Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
HHHHEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP
tocmai mi-a mai trecut ceva prin minte.
ca tot veni vorba de injectia care se da la nastere pentru plaminii lui bebe.
eu voi face cezariana la 38 de sapt insa medicul nu mi-a spus nimic de aceasta injectie.mi-a spus doar ca o sa ma interneze cu o zi inainte pt analize si atat.
as vrea sa stiu cum s-a procedat la cele care au facut cezariana inaite de DPN cezariana provocata de medic.
va multumesc din suflet pt eventualele raspunsuri.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 8 ZILE
SI VINE ...
Injectia se face numai pt copiii cu risc de nastere prematura, nu e necesara pt sarcini dupa sapt 36.
Luna bine ai venit!
Va pup pe toate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Samurai-lady spune:
LUNA si LIA-felicitari pt bebelici
Asteptam pozele si povestile
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
BB KEITA 29.07.2007
danis spune:
buna dimineata!
l-am admirat pe kevin, pe fetita alinei cea frumoasa in rochita...
samadhi, La multi ani pentru fetita ta!
si m-am bucurat de vestile bune de la luna - bine ai revenit acasa, asteptam povestea! si de la Lia - felicitari, sa-ti traiasca printesa!
andutzy, ma duc sa-ti citesc povestea :)
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
afibebe spune:
Antoanela23 multumesc mult pt raspuns.
Alexi22 multa bafta astazi.Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa va bucurati unul de altul.
Va doresc o sapt plina de bucurii.
AMR 7 ZILE
SI VINE ...
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Anto, distractie placuta la mare!
Lavinia, lipsesti cam mult, sper ca nu te-ai internat cu Lorina.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
lunitzo bine ai revenit!tot e ceva ca nu ai nascut pe strada sau in vre-un magazin!abia astept sa vad poze cu rasturnica.stai linistita ca poate vine laptele mai tarziu.poate reusesti sa te mulgi si sa-i dai laptic si de la tine.din proprie experienta ,ca mamica a celui mai mib bb de la odiseea noastra, iti spun ca va creste fantastic ,sa nu-ti faci griji.elisa are 4,500kg (la ultima cantareala) numai cu laptic de la mami.
samadhi la multi ani pt maxima!sa creasca frumoasa,cuminte si sa-si iubeasca surioara si parintii.
noi va multumim de aprecieri
dana vechii cercei erau medicinali pusi in spital de cei de acolo.a trebui sa-i tina 5-6 saptamani dupa care i-am pus actualii cercei primiti de la nasi
lavinia sper ca sunteti bine
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
witchy_witch spune:
buna dimineta, impart si eu o cu voi.
Danis, stai linistita ca sunt tot aici pe baricade. Tot cu dureri mari, desi parca ieri si azi e o idee mai bine, macar pot ajunge singura la wc. In rest cu moralul sus, astept nascarea mai repejor...
Luna sa iti traiasca rasturnica de adelise, sa ne pui poze mai repede!
Restul fete din grupul de sambata, pun majoretele la treaba pentru noi toate, ca sambata au fost toate ocupate cu Luna, se pare!
sapt. 38 cu maricel in burtica
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
HHHHEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP
tocmai mi-a mai trecut ceva prin minte.
ca tot veni vorba de injectia care se da la nastere pentru plaminii lui bebe.
eu voi face cezariana la 38 de sapt insa medicul nu mi-a spus nimic de aceasta injectie.mi-a spus doar ca o sa ma interneze cu o zi inainte pt analize si atat.
as vrea sa stiu cum s-a procedat la cele care au facut cezariana inaite de DPN cezariana provocata de medic.
va multumesc din suflet pt eventualele raspunsuri.
AMR 8 ZILE
SI VINE ...
Mie mi-au facut cezariana tot la 38 saptamani si nu stiu de nici o injectie pt plamanii lui bebe. La 38 de saptamani deja poate respira singur e considerat in termen. Asa ca stai calma, si relaxeaza-te. Iar despre anestezie ti-am spus si eu, si fetele NU DOARE ! Doare muuuuuuuuuuuuuuuult mai rau injectia cu Moldamin in fund sa stii.
Pupici si mult curaj si tie si lui Afibebe pt anestezie !