Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 2
witchy_witch spune:
Nicio veste de la Luna? Vreau stiri si poze cu rasturnica!!!
De la mine se pare ca nicio sansa azi de iesire a lui bocanila.
L=-am trezit dimineata strigand "Incolonaareaaaaa! Si catre iesire cu forta!". Dar nimic inca!
sapt. 38 cu maricel in burtica
mamii spune:
Tind sa cred ca Luna si Lia ne tin in suspans cu domishoricile!
Luna,Lia Sper ca a-ti nascut USOR si ca sunteti OK!
ghinetz spune:
Am intrat sa vad daca s-a nascut "Rasturnica de Luna". Nimic pana acum? Nici un semn? Sper ca daca s-a intmplat ai nascut repde, Luna. Sau daca va fi de acum...vei naste usor. Doamne ajuta sa fie totul bine.
Noi raportam o noapte linistita. De la 11 s-a mai trezit la 4 si la 7 gagalicea mea. Dar eu...mama fara somn, eram treaza si la 2 si la 3. Victor insa dormeaaaa, fara grija. De la 7 insa a mai dormit o ora. Acum sta cu ta-su la snooker. El e in bouncer. O sa pun o poza, ca e prima oara acolo si musai am imortalizat momentul.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
samadhi spune:
Hallo la toate fetele !!!
Am fost aseara la clinica dupa aproape alte 12 ore de dureri si contractii..... pe scurt col inchis, bebe okay cca. 3kg, eco okay, totul okay pana la mine care ma sfasaiam in dureri si contractii, asa ca mi-au dat niste calmante sub forma de supozitoare si m-au trimis acasa.Pentru ca luni e ziua lu fiica mea, merg la medic marti si voi vorbi cu el sa-mi faca la mijloc de sapt. cezariana ca nu mai pot... nu vreau sa fiu o mama eroina si nici sa urlu in gura mare pentru o nastere normala !
Peste noapte durerile sau mai calmat, dar au revenit de dimineata iar, sub o forma normala de a le suporta. Daca se duce apa am noroc sa nasc mai repede de inca o sapt. daca nu va trebui sa astept inca cateva zile asa cu dureri cum o fi...
Paticut: merci pentru incurajare, poate ai tu mai mult noroc cu sfarsitul de sapt., ar fi bine!
Whitchy-whitch si Aylin: inteleg ce spuneti, fiecare durere e in felul ei ingrozitoare, dar cel putin aici nimeni nu te pune sa faci sacrificii pentru o nastere, dr. mi-a si spus ca imi va face cezariana, numai eu ca o incapatanata am zis sa mai castig timp si am castigat, aproape 2 sapt., eu cred ca e de ajuns ca sa fie bebe okay la nastere. Cine poate din punctul meu de vedere poate sa reziste, eu nu sunt omul care sa duca atata suferinta, si cred ca cea care ar trebui sa vorbeasca de dureri ar fi NIKOLE, pentru ca sub forma in care a nascut ea, nu cred ca vrea nimeni un asemenea scenariu ! Consider ca duci cat poti, nu e bine sa treci de linia normalului, pentru ca nu face bine nici la copil si nici la mama.
Starea psihica a mamei se transmite si la copil, ca vrei sau nu se intampla de la sine, asa ca fiecare stie mai bine cat si cum poate sa suporte... Voi sunteti mai puternice ca mine !
LUNA: poate dai un semn de viata... iti tin pumnii si iti doresc sa nu ai asa multe dureri la nastere! O nastere usoara si o fetita cat mai frumoasa si sanatoasa!
Merg in pat, ca de abia ma adun de unde sunt...
Va doresc la toate cat mai putine dureri, si bebei linistiti si cuminti!
Va pup !
37+4zile
AncaSiRoxana spune:
Ura, avem un bebe de sambata:
Laura, alias gogosel, tocmai ce mi-a trimis acest mesaj:
"Azi 11 august 2007, la ora 13.50, s-a nascut o steluta dolofana: RARES MIHAI! O minune "mica" de 4.200g, 51 cm si de nota 10. Laura"
Sa le traiasca si sa fie fericiti!
Anca
mamica de fete: Roxana Maria (1 an si 11 luni)
si Ilinca Teodora (2 saptamani)
AncaSiRoxana spune:
Da' apropos - e vreo "faza" cu bebeii de sambata si mi-a scapat mie? Ca si io am bebe de duminica, asta ce inseamna?
Anca
mamica de fete: Roxana Maria (1 an si 11 luni)
si Ilinca Teodora (2 saptamani)
violetan spune:
[quote]Originally posted by AndraZ
A adormit putin pitica mea si vroiam sa adresez o intrebare mamicilor din Bucuresti: exista mamicmi care locuiesc in Titan? Ca le-as provoca la plimarica de dimineata prin IOR. Eu una nu prea ma incumet sa ies singura, ca nu prea sunt genul care sa ma socializez cu bunicile prin parc....si iesim doar seara cand vine sotzul...si asta mi se pare cam putin pt pitica. Asa ca lansez anunt, aviz amatoarelor.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
Andra, eu locuiesc in rm. sarat si intentionez sa scot bblika la plimbare in ior, dar ne mai astepti putin? DPN-ul meu era ieri, iar azi am fost la dr si mi-a zis sa ca am colul inca inchis si posterior, deci mai ta bb cateva zile...dupa aia iesim? ca nici io n-am chef de babe!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+