Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata mamici si burtici,

Luna- bine ai venit acasa. Sunt sigura ca o sa recupereze repede in greutate printesa ta. Daca nu e lapte e formula si sunt sigura ca de foame nu moare doar e fata luŽ mami

Roxi si eu am intrat in saptamana 41 si aici e la fel. Doar dupa saptamana 42 se intervine. Insa nu cred ca ar trebui sa te preocupi cu plamani lui bebe ca la 38 de saptamani sunt deja ok si dupa saptamana 38 nu mai iau atat de mult in greutate. Si pe mine me ingrijoreaza fiecare zi care trece si nu iese sunt atenta la orice miscare. Am citit aice ceva despre sarcina la 41 -42 saptamani http://www.reclama/saptamana-42-sarcina.html poate te mai linisteste si pe tine.
Aici moasa a plecat in vacanta si doar cand se intoarce voi face CTG adica pe 23 august daca nu nasc pana atunci. E destul de mult timp. Am de gand sa sun la spital daca trece de 41 si jumate. Mi se pare prea mult.
Paticut- cred ca de Sf. Marie o sa mai vina un val de nasteri poate il prindem pe ala.
Pupici multi mari la toate

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Andutzy,si eu am ceva probleme cu operatia,am doua puncte unde imi supura si ma durea ,si am fost la doctor ,mi-a umblat acolo si aveam un fir care nu se resorbise,mi l-a scos si acum parca e mai bine.Dar acum mai dureaza pana se cicatrizeaza locul,si in interior ca mi-a bagat apa oxigenata ca sa dezinfecteze daca era ceva.Insa tare tot a mai ramas,dar atata timp cat nu mai ma doare e ok.Eu zic sa mergi totusi la un control pentru orice eventualitate,pentru linistea ta.Tu ai folosit vreo crema ceva pentru a se vindeca mai repede?

pepi +Adina Nicoleta(18.07.2007)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Luna si Lia pentru printesele voastre!Sa fie papacioase si cumintele!

Noi am lipsit zilele astea din motive de colici foarte mari si deci lipsa de somn. Parca ne-am mai linistit putin azi, dar nu chiar de tot. Mai aveam putin ieri si incepeam si eu sa plang langa ea ca tare mila imi era cat de tare se chinuia cu burtica. Nu stiam ce sa ii mai fac...de toate am incercat si nimik. Azi mi-am facut ceai de anason si chimen si poate o sa se simta mai bine.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

HALLO FETELOR !!!!

MULTUMESC la toate pentru urarile facute pentru Maxima!!! Noi am inceput sa sarbatorim de dimineata deja pentru ca ea este nascuta de dimineata si am facut un fel de ritual din asta... Am sa pun si niste poze la email-ul comun dar mai incolo pentru ca am niste dureri de spate si de burta de stau ca pe ace, fiindca azi nu am voie sub nici o forma sa nasc, nu e chestia ca pentru voi nu e o zi buna, dimpotriva se pot naste azi copii norocosi, dar eu am deja o sarbatorita azi si nu e bine sa ai doi copii cu aceiasi zi de nastere!!! Asa ca tineti-mi pumnii va rog!

ANDUTZY: am citit povestea ta e foarte impresionanta, ceva din ea am trait si eu, la prima nastere...

ROXY: scoate-ti din cap chestia cu injectia! Eu am facut la prima nastere 2 din acele injectii in a 26 sapt. si apoi in a 30 sapt., pentru ca am avut risc de sarcina prematura, dar acum nu mai e necesar, ti-am spus bebe poate sa respire deja normal, altfel ar trebui toti bb sa primeasca asa ceva. Am auzit de clinica unde vrei sa nasti, e nu departe de mine, eu am sa nasc in Geisenhofer Klinik, acolo este si dr. meu.Nu ai nici un risc de sarcina prematura asa ca nu iti fie teama... La mine este colul inca inchis si am dureri din 1 aug. de aceea posibila cezariana, pentru ca durerile sunt zilnice, si contractiile la fel, iar colul nu se mai dilata deloc. Asa ca nu mai pot astepta inca 2 sapt, ca sa mai intre si dr. in concediu si apoi sa nasc cu cine stie cine si cine stie mai cum... de aceea consider ca e mai sigur acum.Daca trebuie sa nasti azi du-te ca e o zi buna, si du-te fara frica! Vei vedea ca vei naste un bebelas sanatos!

LUNA: bine ai venit acasa, si ai grija de tine, stai in pat si relaxeaza-te mi se pare ca esti in actiune non-stop si nu e prea bine.

Fetelor ma duc sa stau in pat,ma trece iar o contractie, revin mai tarziu...
Va pup.

37+6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

jeni

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 7 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy mergi la medicul care te-a operat sau la chirurgie,trebuie curatata zona si pus un pansament steril.nu cred sa fie ceva grav.

oficial de azi m-am apucat sa fac pilates.acum sa vad cat ma tine.oricum parca sunt anchilozata....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele!

luna, lia felicitari pentru minune si rasturnica si sa va bucurati de ele!

Aylin, sapt 40

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Timi multumesc tare mult de aprecieri. M-ai impresionat. I-am aratat mesajul si sotului.

Alina cei aia pilates?

Fetelor eu am dat 13 kg in prima saptamana si de atunci al naibii cantar nu se mai misca. Am inca 8 kg in plus. In sarcina nu mi se parea ca sunt asa grasa, acum ma enerveaza ca nu ma incape nimic din lucrurile vechi. Drept urmare am fost sa-mi iau cate ceva iar azi mai dau o raita . Asa ma binedispun magazinele astea ca uit ca sunt cu 8 kg in plus.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sotul e un finut cica 'sunt Ok, ca doar nu m-am obezit' insa vine mama repede si mi-o tranteste: 'da, da curul e cam mare'. Sa pic jos, nu alta.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou! Fetelor multumesc pt urari! Sunt rupta de oboseala caci nu pot sa ma hotarasc sa dorm inca. Adica mi-e somn de pic insa stau si ma holbez la printesica mea. Azi noapte normal ca a dormit cu mine in pat pe burta mea, in special pt ca simte nevoia sa imi auda inima si sa fie protejata fiind asa mititica. Cum o pun in patut cum scartaie, cum o tin pe burtica mea cum doarme 3-4 ore.

Aici puteti vedea primele pozici www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3420" target="_blank">Adelise. Eu ma topesc dupa ea iar tac'su are ochii plini de lacrimi mereu cand o ia in brate.

Cosmin e un frate mai mare perfect, nu glumesc, pe drum de la spital a plans de foame frumoasa mea si el i-a cantat iar ea s-a potolit apoi cand tacea el incepea si ea sa planga iar. Plus o tine in brate, ii da sa manance, e fascinat de ea.

Samadhi la multi ani Maximei! Sa-ti traisca, sa fie sanatoasa si fericita.

Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput