Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

N-am fugit ci am fost externata dimineatza la 9. Sa va zic pe scurt ca fiind asa mica printesa mea am fost inclusiv si la cumparaturi cu ea pt cateva hainute si ce ne mai lipsea. Stiu sunt cu capu'.

Pe scurt, aproape am nascut in masina (va tin in suspans pana la povestea nasterii pe care o voi scrie curand), am nascut in hainele de strada, in timp ce nimeni nu ma credea ca s-a angajat capul.

Pana la urma doctora mea a avut dreptate si printesa e "minuscula" insa perfecta, binenteles.

Din pacate mi s-a confirmat de moasele din spital ca mai ales fiind asa mica nu are putere sa-mi formeze sfarcuri si sa suga din cele ombilicate, in plus nu am lapte deloc, nici macar senzatie sau ceva de genul asta. Deci sunt defecta insa sunt sigura ca printesa mea va creste mare si cu formula.

Mi-a fost dor de voi toate, o sa pun poze maine poate si daca am timp va scriu si peripetiile mele ca sunt interesante.

Felicitari si celorlalte mamici care au nascut si promit sa citesc din urma.

Multumesc pt mesajele de felicitare, m-ati impresionat.

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna adevarul e ca se cerea utilizat cardul ala. Doar a stat o zi pe tusa, o zi necesara pentru sosirea beneficiarul principal

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alexi, am 2 rahi la activ, pe cuvint ca nu m-a durut niciuna. Eram concentrata sa stau cu umerii in jos si coloana nu-stiu-cum, si nici nu am bagat de seama cind m-a intepat (si zau ca sint 'rea' la durere). Daca vrei sa te gindesti la durere, asteapta pina cind trece efectul anesteziei.
Luna, bine ati venit acasa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by paticut

Jeni multumesc de intrebare... nu foarte grozav.. dar nu din cauza durerilor ci a faptului ca s-a marit enorm burta si nu o mai pot duce. eu sunt scunda si ma doare spatele rau daca stau prea mult in picioare, sa nu mai spun de faptul ca de-abia ma ridic din pat sau de pe scaun.. nu mai sunt in stare sa fac nimic nu maturat, nu nimic.. stau si toc pt o mancare pe scaun si ma enerveaza la culme.

astept si eu o contractie sau un semn ca vrea piticutul meu sa iasa la lumina.. dar nic!

asta e.. astept ziua lui sa se nasca atunci..

acu' noaptea e cel mai rau ca nu ma mai pot intoarce de pe-o parte pe alta din cauza durerii de burta...sa nu-ti mai spun ca imi vine sa omor pe oricine vad ca doarme pe burta..

paticut 40 fix cu Rares

Cunosc foarte bine senzatiile descrise de tine ca le-am trait la ambele sarcini. Mai trebuie putina rabdare si iese si bebe. Baietii de obicei sunt mai lenesi la iesit de la mami din burtica. Pupici dulci draga mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

LIA SI LUNA felicitari sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele.

fetelor la mine maine e ziua cea mare sunt programata la cezariana sincera sa fiu mor de frica,ma terorizez singura cu anestezia aia in coloana dar in acelasi timp de abia astept sa imi strang printesa in brate.nu credeam ca ajung la 39 de saptamani,nici un dr nu imi dadea nici o sansa sa nasc la termen,dar cu voia lui DD am ajuns aici.

inceput saptamana 39giulia rebeca

Nu-ti fie frica, eu tocmai am facut anestezie in coloana. Pot spune ca mai rau ma doare cand imi ia sange decat anestezia in colaoana. Si mie mi-a fost frica de ea, dar sincer doare mai rau luatul de sange din vena. Curaj, capul sus si o sa vezi ca nu doare asa rau. Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Samadhi multumesc pentru raspuns si incurajari.Mi s-a spus ca bebe poate sta acolo pana la 42 de saptamani si ca ei vor monitoriza o data la 2 zile ce si cum e cu el si ca daca nu vine pana atunci , abia dupa actioneaza ei.Eu voi naste la Frauenklinik Taxisstrasse , si am fost ieri prima data si m-a monitorizat , pentru ca ieri 11 era data probabila, dar nu a fost sa fie , doar niste contractii minuscule.Mi s-a facut si eco , si cica totul e ok, deci merg maine iar la control .Si ar trebui sa spun cum vreau sa nasc , natural cu PDA sau cu cezariana, dar asta doar daca bebe se hotaraste sa vina, adica se declanseaza ceva pe acolo, nu fac ei .Daca maine tot nimic, cred ca ma programeaza pentru control miercuri.Acum eu nu prea as vrea maine, ca e 13, de ..., dar daca bebe vrea sa vina e bine venit .Dar asta ma framanta pe mine daca mai trebuie sa fac injectia sau nu acum, pentru ca am tot citit despre copii la 38 de spatamani nascuti care au avut problema asta si de aia intrebam.La tine ti se fixeaza cezariana si daca nu se declanseaza de la sine?.Multumesc ca mi-ai raspuns si m-ai mai linistit.

roxyAlex
sunt in saptamana 41

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LIA si LUNA felicitari pt bebeline, sa va traiasca sa fie frumosae,sanatoase, norocoase...etc

Alexi mult curaj maine, sunt convinsa ca totul va fi bine. Mai bine incearca sa te concentrezi pe bucuria intalnirii cu bebe decat pe intepatura.

ddanagh am vazut pozele cu fetita ta, e superba (ca toti copilasii de iulie-august pe care i-am vazut). La prima poza unde sunteti voi doua m-am gandit ca asa arata si Alba ca Zapada cand a fost bebe.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

HHHHEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP

tocmai mi-a mai trecut ceva prin minte.

ca tot veni vorba de injectia care se da la nastere pentru plaminii lui bebe.
eu voi face cezariana la 38 de sapt insa medicul nu mi-a spus nimic de aceasta injectie.mi-a spus doar ca o sa ma interneze cu o zi inainte pt analize si atat.

as vrea sa stiu cum s-a procedat la cele care au facut cezariana inaite de DPN cezariana provocata de medic.

va multumesc din suflet pt eventualele raspunsuri.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 8 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by roxy
Dar asta ma framanta pe mine daca mai trebuie sa fac injectia sau nu acum, pentru ca am tot citit despre copii la 38 de spatamani nascuti care au avut problema asta si de aia intrebam.La tine ti se fixeaza cezariana si daca nu se declanseaza de la sine?.Multumesc ca mi-ai raspuns si m-ai mai linistit.

roxyAlex
sunt in saptamana 41

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Roxy dupa DPN Adelise este nascuta la 38 sapt (si asa a si fost evaluata dupa stadiul de dezvoltare) si a avut Apgar 10, fara nicio injectie, eu stiu ca la varsta asta sunt considerati bebeii la termen.

Alexi succes maine

Vreau sa vad si eu pozici cu Minunea, si cu ceilalti bebelusi nou-nascuti. Am lipsit doua zile si simt ca am lipsit doi ani.

Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lunita, bine ati ajuns acasa amandoua!
Astept cu nerabdare povestea venirii pe lume a rasturnicii!
Multi pupici!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput