Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 26

andrath spune:
M-ati nenorocit! Santier imi trebuie mie acu' ...Pastele mamii lui de vecin!
Si io sunt tot de parerea voastra da' speram alt raspuns ...stiti voi speranta moare ultima.
Parchetul vechi arata ca valurile dunarii da' io speram sa nu fie nevoie sa-l scot. Pe cuvant de nu-mi vine sa torn sapa peste el dar asta e o alta idee creata d-a mea.
Na, ca mi-a traznit alta! Noi in Romania avem asasini platiti? ca parca as cauta unul pentru vecinu'....Oare o costa mai putin decat parchetu'?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

wonderful spune:
Te ajutam noi!sa-l omori,nu la parket!daca vrei o facem lent,in kinuri si nu-ti cerem nici un franc.
Lasa,c-o sa ai parket mumos,cam scarbos la intretinere,dar mumos!

Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by andrath
M-ati nenorocit! Santier imi trebuie mie acu' ...Pastele mamii lui de vecin!
Si io sunt tot de parerea voastra da' speram alt raspuns ...stiti voi speranta moare ultima.
Parchetul vechi arata ca valurile dunarii da' io speram sa nu fie nevoie sa-l scot. Pe cuvant de nu-mi vine sa torn sapa peste el dar asta e o alta idee creata d-a mea.
Na, ca mi-a traznit alta! Noi in Romania avem asasini platiti? ca parca as cauta unul pentru vecinu'....Oare o costa mai putin decat parchetu'?
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Despre parchet nou pus peste unul vechi... eu aveam in dormitor parchet de lemn (stejar) dar care arata nasol pt ca fusese batut cand era lemnu' verde si intre timp se stransese tot dar nu se denivelase. Asa ca peste el am pus parchet laminat. A iesit f bine.
Rebiana, mami fericita de

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">

Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

andrath spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Te ajutam noi!sa-l omori,nu la parket!daca vrei o facem lent,in kinuri si nu-ti cerem nici un franc.
te rog io !!!!!!!!!!!!!!
ca l-as omori io da' ma cunoaste si nu sta....
Stefan

andrath spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Despre parchet nou pus peste unul vechi... eu aveam in dormitor parchet de lemn (stejar) dar care arata nasol pt ca fusese batut cand era lemnu' verde si intre timp se stransese tot dar nu se denivelase. Asa ca peste el am pus parchet laminat. A iesit f bine.
Da da' al meu e si denivelat!! Fir-ar...
Stefan

ina78 spune:
Andreea incearca sa vb cu un mester... el te va sfatui cel mai bine si va putea s-si dea cu parerea daca merge pus peste sau nu.
Ideea cu sapa... e creata ...
Deci stiu unde gasesc ... asasini... Bine ca spuneti acum. Eu cind av intrebam cum sa scap de o subalterna ... ce nu ma lasa sa dorm noaptea ati ridicat din umeri. Uite solutia.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

wonderful spune:
quote:
Originally posted by andrathquote:
te rog io !!!!!!!!!!!!!!
Stefan

iuliana_2007 spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by andrathquote:
te rog io !!!!!!!!!!!!!!
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."M-ai dat pe spate cu argumentul.Nu-i nimic,o facem noi-vad ca-s singura deocamdata-numa' sa spui cum,sa venim pregatite!Ce,chiar credeai ca mi-s profesoara?Rahat,asta-i acoperirea.Noi de pe dc ne selectam clientii.

asa deci va sa zica.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
Sunt cu fiemea in fata laptopului si deabea reusesc sa scriu,vrea si ea sa apese ca ma vede pe mine ca butonez.Sa vedeti cum da cu unghiile.Tare repede ii mai cresc,i le tai dimineata si pana seara le are la loc.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze