Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari laura!
lia oficial te declar nascuta! si disparuta in misiune.....
luna sunt cu pumnii stransi.
samadhi sa treaca durerile
andra elisa mea alias: bulina,gangurel,partzaila,soarele vietii mele,ingerash,si mai poate continua ...,doarme de rupe 3 ore si apoi mananca cu pre mare pofta.binenteles ca baga aer,si apoi nu mai vrea tzitzi,si o alerg o jumate de ora cu tzatza si ma bucur si pentru doua guri...nu mai suge bine deacat 3-4 minute dupa care o apuca colicii.dar macar doarme.si acum e mai activa,in baie e cu ochii cat cepele si bea apa!cand o rasfat si o dragalesc zambeste si imi spune consoanele sau vocalele care le-a mai invatat,adica gggg,eeee,ccc.si eu o pup de o zapacesc atunci.iti scriu ca sa sti ce te asteapta.
oana am admirat minunea,sa-ti traiasca!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

De unde ma plangeam ca Victor ma "suge de ma rupe", acum adoarme la san ca un mosneag (nu stiu ce-mi veni cu comparatia asta). Trage vreo 10 minute si adoarme. Sigur ca la o ora i se face iar foame. Capraru in cartea lui - din care am invatat sa iau in seama asa, cam din doi in doi - zice ca asa patesc bblusii care sunt luati in brate fara motiv si adorm acolo. Stiu si eu! Mi se pare cam ciudat, mai ales ca ma incadrez in categoria "pana la 6 luni lipit de mama" si nu lasat sa planga. alina.a o fi acum vreun puseu de odihna, dupa ala de crestere? Explicatia ta cu puseul de crestere m-a linistit. Acum imi fac griji cu odihna, ca daca nu suge, mi-e sa nu raman fara lapte.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana si eu imi bateam capu' ca are ceva fata ca doarme prea mult...i-am pus si termometrul.sunt perioade si perioade,uitam ca defapt sunt oameni ca si noi,chiar daca mai micutzi...daca creste si nu are alte semne e de bine.lasa-l sa doarma mai mult si ai sa vezi cand se trezeste cum va manca de foame.cu frica sa ramai fara lapte te inteleg perfect.la mine a devenit obsesie,imi urmaresc cu atentie litrii de lichide baute pe zi,iau spirulina,nutrinatal si galactogil,mananc ca vaca si ma rog sa nu raman fara lapte.dar sa sti ca am avut si zile in care pur si simplu a mai scazut secretia lactata,imi facea varza amandoua tzatzele dar isi revine.a mea inca se satura numai de la o tzatza cealalta nu reusesc sa i-o dau nici cum

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Of lunito, sper sa fi nascut si sa nu te fi chinuit asa multe ore.oana, stai linistita ca nu ramai fara lapte. Ines doarme cam 7 ore pe noapte fara sa se trezeasca si la inceput, aveam dimineata ditamai sanii. Acum probabil produc lapte mai putin dar atat cat are ea nevoie tinand cont ca si-a eliminat singura aproape 2 mese nocturne.laura, felicitari pt. baietel!!! Ce mare e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

violetan poate o sa vin si eu in IOR intr-o zi, dar e destul de departe de noi (din Iancului), si pana ajung acolo, tre' s-o iau inapoi.

Dar ideea e buna, cine sta prin zona Iancului sau parcul National (23 august)? Va fac o plimbarica?
Nu de alta, dar azi am trimis-o pe pitica cea mare la tara cu mama, sotul m-a anuntat ca urmeaza o saptamana cam plina la serviciu, dar de iesit la aer tre' sa iesim.
De exemplu, acum a terminat de papat pitica mica si chiar daca a dormit vreo 4-5 ore de dimineata, acum a adormit iar! Dar o imbrac si ies totusi.

Anca
mamica de fete: Roxana Maria (1 an si 11 luni)
si Ilinca Teodora (2 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

aa, am uitatoana, l-am admirat pe vlad: e dulce focSamadhi, ce face nikole? e acasa? se simte bine? Ca m-ai facut curioasa si abia astept povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna Dupa-amiaza si de la noi.

raportam tot 2 in 1. acum am inteles de ce nu a venit Rares al meu azi ca a lasat loc altuia dar Mihai nu Petru.
asa ca cu scuzele de rigoare raportam acelasi lucru ca Violetan - col inchis bebe sus si OK.. mai avem de asteptat.

te rog Samadhi - trimite-mi mama si mie una bucata contractie ca sa ma duc sa cer si eu cezariana ca nu mai vreau asa. sunt super umflata si. gata.

in rest ... dupa o scurta plimbare la Bucuresti de 2 ore mi-a fost un rau cumplit.. de parca ma deochiase cineva (chiar mi-a zis mama de deochi prin telefon)....si acu sunt ca si nedormita..

Luna asteptam vesti de la tine si de la Lia... haideti fetelor cu vesti bune....

si la toata lumea.

- pentru cine se mai incumeta azi la bebelici....

paticut 39+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

Da' apropos - e vreo "faza" cu bebeii de sambata si mi-a scapat mie? Ca si io am bebe de duminica, asta ce inseamna?

Anca
mamica de fete: Roxana Maria (1 an si 11 luni)
si Ilinca Teodora (2 saptamani)

Pentru ca la noi s-a cam nascut in "valuri", fetele nenascute se hotarasera pe azi, sambata. Asta e faza cu BBei de sambata.

Laura felicitari , sa-ti traiasca grasunelul!!!

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Laura sa-ti traiasca grasunelul si felicitari pentru nota maxima ...asteptam povestea si spune-mi daca ai nascut cezariana sau natural?

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am intrat si eu sa felicit grupul de sambata si vad ca nimic... Asteptam.

Noi am fost la doctor si ne-a gasit cu multe, multe gaze adunate.coliceii bate-i vina. Astfel ca ne-a prescris sa luam sab simplex la fiecare supt, debridat si espumisan de 3 ori pe zi. Mi se par foarte multe pentru un bebe de 3 saptamani. Plus vigantolul 2 picaturi pe zi. Mai da cineva asa de multe picaturi? Adevarul e ca au linistit-o dar totusi prea sunt multe. Am impresia ca o sedez.
Mititica e asa scumpa cand ii dau picaturicile. Fiind dulci se linge pe buzite. E o dulcica.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput