quote:
Originally posted by breaz
Salutare,
am fost la un doctor foarte bun din cluj cu rezultatele de la triplu test si mi-a spus ca la procentul ala el nu ar face amniocenteza mai ales ca e riscanta. Mi-a facut un ecograf si a zis ca din ce se vede acuma nu pare a fi afectat copilul de sindrom Down, a calculat tibia, femurul, insertia urechii, nas, buze. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu linistita sa imi fac pe la 23-24 de saptamini un eco 4d ca acolo se vede daca e in neregula ceva si mai zicea ca daca ar fi sindrom down se curbeaza tibia mai incolo chestie care se vede si la un eco 2d. Am hotarit nu-mi fac nici o amniocenteza, m-am saturat de teste, imi pare rau ca l-am facut si pe asta. O sa mai imi fac mai incolo un 4D si gata. Daca la eco totul e in regula chiar nu mai am chef sa ma agit pt niste statistici date de calculator.
Ati fost foarte dragute cum m-ati incurajat, nu stiu ce ne-am face una fara alta si asa cum ziceati hai sa raminem cele mai optimiste zuze.
Va pup pe toate
Carmen 20+
Buna la toata lumea! Dupa un sfert de ora cat a durat sa-mi dau si eu seama cum sa postez un mesaj, vreau sa salut toate mamicile de ianuarie-februarie 2008.
Eu sunt Lorry, cu un BB de 15 saptamani in burtica.
Ma bucur ca existati, ca exista acest site, un fel de "scoala a mamicilor si taticilor".