* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Monica, prunele uscate sunt nemaipoomenite.
Eu mai recurg si la: o cana cu lapte, dupa care un pahar cu suc de portocale,si e imposibil sa nu ajung pe tron.
Fibre. Papa cat mai multe:cereale integrale, paine integrala,etc.

bebe de Honey 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Monica dai cu fructe si lapte batut sau dannone de baut

Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by docdecap

Anca 76, cum fu la eco?? ce carucior iti punem??

Alta intrebare: fetele, cum scapam de constipatie, m-am saturat de balonare si dureri asociate, ca sa nu mai spun de hemoroidu' srl (citat virgo ), care nu se impaca prea bine cu constipatia. ieri am mancat aproape un kil de prune, si m-am ales doar cu gaze de nelansat in public, faceam drumuri la baie doar pentru asta...
ufff. o sa mai incerc chestia cu o lingurita de miere si un pahar cu apa pe stomacul gol.. A gasit cineva un alt remediu minune??

Monica 19+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

un pahar de laptic cald ar trebui sa te impinga la toaleta...in cazul meu a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare,
fetelor sint asa de suparata, mi-am luat azi rezultatul la triplu test si mi-a iesit la trisomia 21 risc de 1/237. Am simtit ca inebunesc, inca nu imi revin. Mi-am dorit asa de mult sarcina asta incit nu vreau sa se intimple ceva.de repetat nu mai pot sa repet ca deja trec in saptamina 21.M-am gindit la o chestie, pe formularul ala ce il completeaza cind iti face testul m-a intreabat data ultimului ciclu care la mine a fost 27 martie si practic dupa ei eu am cu o saptamina in plus de sarcina ca eu am avut ovulatia dupa trei saptamini de la ciclu, si atunci hormonul Bhcg e mai mic decit ar trebui pt saptamina calculata de calculator conform datei de 27
martie. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am zis da sint suparata si imi vin tot felu de ginduri. M-au programat la amniocenteza peste 2 saptamini, da chiar dr m-a sfatuit ca el nu ar face in locul meu. Va rog sa ma linistiti si pe mine.Ma mai duc acum la un dr sa vad ce zice ca al meu e in concediu. Revin cu vesti.
Va pup si aveti grija de voi
Carmen 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Monica, eu beau un pahar de apa pe stomacul gol si primul lucru pe care il fac dimineatza este sa vizitez "tronul" cum spunea cineva. si cred ca si laptele cald te ajuta.

Mari 16+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by breaz

Salutare,
fetelor sint asa de suparata, mi-am luat azi rezultatul la triplu test si mi-a iesit la trisomia 21 risc de 1/237. Am simtit ca inebunesc, inca nu imi revin. Mi-am dorit asa de mult sarcina asta incit nu vreau sa se intimple ceva.de repetat nu mai pot sa repet ca deja trec in saptamina 21.M-am gindit la o chestie, pe formularul ala ce il completeaza cind iti face testul m-a intreabat data ultimului ciclu care la mine a fost 27 martie si practic dupa ei eu am cu o saptamina in plus de sarcina ca eu am avut ovulatia dupa trei saptamini de la ciclu, si atunci hormonul Bhcg e mai mic decit ar trebui pt saptamina calculata de calculator conform datei de 27
martie. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am zis da sint suparata si imi vin tot felu de ginduri. M-au programat la amniocenteza peste 2 saptamini, da chiar dr m-a sfatuit ca el nu ar face in locul meu. Va rog sa ma linistiti si pe mine.Ma mai duc acum la un dr sa vad ce zice ca al meu e in concediu. Revin cu vesti.
Carmen 20+

te rog sa te linisesti. eu fac acest test doar pt.ca m-a trimis doctora. dupa cum stii si tu, acesta nu este un rezultat de diagnostic si multe teste ies fals-pozitive.
cel mai bine fa o eco la un ecograf performant si acolo se vede clar.
eu chiar i-am spus doctorei care face TT ca nu am vrut sa-l fac tocmai pt.ca este mai mult statistica(ea imi spusese asta) si apoi nu stia cum sa ma mai convinga ca este bine sa-l faci.
te pup si o sa vezi ca va fi totul bine.

Mari 16+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

carmen,stai linistita .daca la eco totul iese bine n-ai de ce sa te sperii.tt-u asta e un fel de aiureala ....parerea mea.adica iti indica probabilitatea de a face un bb cu probleme,bazandu-se pe niste calcule compiterizate si unele date despre mama.si au l-am facut si mi s-a parut ciudat ca nu m-a intrebat nimic despre membrii familiei:boli si alte chestii genetice...si apoi 1la 200 si ceva cat ti-a iesit tie nu e de speriat...cand e 1 la sub 10 ,da ,asta ar fi motiv de susceptibilitate.
iti urez numai bine si tine-ne la curent

iulia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by breaz

Salutare,
Carmen 20+

Carmen,

Linisteste-te !!! Eu am facut testul , ca asa mi-a venit mie, nu m-a trimis dr; el a aflat cand a trebuit sa mi-l ia (rezultatul a fost Ok). Si mi-a zis "te-ai calmat?! te-ai apucat de statistica? stii ca rezultatul nu este relevant fara interpretarea anumitor factori: ereditate, predispozitie la astfel de boli?! varsta n-are relevanta"

Asa ca incearca sa te calmezi si sa vorbesti cu dr. (Stiu ca este greu) Nu cred ca e cazul sa incepi sa-ti bati cuie-n talpa si sa stresezi bebelusul.

Ai grija de tine!

Roxana 19+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuzici.
Va pup pe toate, va spun "La multi ani!" Mariilor, celor care au aniversarea luna asta si bbei sanatosi, nasteri usoare.
Eu sunt la socrii, nu am calculator, nu stiu nimic, sunt in varful muntilor. Nu am reusit sa va citesc, nici nu reusesc chiar tot, dar mai citesc in diagonala.
Nu reusesc sa vin acasa anul asta, imi petrec vara aici , am fost la mare, la Mediterana, a fost super, am fost si la ocean, e acasa la mine oceanul de fapt.
Fetelor vreau sa va inbtreb ceva, daca puteti sa-mi raspundeti pana plec de aici, adica o jumatate de ora. Aveam programare pentru maine la TT. Azi am sunat la cabinet si doctorul e in concediu, daca mlerg maine o sa fac cu alt doctor, ceea ce eu nu vreau. Doctorul vine la sfarsitul lunii, cand eu o sa fiu in 17 saptamani. E tarziu, parca pana la 18, 19 saptamani se poate face TT? Puteti sa-mi spuneti? Va rog!!
Toate cele bune, vva pup pe toate si sper sa ne auzim curand. Merg sa va mai citesc din urma.

Carmen mami de Mihai+ 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Carmen (breaz), vezi ca la "odiseea sarcinii..." e si un subiect deschis de laura_dimitris, care avea rezultate asemanatoare la TT, si era si ea foarte speriata, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105209, ca vei gasi printre raspunsuri mai multe lucruri sa te linisteasca.

E o chestie cu statistica asta, de ne baga in sperieti. Tu ai grija de tine si de bebe pana la amniocenteza, ca sa vezi atunci ca o sa fie totul bine, si ai incredere in DD si in bebe-ul tau ca e in regula!!

te si nu panica, ca vin dupa tine cu . Pai nu suntem noi cele mai zuze si mai optimiste mamici? sau vrei sa ne strici statistica ?

Monica 19+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput