....nu mai tine cont de mame si de soacre pt ca in fond e copilulvostru, nu al lor si daca vor sa se oripileze de ceea ce faci, nu au decat!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andra . Stii, ma gandeam eventual sa bag scuza Lunei: asa a spus dr. pediatru. Si daca dr a spus sa mergem la munte...ma pot pune eu cu el? Cu iesirile la terasa..cam greu. Nu ma incumet sa intarzii mai mult de ora 10 cu bb prin targ. Nu stiu de ce. Poate ma gandesc ca inca e prea mic. Asa, ziua o sa mai iesim - mai bisam ziua de azi - dar amicii astia parca sunt pasari de noapte.

Vad ca nu su8jt singura care n-are somn. Gata, fug la culcare, ca eu n-am pui de valen sa doarma asa mult. Nu inca. Cine stie cand vom avea si noi 2 luni...Deocamdata abia facem una. Adica o luna.

A! Ca mi-am amintit: de lavinia mai stie cineva ceva? Simo, ai mai vb tu cu ea? Ce mai face? Dar siminoc? noroc de Simo ca mai da cafeaua dimineata si ne mai anunta de o nastere, ca altfel as fi ramas singura ieseanca pe barciade. Ba aproape chiar subgura moldoveanca, ca si Lia a dezertat. Karligutzo, nu imi sari tu in ajutor???

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La cate greseli de tehnoredactare fac...e clar ca am nevoie de somn. Va pup. Pe maine.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai primiti la bufnitat?eu tocmai am pompat inca o masa sa vedem cat ma lasa,cel mai mult timp intre mese a fost de 5 ore.
oana m-ai uns pe suflet cu ce ai scris.chiar asa e ,tot ce a fost inainte de elisa pare altfel.parca traiesc o alta viatza acum.noi cochetam cu gandul de a merge in sept cateva zile la viena,asa ca nu stiu de ce nu ai merge si tu.
scriam mai sus ca am cam scapat de colici,sa rectific de cei de seara.adica nu de tot dar parca nu mai e asa rau,nu mai urla de durere,ii pun mana pe burtica ne leganam putin si ii fentam.si mai si zambim intre timp.
dana si mie mi se par multe.eu ii dau infacol(cam acelas lucru cu sab simplex)si cand e mai rau ii dau si bonisan.eu nu i-as da si sab si debridat.oricum elisei nu i-am dat decat o zi debridat in care a urlat seara cel mai tare.nu-i pica ei bine nici cum.
jeni primele 6 saptamani sunt mai sensibile,apoi incet-incet te poti apuca linistita de miscare.eu imbin utilul cu utilul.adica :atunci cand pun fata pe umar la ragait fac fandari,genoflexiuni,chestii de genul asta.
si ieri mi-am alaptat pt prima oara copilul afara.defapt am tras masina pe dreapta si la volan fiind i-am dat sa manance si tare bine a mancat.ploua cu galeata afara si a trebuit sa stam ceva timp pe loc si ii era fioame

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Vedeti voi, nu e bine nici cu prea mult perisor. Fata mea se trage singura de par si incepe apoi sa planga. Da trage, nu se incurca, abia ii desprind manuta.
Uite si asta fac eu acus la 2 noaptea.

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Luna, Laura felicitari pentru bebei! Refacere rapida si mult laptic!
DDanagh, Debridat ii dau si eu, plus Baby Gripe water. Am intrebat doctorita daca e bine sa i le dau pe amandoua si mi-a spus ca nu au nici o treaba una cu alta, sa i le dau sanatoasa! Alternez debridatul cu Gripe si merge binisor. E drept, nu asa de multe picaturi!
Saptamana asta, am fost de rasu-plansu! Plangeam cand o vedeam cum se circeste toata de durere si nu se mai opreste din plans, pana cand se apuca minunea mea si trage niste parturi sanatoase, dupa care imi trage un zambet larg si vreo 3 hi. hi, hi-uri( pot sa jur ca ras cu toata gurita) de m-a luat ras cu plans!
Ghinetz, daca vrei sa mergi la Durau, mergi linistita! Nu are ce sa ii faca rau bebelusului. Am o colega care anul trecut a fost la mare cu bebe de 2 luni si n-a patit nimic. Si eu am de gand sa trag o fuga in spetembrie la mare, iar daca nu, in octombrie la munte. in noiembrie ma intorc la munca, asa ca trebuie sa-mi invat odorul cu plimbarile!
Va pup si multa santate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata fetelor.

o de la mine?

Felicitari Luna - sa-ti traiasca fetita cu nume de imparateasa,sa fie fericita si norocoasa.

speram intr-o poveste minunata si platesc si eu pt caseta aceea. pare haios.....

la noi nici o modificare decat ca npatea nu ma mai pot intoarce de peo parte pe alta de durere. cand sunt in picioare nu smt nimic dar in pat la intoarceri e jale mare. azi era sa nu ma pot ridica din pat.

Stefania avem exact aceleasi date ... si eu am implinit ieri 40 saptamani...sa fin sanatosi ca stiu ei cand tre sa iasa.

pentru toate mamicile fericite si nascute.

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput