Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ina,vorbesti serios?Numai sa spui cand si luam leg. la tel.oricand cu maaaare placere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

quote:
Originally posted by ina78

Iuliana... ti-e ca vine la cafea si la calc. si nu mai apuci tu de ea sa intrii pe Dc, nu???

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Ina nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.O sa fie o poznasa ca seamana leit cu tati.Tati la 7 luni s-a ridicat in picioare in patutul lui,la 9 luni mergea in picioare si la 10 luni deja alerga maica-sa dupa el sa il prinda,asa ca are cu cine sa semene.Sa vezi atunci kile date jos.

Eh lasa ca e bine.O sa dea si tati.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Si la 3 ani alerga dupa tine,nazdravanu'!'Precoc' rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Iuliana,ai o fetita de milioane!dar la fel si burtica ta.Intotdeauna am privit cu drag si respect gravidutzele!Sa va traiasca!
Cat priveste reg. ala de slabit,sa mananci cat mai putin,inseamna de fapt ca dintr-o praj. sau ciocolata sa musti 1 data.Mi se pare draconic si de-a dreptul frustrant,dai in nevroza!
Nu-i o regula sa ramai mare dupa nastere,ori am fost una din exceptii:eram slaba si cu tzatze mari.Credeti-ma ca nu-mi placea,eram ca o stinghie,numa' ciolane.Frumos e sa ai corpul armonios,sa cada hainele pe tine ca pe o FEMEIE adevarata,nu ca pe un vrej.Dupa ambele nasteri am iesit ca ciumafaie,ziceai ca-s bolnava nu ca am nascut.Soi rau,deh!

Wonderful eu nu am fost slaba,slaba.La 1,68 cat am eu Aveam intre 54 si 57 de kg,niciodata mai mult.Aveam corpul bine modelat ca doar din cauza asta a umblat dupa mine sotul o gramada de timp.

Acum am 72 de kile si ma omoara.E bine daca ajung la 60 dar nu vreau sa ma infometez pt ca nu sunt de acord cu asa ceva.Mai ales ca su alaptez.Mi se pare aiurea sa stai sa flamanzesti ca sa slabesti pt ca atunci cand scapi te faci cat malul,e bine sa mananci moderat si seara dupa ora 18:00 nu.

Eu asa privesc lucrurile.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrath

Buna reteta! Azi incerc, maine va comunic rezultatele, desi pentru siguranta cred ca-l pun pe barbata-miu s-o incerce primu' ca-i mai iscusit in bucatarie...moldovean, ce vreti! D-aia l-am si luat de barbat ca astia is raruti rau. Mancaciosii is mai desi!

Sincer io m-am cam plictisit! N-am nici ce citi, toate subiectili bune e inchise, voi sunteti pe la munca, ca si mine de altfel , sau ocupate cu bebicii...Ce fac io inca o ora d-aci inainte?? Citesc presa? Sau, poate, muncesc?
Hai sa va intreb si pe voi ca p-astia dup-aci i-am capiat: pot pune parchetul nou peste ala vechi si deplasat? Hmmm? Ca n-am chef de santier acuuuuuuu'

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Eu mi-am pus dar peste linoleum.Trebuie sa fie suprafata neteda.Vezi ce ti-or spune mesterii cand ti-or devea cum arata parketul veki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Iuliana incorect "va trageti" corect "ne tragem" ... te astept si pe tine la mare cu o bere rece.
Cit despre ingerasul tau... lasa ca face bine. sa te alerge. Iti face numai bine. Intretinere. Spune-i ca-i dau o ciocolata daca o alearga bine pe mami, sa-i iasa dietele din cap.

Pe toate va pup si sper sa beau o cfea cu voi (sa dati voi cafeauia ca eu sint mai mica... ) - depinde de la caz la caz la ce anume...

Andreea parerea mea e ca n-ar fi bine sa pui prchetul nou peste ala vechi, daca exista spatii - acelea vor crea instabilitate si la cel nou. Cred eu... explicatia lui peste prajit...

Wonderful vreau sa seman cu tine dupa nastere. Sa devin slaba si sa am pieptul mare.... ca acum nu am nici una, nici alta.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

quote:
Originally posted by ina78

Iuliana... ti-e ca vine la cafea si la calc. si nu mai apuci tu de ea sa intrii pe Dc, nu???

Ina nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.O sa fie o poznasa ca seamana leit cu tati.Tati la 7 luni s-a ridicat in picioare in patutul lui,la 9 luni mergea in picioare si la 10 luni deja alerga maica-sa dupa el sa il prinda,asa ca are cu cine sa semene.Sa vezi atunci kile date jos.

Eh lasa ca e bine.O sa dea si tati.

poze

Si la 3 ani alerga dupa tine,nazdravanu'!'Precoc' rau de tot.

Eu am fetita,nu o sa alerge dupa mine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:

Ina,vorbesti serios?Numai sa spui cand si luam leg. la tel.oricand cu maaaare placere!

Crezi ca scapi???
Nomal ca te anunt. Asa ma lipesc si eu de-o cafea.

Insa abia in toamna cred ca ajungem. Am fost in iunie ... parca.

Mergi la inceput

Cum naiba sa nu ma fac cat malul cand eu eram de 2,3 ori cu capul in frigider pe noapte.Mi se facea o foame de imi era rau si trebuia sa mananc.

Lasa ca ma fac eu mumoasa la loc pana la Craciun.

Andrath eu cred ca nu este tocmai bine sa pui parchetul nou peste ala vechi.Eu am schimbat parchetul in primavara si meseriasii ni l-au scos.Eu cred ca asa este mai bine.Cu putin efort o sa iasa bine.

poze

Mergi la inceput

Alaptezi?Atunci e normal,organismul tau e o mica industrie la foc continuu si trebuie sa-l hranesti.

Mergi la inceput

Unde a intins-o adinuta-pijamaluta?Are sedinta iar sau febra musculara?

Mergi la inceput